JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
969 krRenfe AVE
511 krVueling
tors
27 jan.
1108 krRenfe AVE
536 krRyanair
fre
28 jan.
1108 krRenfe AVE
511 krVueling
lör
29 jan.
831 krRenfe AVE
383 krVueling
sön
30 jan.
1247 krRenfe AVE
833 krVueling
mån
31 jan.
1247 krRenfe AVE
Hitta priser
tis
1 feb.
831 krRenfe AVE
114 krRyanair
ons
2 feb.
692 krRenfe AVE
114 krRyanair
tors
3 feb.
831 krRenfe AVE
200 krVueling
fre
4 feb.
831 krRenfe AVE
447 krRyanair
lör
5 feb.
692 krRenfe AVE
309 krRyanair
sön
6 feb.
1105 krRenfe AVE
Hitta priser
mån
7 feb.
969 krRenfe AVE
259 krRyanair
tis
8 feb.
831 krRenfe AVE
135 krRyanair
ons
9 feb.
831 krRenfe AVE
114 krRyanair
tors
10 feb.
831 krRenfe AVE
134 krRyanair
fre
11 feb.
969 krRenfe AVE
383 krVueling
lör
12 feb.
831 krRenfe AVE
135 krRyanair
sön
13 feb.
1247 krRenfe AVE
Hitta priser
mån
14 feb.
969 krRenfe AVE
135 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Málaga och Barcelona

distanceAvstånd769 km
durationGenomsnittlig restid med buss16 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 011 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagAlsa

Bussar från Málaga till Barcelona är färdväg 769 km lång och tar i genomsnitt 16 h med våra partner som Alsa. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 1 011 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 011 kr. Resande avreser oftast från Malaga María Zambrano och anländer till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Resetips: Bussar från Málaga till Barcelona

Ta bussen till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Málaga to Barcelona.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Málaga till Barcelona med buss?

De billigaste buss biljetterna från Málaga till Barcelona är 1 011 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Málaga till Barcelona. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Málaga till Barcelona?

När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Málaga till Barcelona kan du vänta dig ett pris på 1 011 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt avstånd är det mellan Barcelona och Málaga med buss?

När du reser från Málaga till Barcelona med buss kan du räkna med att avståndet mellan Málaga och Barcelona är ungefär 769 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittstiden för en resa från Málaga till Barcelona med buss?

En buss resa från Málaga till Barcelona har en genomsnittlig restid på 16 h. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Málaga till Barcelona så snabbt som möjligt.

Vilken busstation i Málaga bör jag resa från? Vilken busstation i Barcelona bör jag resa till?

Innan du planerar din resa från Málaga till Barcelona kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Málaga åker från Malaga María Zambrano och anländer till Barcelona, Estació d'Autobusos Nord i Barcelona.

Hur långt från centrum i Málaga och i Barcelona ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Málaga kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Malaga María Zambrano som ligger 1.4 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Barcelona kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Barcelona är Barcelona, Estació d'Autobusos Nord som ligger 2.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Málaga till Barcelona?

När du ska boka en resa med buss från Málaga till Barcelona kan du lita på att Alsa erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Barcelona snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Málaga till Barcelona och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Málaga till Barcelona?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Málaga till Barcelona med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som reser med buss till Barcelona besöker ofta även Madrid, Paris eller Valencia. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Barcelona och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som reser med buss från Málaga till Barcelona reser vidare från Barcelona. Många väljer att fortsätta resan till från Barcelona till närliggande destinationer som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Hur kan jag från Málaga till Barcelona om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Málaga till Barcelona utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Málaga
Barcelona
Malaga
Bekvämligheter