JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
598 krVueling
217 krBalearia
tis
30 nov.
280 krAir Europa
206 krGnv
ons
1 dec.
57 krRyanair
206 krGnv
tors
2 dec.
57 krRyanair
206 krGnv
fre
3 dec.
391 krRyanair
206 krGnv
lör
4 dec.
598 krVueling
206 krGnv
sön
5 dec.
208 krRyanair
206 krGnv
mån
6 dec.
208 krRyanair
206 krGnv
tis
7 dec.
57 krRyanair
206 krGnv
ons
8 dec.
208 krRyanair
206 krGnv
tors
9 dec.
57 krRyanair
206 krGnv
fre
10 dec.
57 krRyanair
206 krGnv
lör
11 dec.
167 krRyanair
206 krGnv
sön
12 dec.
167 krRyanair
206 krGnv
mån
13 dec.
57 krRyanair
206 krGnv
tis
14 dec.
167 krRyanair
206 krGnv
ons
15 dec.
57 krRyanair
272 krTrasmediterránea S.A.
tors
16 dec.
208 krRyanair
206 krGnv
fre
17 dec.
208 krRyanair
206 krGnv
lör
18 dec.
208 krRyanair
206 krGnv
sön
19 dec.
208 krRyanair
206 krGnv

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Barcelona och Palma de Mallorca

distanceAvstånd206 km
durationGenomsnittlig restid med flyg50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg313 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagRyanair, Vueling, Air Europa, Iberia eller Norwegian Air Shuttle

Flyg från Barcelona till Palma de Mallorca är rutt 206 km lång och tar i genomsnitt 50 min med våra partner som Ryanair, Vueling, Air Europa, Iberia eller Norwegian Air Shuttle. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 313 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 57 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Palma de Mallorca Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Palma de Mallorca
Ta ett flyg enkelt till Palma de Mallorca. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Palma de Mallorca.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till Palma de Mallorca med flyg?
Flyg biljetter från Barcelona till Palma de Mallorca kan kosta så lite som 57 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Barcelona till Palma de Mallorca.
Hur mycket kostar flyg från Barcelona till Palma de Mallorca i genomsnitt?
Flyg biljetter från Barcelona till Palma de Mallorca brukar ha ett genomsnittspris på 313 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt avstånd är det mellan Palma de Mallorca och Barcelona med flyg?
Innan du planerar din resa från Barcelona till Palma de Mallorca kan det vara bra att veta att Palma de Mallorca är ungefär 206 km från Barcelona när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Barcelona till Palma de Mallorca är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar flyg från Barcelona till Palma de Mallorca?
Restiden med flyg från Barcelona till Palma de Mallorca kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 50 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Palma de Mallorca och i Barcelona?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Palma de Mallorca kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan Palma de Mallorca Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Palma de Mallorca.

Var ligger flygplatser i Barcelona och i Palma de Mallorca?

Om du planerar att ta en flyg från Barcelona kan du räkna med att resa 11.9 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Barcelona El Prat Airport. När du kommer fram till Palma de Mallorca med flyg kan du räkna med att resa 7.3 km från den populära Palma de Mallorca Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Barcelona och Palma de Mallorca?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Barcelona till Palma de Mallorca kan du ta flyg med Ryanair, Vueling, Air Europa, Iberia eller Norwegian Air Shuttle. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Barcelona och Palma de Mallorca för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det någon direkt resa med flyg från Barcelona till Palma de Mallorca?
Om du letar efter en direkt resa från Barcelona till Palma de Mallorca kan du köpa dina flyg biljetter från Vueling, Ryanair eller Air Europa för att komma till Palma de Mallorca snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Barcelona till Palma de Mallorca?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Barcelona till Palma de Mallorca med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Palma de Mallorca reser vidare från Palma de Mallorca. Många väljer att fortsätta resan från Palma de Mallorca till närliggande destinationer som Madrid, Valencia eller Berlin. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Många resenärer som anländer i Palma de Mallorca med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Valencia eller Berlin. Om du också vill upptäcka Madrid, Valencia eller Berlin från Palma de Mallorca kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.