Bussar Rom Nice

De billigaste bussarna från Rom till Nice

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

682 kr

Genomsnittligt pris

790 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
01:45Roma, Autostazione Tiburtina13tim.25 15:10Nice
1 byte
682 kr1Enkelresa
02:00Rom8tim.30 10:30Nice
0 byten
693 kr1Enkelresa
Näst Billigast
21:55Roma, Autostazione Tiburtina11tim.40 09:35Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
726 kr1Enkelresa
17:20Rom11tim.20 04:40Nice
1 byte
758 kr1Enkelresa
19:45Roma, Autostazione Tiburtina12tim.20 08:05Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
913 kr1Enkelresa

Busstidtabell Rom till Nice

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
01:45Roma, Autostazione Tiburtina13tim.25 15:10Nice
1 byte
02:00Rom8tim.30 10:30Nice
0 byten
17:20Rom11tim.20 04:40Nice
1 byte
19:45Roma, Autostazione Tiburtina8tim.55 04:40Nice
0 byten
19:45Roma, Autostazione Tiburtina12tim.20 08:05Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
21:55Roma, Autostazione Tiburtina11tim.40 09:35Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Rom till Nice

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

8 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

11 tim. 1 m

Bussar per dag

6

Distans

471 km

Av 6 bussar som avgår från Rom till Nice dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

02:00Rom8tim.30 10:30Nice
0 byten
693 kr1Enkelresa
Snabbast
19:45Roma, Autostazione Tiburtina8tim.55 04:40Nice
0 byten
968 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
17:20Rom11tim.20 04:40Nice
1 byte
758 kr1Enkelresa
21:55Roma, Autostazione Tiburtina11tim.40 09:35Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
726 kr1Enkelresa
19:45Roma, Autostazione Tiburtina12tim.20 08:05Nice, Aéroport Nice Côte d'Azur
1 byte
913 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Nice?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Rom till Nice

distanceAvstånd470 km
durationGenomsnittlig restid med buss11 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss670 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar, Marino Autolinee eller Flixbus

Bussar från Rom till Nice är resa 470 km lång och tar i genomsnitt 11 h 20 min med våra partner som BlaBlaCar, Marino Autolinee eller Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 604 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 670 kr. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

Bussbolag: FlixBus eller Marino Autolinee från Rom till Nice

Hitta de bästa bussar från Rom till Nice med Omios resepartner FlixBus eller Marino Autolinee från 604 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa resa.

FlixBus
Marino Autolinee

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Marino Autolinee biljetter mellan Rom och Nice finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta resa med Marino Autolinee mellan Rom och Nice, allt på en och samma plats. Om du letar specifikt efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella Marino Autolinee buss tidtabeller och buss biljetter som är tillgängliga hos Omio för resa. Du kan också se relevant reseinformation för Marino Autolinee buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina idealiska avgångs- och ankomsttiden för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Rom till Nice och hitta de billigaste biljettpriser som erbjuds samt köp den bästa Marino Autolinee Rom till Nice buss biljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Marino Autolinee buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer då att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Nice med Marino Autolinee!

Restips: Bussar från Rom till Nice

Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Nice.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Nice från Rom är med buss och det kan kosta så lite som 604 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Rom till Nice.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 670 kr för att ta buss från Rom till Nice. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Nice från Rom.
Innan du planerar din resa från Rom till Nice kan det vara bra att veta att Nice är ungefär 470 km från Rom när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Rom till Nice är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Rom till Nice med buss är 11 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Rom till Nice.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Rom är Roma Termini. I Nice är den mest populära busstation bland resenärer Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

När du åker från Rom kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Roma Termini som ligger 2.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Nice kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Nice är Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) som ligger 6.9 km från cityområdet.

Om du letar efter billiga bussar från Rom till Nice kan du lita på att BlaBlaCar, Marino Autolinee eller Flixbus kan ta dig till Nice snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Rom och Nice för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Rom till Nice, kan du kolla upp Flixbus. Om det inte finns några direktresor från Rom till Nice kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Nice.
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Rom till Nice. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta den/det tidigaste buss från Rom till Nice klockan 05: 55   eller ta den/det sista buss från Rom till Nice som går klockan 21: 35. Titta efter de senaste tidtabellerna för Rom till Nice med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna resa.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Rom och Nice. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Rom till Nice så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Nice med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Milan eller Marseille. Om du också vill upptäcka Paris, Milan eller Marseille från Nice kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Nice från Rom. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Rom till Nice och köp dina billiga buss biljetter idag!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk