Bussar Milan Barcelona

De billigaste bussarna från Milan till Barcelona

Visar tider och priser för 17 maj

Billigast

834 kr

Genomsnittligt pris

834 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
18:45Milano, Autostazione Lampugnano29tim.00 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 byte
834 kr1Enkelresa

Busstidtabell Milan till Barcelona

Visar bussar för imorgon, tisdag 17 maj
18:45Milano, Autostazione Lampugnano29tim.00 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
17 maj
ons
18 maj
tors
19 maj
fre
20 maj
lör
21 maj
sön
22 maj
mån
23 maj
tis
24 maj
ons
25 maj
tors
26 maj
fre
27 maj
lör
28 maj
sön
29 maj
mån
30 maj
tis
31 maj
ons
01 juni
tors
02 juni
fre
03 juni
lör
04 juni
sön
05 juni
mån
06 juni

De snabbaste bussarna från Milan till Barcelona

Visar tider och priser för 17 maj

Snabbaste resan

1d 5 tim.

Genomsnittligt pris

1d 5 tim.

Bussar per dag

1

Distans

726 km

Det är svårt att ta sig från Milan till Barcelona utan att göra minst ett byte.

18:45Milano, Autostazione Lampugnano29tim.00 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 byte
834 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Barcelona?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Milan till Barcelona

distanceAvstånd725 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss731 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagMovelia, Alsa, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Infobus

Bussar från Milan till Barcelona är färdväg 725 km lång och tar i genomsnitt 13 h 20 min med våra partner som Movelia, Alsa, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Infobus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 731 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 578 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Bussbolag: Alsa eller FlixBus från Milan till Barcelona

Alsa eller FlixBus bussar kan erbjuda dig från Milan till Barcelona från 578 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

FlixBus
Alsa

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Soanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss företag National Express erbjuder Alsa en mångfald regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passgerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas Normals standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

Restips: Bussar från Milan till Barcelona

Ta bussen till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Barcelona.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från Milan till Barcelona är 578 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Milan till Barcelona. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Buss biljetter från Milan till Barcelona brukar ha ett genomsnittspris på 731 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Funderar du på att boka en buss biljett från Milan till Barcelona? Avståndet mellan Milan och Barcelona med buss är runt 725 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Milan till Barcelona kan du få.
Den genomsnittliga restiden med buss från Milan till Barcelona är 13 h 20 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Milan till Barcelona.

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Milan till Barcelona åker de ofta från Milano Centrale i Milan och kommer fram till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord i Barcelona. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Milan och Barcelona i förväg.

Om du planerar att resa med buss från Milan kan du räkna med att åka 3.7 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Milano Centrale. När du anländer till Barcelona kan du räkna med att resa 3.1 km från Barcelona, Estació d'Autobusos Nord till cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Milan till Barcelona kan du lita på att Movelia, Alsa, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Infobus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Barcelona snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Milan till Barcelona och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Milan till Barcelona, kolla in direkt buss från Milan till Barcelona med BlaBlaCar Bus eller Union Ivkoni International. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Milan till Barcelona som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Du kan ta första buss från Milan till Barcelona klockan 07: 35. Sista buss från Milan till Barcelona som du kan ta avgår klockan 22: 40. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Milan till Barcelona för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna rutt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Milan till Barcelona om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din buss resa från Milan till Barcelona måste inte ta slut i Barcelona. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Barcelona är Madrid, Paris eller Valencia. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Madrid, Paris eller Valencia kan Omio hjälpa dig!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Milan till Barcelona utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Barcelona

Bussar från Milan till Barcelona: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk