JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
916 krFlixbus
2450 krSwiss
tis
30 nov.
742 krFlixbus
314 krMalta Air
ons
1 dec.
905 krFlixbus
225 krRyanair
tors
2 dec.
742 krFlixbus
247 krMalta Air
fre
3 dec.
742 krFlixbus
370 krRyanair
lör
4 dec.
720 krFlixbus
292 krMalta Air
sön
5 dec.
829 krFlixbus
415 krMalta Air
mån
6 dec.
807 krFlixbus
112 krRyanair
tis
7 dec.
851 krFlixbus
112 krRyanair
ons
8 dec.
905 krFlixbus
112 krRyanair
tors
9 dec.
687 krFlixbus
112 krRyanair
fre
10 dec.
720 krFlixbus
222 krRyanair
lör
11 dec.
687 krFlixbus
146 krMalta Air
sön
12 dec.
804 krFlixbus
146 krMalta Air
mån
13 dec.
804 krFlixbus
112 krRyanair
tis
14 dec.
613 krFlixbus
112 krRyanair
ons
15 dec.
916 krFlixbus
168 krMalta Air
tors
16 dec.
796 krFlixbus
190 krMalta Air
fre
17 dec.
742 krFlixbus
190 krMalta Air
lör
18 dec.
742 krFlixbus
190 krMalta Air
sön
19 dec.
905 krFlixbus
190 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Rom till Bryssel

distanceAvstånd1173 km
durationGenomsnittlig restid med buss23 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss799 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Baltour

Bussar från Rom till Bryssel är rutt 1173 km lång och tar i genomsnitt 23 h 25 min med våra partner som Flixbus eller Baltour. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 720 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 799 kr. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Resetips

Bussar från Rom till Bryssel
Ta bussen till Bryssel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Bryssel.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Rom till Bryssel?
De billigaste buss biljetterna från Rom till Bryssel är 720 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Rom till Bryssel. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Rom till Bryssel i genomsnitt?
Buss biljetter till Bryssel från Rom kostar 799 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Rom till Bryssel och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt avstånd är det mellan Bryssel och Rom med buss?
Innan du planerar din resa från Rom till Bryssel kan det vara bra att veta att Bryssel är ungefär 1173 km från Rom när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Rom till Bryssel är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Rom till Bryssel med buss?
En buss resa från Rom till Bryssel har en genomsnittlig restid på 23 h 25 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Rom till Bryssel så snabbt som möjligt.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Rom till Bryssel?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Rom till Bryssel åker de ofta från Roma Termini i Rom och kommer fram till Brussels, Brussels South (Gare du Midi) i Bryssel. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Rom och Bryssel i förväg.

Var ligger busstationer i Rom och i Bryssel?

När du planerar din resa till Bryssel från Rom kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Rom är Roma Termini som ligger 1.6 km från cityområdet. I Bryssel är den mest populära busstation Brussels, Brussels South (Gare du Midi) som ligger 2.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Rom och Bryssel?
För att hitta bästa buss från Rom till Bryssel kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus eller Baltour. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Rom till Bryssel och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Rom till Bryssel?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Rom till Bryssel med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Rom till Bryssel på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bryssel med buss reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller London. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bryssel och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Rom till Bryssel reser vidare från Bryssel. Många väljer att fortsätta resan till från Bryssel till närliggande destinationer som Paris, Amsterdam eller London. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Rom till Bryssel?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Rom till Bryssel utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bryssel
Bruselas
Bekvämligheter
Brüssel Gare Central
Bekvämligheter

Bussar från Rom till Bryssel: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver