JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
628 kreasyJet
lör
22 jan.
852 krAegean Airlines
sön
23 jan.
606 kreasyJet
mån
24 jan.
490 kreasyJet
tis
25 jan.
622 krAegean Airlines
ons
26 jan.
173 krMalta Air
tors
27 jan.
852 krAegean Airlines
fre
28 jan.
414 kreasyJet
lör
29 jan.
456 krRyanair
sön
30 jan.
113 krMalta Air
mån
31 jan.
113 krMalta Air
tis
1 feb.
113 krMalta Air
ons
2 feb.
113 krMalta Air
tors
3 feb.
113 krMalta Air
fre
4 feb.
113 krMalta Air
lör
5 feb.
113 krRyanair
sön
6 feb.
113 krMalta Air
mån
7 feb.
113 krMalta Air
tis
8 feb.
111 krWizz Air
ons
9 feb.
113 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Aten och Milan

distanceAvstånd1461 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg779 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Aegean Airlines, Alitalia, easyJet, Air Serbia, Wizz Air eller Malta Air

Flyg från Aten till Milan är rutt 1461 km lång och tar i genomsnitt 2 h 30 min med våra partner som Ryanair, Aegean Airlines, Alitalia, easyJet, Air Serbia, Wizz Air eller Malta Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 779 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 173 kr. Passagerare flyger oftast från Athens International Airport och landar på Milan Malpensa Airport.

Resetips: Flyg från Aten till Milan

Ta ett flyg enkelt till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Aten to Milan.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Aten till Milan vara?

Flyg biljetter från Aten till Milan kan vara så billiga som 173 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Aten till Milan?

Att resa med flyg från Aten till Milan kostar i genomsnitt 779 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är det från Aten till Milan med flyg?

Funderar du på att boka en flyg biljett från Aten till Milan? Avståndet mellan Aten och Milan med flyg är runt 1461 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Aten till Milan kan du få.

Hur lång tid tar flyg från Aten till Milan?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Aten och Milan. På ett ungefär kan resan från Aten till Milan med flyg ligga på 2 h 30 min.

Min resa med flyg från Aten till Milan närmar sig. Vilken flygplats i Aten borde jag resa från? Vilken flygplats i Milan borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Aten till Milan kan det vara bra att veta att Athens International Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Aten medan Milan Malpensa Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Milan.

Varifrån kan jag ta flyg från Aten till Milan?

Du kan hitta Athens International Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Aten cirka 21.2 km från cityområdet. Den flygplats i Milan som är mest populär bland resenärer är Milan Malpensa Airport som ligger 40.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Aten till Milan?

Om du letar efter billiga flyg från Aten till Milan kan du lita på att Ryanair, Aegean Airlines, Alitalia, easyJet, Air Serbia, Wizz Air eller Malta Air kan ta dig till Milan snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Aten och Milan för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Aten till Milan?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Aten och Milan. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Aten till Milan så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Milan med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Paris eller Neapel. Om du också vill upptäcka Rom, Paris eller Neapel från Milan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många resenärer som anländer i Milan med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Paris eller Neapel. Om du också vill upptäcka Rom, Paris eller Neapel från Milan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Aten till Milan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver