Bussar Göteborg Nice

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Nice?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Göteborg till Nice

distanceAvstånd1591 km
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixBus

Bussar från Göteborg till Nice är rutt 1591 km lång med våra partner som FlixBus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Göteborg, Centralstation och anländer till Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

Bussbolag: FlixBus från Göteborg till Nice

FlixBus erbjuder dig mellan Göteborg och Nice till superpriser. Med över 1 000 reseföretag hos Omio hittar du de buss tiderna, priserna och biljetterna till din resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Göteborg till Nice buss information:

  • Genomsnittlig restid: 58 h 32 min
  • Genomsnittligt pris: {{ cheapest_price }}
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Göteborg till Nice

Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Nice.
FAQs
Du kan förvänta dig att avståndet från Nice till Göteborg är runt 1591 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Göteborg till Nice är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Göteborg och Nice. På ett ungefär kan resan från Göteborg till Nice med buss ligga på NaN h NaN min.

Innan du planerar din resa från Göteborg till Nice kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Göteborg åker från Göteborg, Centralstation och anländer till Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) i Nice.

Göteborg, Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Göteborg och den ligger 2.9 km från cityområdet. Den busstation i Nice som är mest populär bland resenärer är Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) som ligger 6.9 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Göteborg till Nice kan du lita på att FlixBus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Nice snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Göteborg till Nice och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Göteborg till Nice är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Du kan ta första buss från Göteborg till Nice klockan 10: 10. Sista buss från Göteborg till Nice som du kan ta avgår klockan 10: 10. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Göteborg till Nice för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna rutt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Nice med buss reser ofta även till ställen som Paris, Milan eller Marseille. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nice och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Det är inga problem att resa från Göteborg till Nice utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Göteborg till Nice. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg

Populäraste destinationerna

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk