Flyg Västerås Milan

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Västerås till Milan Flyg

distanceAvstånd1648 km
durationGenomsnittlig restid med flyget2 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 231 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagAir Baltic eller Sas Airways

Flygresor från Västerås till Milan är 1648 km lång och tar i genomsnitt 2 h 40 min med våra partners som Air Baltic eller Sas Airways. Direktförbindelser med flyget finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 1 231 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 231 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Milan Malpensa Airport.

Restips: Flyg från Västerås till Milan

Restips: Ta ett flyg enkelt till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Milan.
FAQs
Flygbiljetter från Västerås till Milan kan vara så billiga som 1 231 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flygbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 231 kr för att ta flyget från Västerås till Milan. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Milan från Västerås.
Du kan förvänta dig att avståndet från Milan till Västerås är runt 1648 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flygbiljett från Västerås till Milan är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Västerås och Milan. På ett ungefär kan resan från Västerås till Milan med flyg ligga på 2 h 40 min.

När det gäller en resa med flyg mellan Västerås och Milan är de mest populära flygplatserna i Västerås Stockholm Arlanda Airport och i Milan är Milan Malpensa Airport den mest populära flygplats.

När du åker från Västerås kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Stockholm Arlanda Airport och ligger 108.4 km från centrum. Om du planerar att stanna i Milan kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Milan är Milan Malpensa Airport och ligger 48.6 km från centrum.

Du kan ta första flyget från Västerås till Milan klockan 08: 20. Sista flyget från Västerås till Milan avgår klockan 13: 25. Omio visar dig den senaste tidtabellen för flyg från Västerås till Milan för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdväg.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Västerås och Milan. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Västerås till Milan så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Milan med flyget reser ofta även till ställen som Rom, Paris eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Milan och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Västerås till Milan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemFlygFlyg i ItalienFlyg MilanFlyg Västerås Milan

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk