JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
542 krFlixbus
167 krMalta Air
tors
2 dec.
423 krFlixbus
523 krMalta Air
fre
3 dec.
542 krFlixbus
835 krMalta Air
lör
4 dec.
542 krFlixbus
189 krMalta Air
sön
5 dec.
542 krFlixbus
1322 krVueling
mån
6 dec.
585 krFlixbus
290 krMalta Air
tis
7 dec.
Hitta priser
189 krMalta Air
ons
8 dec.
650 krFlixbus
167 krMalta Air
tors
9 dec.
444 krFlixbus
217 krMalta Air
fre
10 dec.
520 krFlixbus
189 krMalta Air
lör
11 dec.
444 krFlixbus
203 krMalta Air
sön
12 dec.
542 krFlixbus
707 krMalta Air
mån
13 dec.
488 krFlixbus
245 krMalta Air
tis
14 dec.
Hitta priser
167 krMalta Air
ons
15 dec.
542 krFlixbus
145 krMalta Air
tors
16 dec.
542 krFlixbus
167 krMalta Air
fre
17 dec.
542 krFlixbus
145 krMalta Air
lör
18 dec.
629 krFlixbus
167 krMalta Air
sön
19 dec.
650 krFlixbus
245 krMalta Air
mån
20 dec.
542 krFlixbus
167 krMalta Air
tis
21 dec.
542 krFlixbus
401 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Rom och Marseille

distanceAvstånd601 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg502 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Vueling, Alitalia, Iberia eller Malta Air

Flyg från Rom till Marseille är resa 601 km lång och tar i genomsnitt 1 h 25 min med våra partner som Ryanair, Vueling, Alitalia, Iberia eller Malta Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 167 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 502 kr. Passagerare flyger oftast från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och landar på Marseille Provence Airport.

Resetips

Flyg från Rom till Marseille
Ta ett flyg enkelt till Marseille. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Marseille.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Rom till Marseille?
De billigaste flyg biljetterna från Rom till Marseille är 167 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Rom till Marseille. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Rom till Marseille i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Rom till Marseille kan du vänta dig ett pris på 502 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Rom till Marseille när man åker med flyg?
När du reser från Rom till Marseille med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Rom och Marseille är ungefär 601 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Rom till Marseille med flyg?
Restiden med flyg från Rom till Marseille kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 25 min.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Rom till Marseille?

Innan du börjar planera din resa från Rom till Marseille är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Rom åker från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och landar på Marseille Provence Airport i Marseille.

Var ligger flygplatser i Rom och i Marseille?

Du kan ta en flyg från Rom på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport som ligger 22.3 km från cityområdet. När du kommer fram till Marseille med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Marseille Provence Airport som ligger 20.6 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Rom och Marseille?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Rom till Marseille kan du ta flyg med Ryanair, Vueling, Alitalia, Iberia eller Malta Air. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Rom och Marseille för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det några billiga direkta flyg resor till Marseille från Rom?
Om du letar efter en direkt resa från Rom till Marseille kan du köpa dina flyg biljetter från Malta Air för att komma till Marseille snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Rom till Marseille?
Om du planerar att resa med flyg från Rom till Marseille kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Marseille med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Barcelona eller Nice. Om du också vill upptäcka Paris, Barcelona eller Nice från Marseille kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som planerar en resa till Marseille med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Barcelona eller Nice. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Marseille och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Rom till Marseille: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver