Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Västerås och Berlin

distanceAvstånd812 km
changesDirektflygJa

Flyg från Västerås till Berlin är resa 812 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Berlin Brandenburg Airport.

Resetips: Flyg från Västerås till Berlin

Ta ett flyg enkelt till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Berlin.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Berlin och Västerås om jag väljer att resa med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Berlin till Västerås är runt 812 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Västerås till Berlin är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Jag ska snart resa till Berlin från Västerås. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Västerås till Berlin reser de oftast från Stockholm Arlanda Airport i Västerås och landar på Berlin Brandenburg Airport i Berlin. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Västerås och Berlin innan du påbörjar din resa.

Hur långt från centrum i både Västerås och Berlin ligger den huvudsakliga flygplatser?

Du kan hitta Stockholm Arlanda Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Västerås cirka 77.7 km från cityområdet. Den flygplats i Berlin som är mest populär bland resenärer är Berlin Brandenburg Airport som ligger 18.6 km från cityområdet.

Din flyg resa från Västerås till Berlin måste inte ta slut i Berlin. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Berlin är Amsterdam, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Amsterdam, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Berlin med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller Paris från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Västerås
Vasteras
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Buss 3 går mellan flygplatsen och Västerås stadscentrum.

Flyg från Västerås till Berlin: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver