JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
1546 krVueling
sön
5 dec.
777 krRyanair
mån
6 dec.
484 krRyanair
tis
7 dec.
603 krVueling
ons
8 dec.
1546 krVueling
tors
9 dec.
1019 krVueling
fre
10 dec.
258 krRyanair
lör
11 dec.
899 krVueling
sön
12 dec.
191 krRyanair
ons
15 dec.
303 krRyanair
tors
16 dec.
384 krVueling
sön
19 dec.
1024 krRyanair
mån
20 dec.
563 krRyanair
tis
21 dec.
691 krVueling
ons
22 dec.
1261 krVueling
tors
23 dec.
1897 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Barcelona och Gran Canaria

distanceAvstånd2197 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg890 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling eller Ryanair

Flyg från Barcelona till Gran Canaria är rutt 2197 km lång och tar i genomsnitt 3 h 20 min med våra partner som Vueling eller Ryanair. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 890 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 258 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Gran Canaria Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Gran Canaria
Ta ett flyg enkelt till Gran Canaria. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Gran Canaria.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Barcelona till Gran Canaria?
De billigaste flyg biljetterna från Barcelona till Gran Canaria är 258 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Barcelona till Gran Canaria. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Barcelona till Gran Canaria i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Barcelona till Gran Canaria kan du vänta dig ett pris på 890 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Gran Canaria och Barcelona med flyg?
När du reser från Barcelona till Gran Canaria med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Barcelona och Gran Canaria är ungefär 2197 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Barcelona till Gran Canaria?
En flyg resa från Barcelona till Gran Canaria har en genomsnittlig restid på 3 h 20 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Barcelona till Gran Canaria så snabbt som möjligt.
Min resa med flyg från Barcelona till Gran Canaria närmar sig. Vilken flygplats i Barcelona borde jag resa från? Vilken flygplats i Gran Canaria borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Gran Canaria kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan Gran Canaria Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Gran Canaria.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Barcelona och i Gran Canaria?

Du kan ta en flyg från Barcelona på Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. När du kommer fram till Gran Canaria med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Gran Canaria Airport som ligger 15.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Barcelona till Gran Canaria?
För att hitta bästa flyg från Barcelona till Gran Canaria kan du använda dig av dessa flygbolag: Vueling eller Ryanair. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Barcelona till Gran Canaria och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag flyg biljetter från Barcelona till Gran Canaria?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till Gran Canaria om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer till Gran Canaria med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Santa Cruz de Tenerife eller Tenerife. Om du också vill upptäcka Madrid, Santa Cruz de Tenerife eller Tenerife från Gran Canaria kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många resenärer som anländer i Gran Canaria med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Santa Cruz de Tenerife eller Tenerife. Om du också vill upptäcka Madrid, Santa Cruz de Tenerife eller Tenerife från Gran Canaria kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Barcelona till Gran Canaria: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver