Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Göteborg och Milan

distanceAvstånd1374 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 247 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair eller Brussels Airlines

Flyg från Göteborg till Milan är rutt 1374 km lång och tar i genomsnitt 2 h 25 min med våra partner som Ryanair eller Brussels Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 247 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 57 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Milan Malpensa Airport.

Resetips: Flyg från Göteborg till Milan

Ta ett flyg enkelt till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Milan.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Göteborg till Milan?

De billigaste flyg biljetterna från Göteborg till Milan är 57 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Göteborg till Milan. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Göteborg till Milan?

Flyg biljetter från Göteborg till Milan brukar ha ett genomsnittspris på 1 247 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt är avståndet från Göteborg till Milan när man åker med flyg?

Innan du planerar din resa från Göteborg till Milan kan det vara bra att veta att Milan är ungefär 1374 km från Göteborg när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Milan är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Göteborg till Milan med flyg?

En flyg resa från Göteborg till Milan har en genomsnittlig restid på 2 h 25 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Göteborg till Milan så snabbt som möjligt.

Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Göteborg till Milan?

När man reser med flyg från Göteborg till Milan kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats och de flesta anländer till Milan på Milan Malpensa Airport.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Göteborg och Milan?

Du kan ta en flyg från Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 20 km från cityområdet. När du kommer fram till Milan med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Milan Malpensa Airport som ligger 40.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Göteborg och Milan?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Göteborg till Milan kan du ta flyg med Ryanair eller Brussels Airlines. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Göteborg och Milan för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur köper jag flyg biljetter från Göteborg till Milan?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Göteborg till Milan med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som planerar en resa till Milan med flyg reser ofta även till ställen som Rom, Paris eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Milan och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med flyg till Milan besöker ofta även Rom, Paris eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Milan och de andra populära destinationerna.

Flyg från Göteborg till Milan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver