Bussar Milan Frankfurt am Main

De billigaste bussarna från Milan till Frankfurt am Main

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

998 kr

Genomsnittligt pris

1083 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

19:00Milano, Autostazione Lampugnano21tim.40 16:40Frankfurt, Flughafen Terminal 2
1 byte
998 kr1Enkelresa
19:00Milano, Autostazione Lampugnano22tim.00 17:00Frankfurt am Main, Hbf
1 byte
998 kr1Enkelresa
23:30Milano, Autostazione Lampugnano24tim.25 23:55Frankfurt am Main, Hbf
1 byte
1168 kr1Enkelresa
23:30Milano, Autostazione Lampugnano24tim.05 23:35Frankfurt, Flughafen Terminal 2
1 byte
1168 kr1Enkelresa

Busstidtabell Milan till Frankfurt am Main

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
19:00Milano, Autostazione Lampugnano21tim.40 16:40Frankfurt, Flughafen Terminal 2
1 byte
19:00Milano, Autostazione Lampugnano22tim.00 17:00Frankfurt am Main, Hbf
1 byte
23:30Milano, Autostazione Lampugnano24tim.25 23:55Frankfurt am Main, Hbf
1 byte
23:30Milano, Autostazione Lampugnano24tim.05 23:35Frankfurt, Flughafen Terminal 2
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Milan till Frankfurt am Main

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

21 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

23 tim. 2 m

Bussar per dag

4

Distans

519 km

Det är svårt att ta sig från Milan till Frankfurt am Main utan att göra minst ett byte.

19:00Milano, Autostazione Lampugnano21tim.40 16:40Frankfurt, Flughafen Terminal 2
1 byte
998 kr1Enkelresa
19:00Milano, Autostazione Lampugnano22tim.00 17:00Frankfurt am Main, Hbf
1 byte
998 kr1Enkelresa
23:30Milano, Autostazione Lampugnano24tim.05 23:35Frankfurt, Flughafen Terminal 2
1 byte
1168 kr1Enkelresa
23:30Milano, Autostazione Lampugnano24tim.25 23:55Frankfurt am Main, Hbf
1 byte
1168 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Frankfurt am Main?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Milan till Frankfurt am Main

distanceAvstånd518 km
durationGenomsnittlig restid med buss10 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss571 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagEurolines France, Marino Autolinee, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Infobus

Bussar från Milan till Frankfurt am Main är färdväg 518 km lång och tar i genomsnitt 10 h 55 min med våra partner som Eurolines France, Marino Autolinee, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Infobus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 317 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 571 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1).

Bussbolag: BlaBlaCar Bus, FlixBus eller Marino Autolinee från Milan till Frankfurt am Main

Hitta de bästa bussar mellan Milan och Frankfurt am Main med Omios resepartner BlaBlaCar Bus, FlixBus eller Marino Autolinee från 317 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa rutt.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Marino Autolinee

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Marino Autolinee buss mellan Milan och Frankfurt am Main online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Marino Autolinee buss mellan Milan och Frankfurt am Main kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Marino Autolinee buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för rutt mellan Milan och Frankfurt am Main samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Milan till Frankfurt am Main, kan du kolla direkt om Marino Autolinee biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Marino Autolinee Milan till Frankfurt am Main buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Restips: Bussar från Milan till Frankfurt am Main

Ta bussen till Frankfurt am Main. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Frankfurt am Main.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från Milan till Frankfurt am Main är 317 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Milan till Frankfurt am Main. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Milan till Frankfurt am Main kan du vänta dig ett pris på 571 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
När du reser med buss från Milan till Frankfurt am Main kommer sträckan att ligga på cirka 518 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Milan till Frankfurt am Main i förväg genom Omio.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Milan till Frankfurt am Main med buss är 10 h 55 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Milan till Frankfurt am Main.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Milan är Milano Centrale. I Frankfurt am Main är den mest populära busstation bland resenärer Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1).

När du åker från Milan kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Milano Centrale som ligger 3.7 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Frankfurt am Main kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Frankfurt am Main är Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1) som ligger 10.7 km från cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Milan till Frankfurt am Main kan du ta buss med Eurolines France, Marino Autolinee, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Infobus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Milan och Frankfurt am Main för att se vilka bekvämligheter de har.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Milan till Frankfurt am Main går klockan 05: 00. Den/Det sista buss som avgår från Milan till Frankfurt am Main går klockan 22: 55. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Milan till Frankfurt am Main med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Milan till Frankfurt am Main kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Milan till Frankfurt am Main reser vidare från Frankfurt am Main. Många väljer att fortsätta resan till från Frankfurt am Main till närliggande destinationer som Berlin, Paris eller München. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Milan till Frankfurt am Main utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk