JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
1032 krFlixbus
1567 krITA
tis
30 nov.
674 krFlixbus
213 krMalta Air
ons
1 dec.
565 krFlixbus
145 krRyanair
tors
2 dec.
489 krBlaBlaCar Bus
726 krMalta Air
fre
3 dec.
424 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
lör
4 dec.
424 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
sön
5 dec.
424 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
mån
6 dec.
565 krFlixbus
659 krRyanair
tis
7 dec.
782 krFlixbus
659 krMalta Air
ons
8 dec.
726 krUnion Ivkoni International
Hitta priser
tors
9 dec.
489 krBlaBlaCar Bus
546 kreasyJet
fre
10 dec.
424 krBlaBlaCar Bus
543 krVueling
lör
11 dec.
413 krFlixbus
346 krMalta Air
sön
12 dec.
424 krBlaBlaCar Bus
346 krMalta Air
mån
13 dec.
719 krUnion Ivkoni International
Hitta priser
tis
14 dec.
Hitta priser
112 krMalta Air
ons
15 dec.
601 krUnion Ivkoni International
145 krRyanair
tors
16 dec.
489 krBlaBlaCar Bus
112 krMalta Air
fre
17 dec.
691 krUnion Ivkoni International
346 krRyanair
lör
18 dec.
652 krBlaBlaCar Bus
190 krMalta Air
sön
19 dec.
601 krUnion Ivkoni International
112 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Milan till Barcelona

distanceAvstånd725 km
durationGenomsnittlig restid med buss14 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss576 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Baltour, Infobus, Union Ivkoni International, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Ouibus, Alsa eller BlaBlaCar Bus

Bussar från Milan till Barcelona är rutt 725 km lång och tar i genomsnitt 14 h 45 min med våra partner som Flixbus, Baltour, Infobus, Union Ivkoni International, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Ouibus, Alsa eller BlaBlaCar Bus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 576 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 424 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Resetips

Bussar från Milan till Barcelona
Ta bussen till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Barcelona.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Milan till Barcelona?
Buss biljetter från Milan till Barcelona kan kosta så lite som 424 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Milan till Barcelona.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Milan till Barcelona?
Buss biljetter från Milan till Barcelona brukar ha ett genomsnittspris på 575 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet mellan Milan och Barcelona när man reser med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Barcelona till Milan är runt 725 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Milan till Barcelona är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar det att resa från Milan till Barcelona med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Milan till Barcelona med buss är 14 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Milan till Barcelona.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Milan och Barcelona bör jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Milan till Barcelona kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Milan åker från Milano Centrale och anländer till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord i Barcelona.

Hur långt från centrum i Milan och i Barcelona ligger de mest populära busstationer?

Om du planerar att resa med buss från Milan kan du räkna med att åka 2.8 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Milano Centrale. När du anländer till Barcelona kan du räkna med att resa 2.1 km från Barcelona, Estació d'Autobusos Nord till cityområdet.

Vilka kan ta mig från Milan till Barcelona med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Milan till Barcelona med buss. När du ska åka till Barcelona från Milan kan du resa med Flixbus, Baltour, Infobus, Union Ivkoni International, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Ouibus, Alsa eller BlaBlaCar Bus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Milan till Barcelona eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med buss från Milan till Barcelona?
Letar du efter en direkt resa med buss från Milan till Barcelona? I så fall kan du köpa buss biljetter från Milan till Barcelona med BlaBlaCar Bus. Om du inte kan hitta några resor med buss från Milan till Barcelona kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Barcelona snabbast.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Milan till Barcelona?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Milan till Barcelona med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Barcelona med buss reser ofta även till ställen som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Barcelona och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i Barcelona med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Paris eller Valencia. Om du också vill upptäcka Madrid, Paris eller Valencia från Barcelona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Hur kan jag från Milan till Barcelona om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Det är inga problem att resa från Milan till Barcelona utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Milan till Barcelona. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Barcelona
Milano - Terminal Bus di Lampugnano
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna M1<br>Busslinjerna 68

Bussar från Milan till Barcelona: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver