Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
20 juni
2270 krregional jet
mån
21 juni
87 krRyanair
tis
22 juni
2530 krKLM
ons
23 juni
86 krRyanair
tors
24 juni
86 krRyanair
fre
25 juni
88 krRyanair
lör
26 juni
1264 krCityjet
sön
27 juni
671 krBritish Airways
mån
28 juni
365 krRyanair
tors
1 juli
171 krRyanair
fre
2 juli
171 krRyanair
lör
3 juli
187 krRyanair
sön
4 juli
191 krRyanair
mån
5 juli
1589 krKLM
tors
8 juli
170 krRyanair
flight

Resesammanfattning

Göteborg till London flyginformation

Genomsnittlig flygtid
4 timmar 31 minuter
Pris flyg:408 kr
Flyg avgår från:Göteborg
Flyg anländer i:London
Distans:1037 km
Flygbolag:regional jet, Ryanair, Cityjet, KLM, British Airways, Sas Airways

Flygresor från Göteborg till London

Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey, Buckingham Palace... Listan över sevärdheter i London kan göras lång. Hit återvänder många resenärer gång på gång och det är lätt att förstå varför. Om du reser medflyg från Göteborg till London tar resan inte mer än två timmar om du flyger direkt med till exempel Norwegian. Du kan även välja att resa via till exempel Köpenhamn men då blir flygtiden något längre. Den brittiska huvudstaden har mycket spännande erbjuda och efter att du landat med flyget är du snart redo att bege dig ut och upptäcka staden. Ett stort antal flygbolag trafikerar sträckan mellan Göteborg och London vilket gör att priserna pressas och det är lätt att snabbt hitta billiga flygbiljetter om du gör din bokning på webben.


Flyg från Göteborg Landvetter till London

Göteborg-Landvetter Airport är landets näst största internationella flygplats. Flygplatsen ligger i Härryda kommun, cirka 25 kilometer utanför Göteborgs stadskärna och resan hit tar inte mer än 20 minuter. Kör du bil till flygplatsen från Stockholm, Karlstad, Oslo, eller Malmö följer du skyltarna mot flygplatsen. Du tar dig lätt från centrum till Göteborg-Landvetter Airport med till exempel Flygbussarna eller taxi. Du finner ett stort stort urval av restauranger, kaféer och butiker flygplatsen liksom enklare service som så valutaväxling och förvaringsboxar.

Flyg från Göteborg till London - ankomsten i London

Heathrow är Europas största flygplats, men du som reser till den brittiska huvudstaden kan även anlända till flygplatserna Gatwick, Stanstead, Luton och London City Airport. Samtliga flygplatser är väl förbundna med stadskärnan och beroende på vilken flygplats som du anländer till så erbjuds olika färdalternativ som tar dig in till centrum. Det billigaste alternativet är ofta att boka ern bussresa med National Express med Omio i förhand enkelt och smidigt via vår hemsida eller vår gratis app. Resenärer till Heathrow kan till exempel välja att fortsätta resan med tunnelbana, Piccadilly Line tar dig snabbt och smidigt till centrala London. Från Gatwick kan du välja att resa med Gatwick Express och från flygplatsen Stansted avgår Stansted Express. Alternativen är med andra ord många oavsett vilken av Londons flygplatser du landar på.

Att se och göra i London

När planerar du att flyga till London? Kanske vill du se Hyde Park i en guldskimrande höstskrud? Eller föredrar att du möta våren med en kopp kaffe på en uteservering i Notting Hill? London är ett resmål som passar att besöka året om. Sevärdheterna är många och här finns något för alla smaker. Ett måste när du är i London är att besöka Piccadilly Circus, Leicester Square och Trafalgar Square. Madame Tussauds är en favorit för både stora och små. Eller varför inte ta en tur i världens pariserhjul: London Eye? Boka en resa från Göteborg till London med flyg och gör dig redo att utforska världsstaden som aldrig sover.

Resetips

Flyg från Göteborg till London
Ta ett flyg enkelt till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to London.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Göteborg till London?
Det billigaste sättet att ta sig till London från Göteborg är genom flyg och det kan kosta så lite som 86 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Göteborg till London.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Göteborg till London?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Göteborg till London kan du vänta dig ett pris på 1 039 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan London och Göteborg med flyg?
När du reser med flyg från Göteborg till London kommer sträckan att ligga på cirka 1037 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Göteborg till London i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Göteborg till London med flyg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Göteborg till London är 1 h 55 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Göteborg till London.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Göteborg och London borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Göteborg till London är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Göteborg åker från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på London Heathrow Airport i London.

Hur långt ifrån cityområdena i både Göteborg och London ligger den huvudsakliga flygplatser?

Du kan ta en flyg från Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 0 km från cityområdet. När du kommer fram till London med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är London Heathrow Airport som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Göteborg och London?
När du ska boka en resa med flyg från Göteborg till London kan du lita på att Ryanair, Norwegian Air Shuttle, British Airways eller Brussels Airlines erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till London snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Göteborg till London och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Göteborg till London?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Göteborg till London? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Göteborg till London med Ryanair. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Göteborg till London kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till London snabbast.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Göteborg till London?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Göteborg till London med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Göteborg till London på ett och samma ställe i Omio's app.
Jag planerar att resa från Göteborg till London med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av London som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med flyg till London besöker ofta även Paris, Amsterdam eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan London och de andra populära destinationerna.