Flyg Stockholm Sarajevo

De billigaste flygen från Stockholm till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

1961 kr

Genomsnittligt pris

3613 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Lot Polish Airlines
17:30Stockholm16tim.55 10:25Sarajevo
0 byten
1961 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
05:50Stockholm8tim.40 14:30Sarajevo
0 byten
2610 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
08:30Stockholm25tim.55 10:25Sarajevo
0 byten
3598 kr1Enkelresa
Sas Airways
11:40Stockholm33tim.10 20:50Sarajevo
0 byten
4556 kr1Enkelresa
Air France
17:35Stockholm19tim.05 12:40Sarajevo
0 byten
5341 kr1Enkelresa

Flygschema Stockholm till Sarajevo

Visar flyg för imorgon, torsdag 11 augusti
Lot Polish Airlines
05:50Stockholm8tim.40 14:30Sarajevo
0 byten
Lot Polish Airlines
08:30Stockholm25tim.55 10:25Sarajevo
0 byten
Sas Airways
11:40Stockholm33tim.10 20:50Sarajevo
0 byten
Lot Polish Airlines
17:30Stockholm16tim.55 10:25Sarajevo
0 byten
Air France
17:35Stockholm19tim.05 12:40Sarajevo
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.

De snabbaste flygen från Stockholm till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

8 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

20 tim. 45 m

Flyg per dag

5

Distans

1722 km

Av 5 flyg som avgår från Stockholm för Sarajevo dagligen så reser 5 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Lot Polish Airlines
05:50Stockholm8tim.40 14:30Sarajevo
0 byten
2610 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
17:30Stockholm16tim.55 10:25Sarajevo
0 byten
1961 kr1Enkelresa
Air France
17:35Stockholm19tim.05 12:40Sarajevo
0 byten
5341 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
08:30Stockholm25tim.55 10:25Sarajevo
0 byten
3598 kr1Enkelresa
Sas Airways
11:40Stockholm33tim.10 20:50Sarajevo
0 byten
4556 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Stockholm till Sarajevo Flyg

distanceAvstånd1721 km
durationGenomsnittlig restid med flyg12 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg3 446 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Austrian Airlines, pegasus, Air Serbia, Sas Airways, Wizz Air, Lufthansa eller Turkish Airlines

Flyg från Stockholm till Sarajevo är färdväg 1721 km lång och tar i genomsnitt 12 h 5 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Austrian Airlines, pegasus, Air Serbia, Sas Airways, Wizz Air, Lufthansa eller Turkish Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 1 041 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 3 446 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Sarajevo International Airport.

Flygbolag: Norwegian Air, Lufthansa eller Wizz Air flyg från Stockholm till Sarajevo

Köp dina officiella Norwegian Air, Lufthansa eller Wizz Air flygbiljetter från Stockholm till Sarajevo från 1 041 kr hos Omio. Hitta flyg tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest förmånlig färdväg.

Wizz Air
Lufthansa
Norwegian Air

Wizz Air är ett ledande lågprisflygbolag som erbjuder flygresor i och utanför Europa, och du kan välja mellan biljettyperna Basic, Wixx Go, Wizz Plus & Flex för din nästa flyg mellan Stockholm och Sarajevo.

Funderar du på att resa med flyg mellan Stockholm och Sarajevo? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta rutt med Wizz Air. Kolla med Omio för att se aktuella Wizz Air flyg tidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Stockholm till Sarajevo flyg och boka Wizz Air biljetter online snabbt och lätt. När du tar en flyg från Stockholm till Sarajevo kan du förvänta dig att resa, enkel resa, med Wizz Air. Om du söker flyg mellan Stockholm och Sarajevo i Omios app, kan du kolla om Wizz Air biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att åka papperslöst när du reser, utan att behöva köpa biljetter själv på flygplats. Vare sig du tittar efter billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg med Wizz Air gör vi jobbet åt dig för att du säkert ska komma till Sarajevo från Stockholm. Boka den/det perfekta Stockholm till Sarajevo flyg nu hos Omio och njut av en lugn och bekväm resa med Wizz Air!

Lufthansa är Tysklands största flygbolag. Flyg mellan Stockholm och Sarajevo och boka din mest förmånliga flyg biljett bland Lufthansas många biljettalternativ, till exempel följande: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, Business Class och First Class.

Lufthansa biljetter mellan Stockholm och Sarajevo finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta färdväg med Lufthansa mellan Stockholm och Sarajevo, allt på en och samma plats. Om du letar specifikt efter billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg kan du finna alla aktuella Lufthansa flyg tidtabeller och flyg biljetter som är tillgängliga hos Omio för resa. Du kan också se relevant reseinformation för Lufthansa flyg, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina idealiska avgångs- och ankomsttiden för denna/detta flyg, jämför de snabbaste rutterna från Stockholm till Sarajevo och hitta de billigaste biljettpriser som erbjuds samt köp den bästa Lufthansa Stockholm till Sarajevo flyg biljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Lufthansa flyg finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer då att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Sarajevo med Lufthansa!

Om du tittar efter en lugn och lättsam flyg från Stockholm till Sarajevo, kolla hos Omio efter Norwegian Air flyg som trafikerar denna resa. Vare sig du söker snabbaste, tidigaste eller billigaste flyg att åka med för denna resa mellan Stockholm och Sarajevo, gör Omio det lättare än någonsin att hitta Norwegian Air flyg till förmånliga priser, och du kan också snabbt boka flyg biljetter online. Kolla in aktuella Norwegian Air flyg tidtabeller för dina optimala avgångs- och ankomsttider, jämför bästa rutt mellan Stockholm och Sarajevo och relevant biljettinformation (såsom bagagepolicy och service ombord) och boka Norwegian Air flyg hos Omio. Om du söker flyg mellan Stockholm och Sarajevo i Omios app kan du snabbt se om Norwegian Air biljetter är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att åka utan papper när du reser. Med priser till Norwegian Air flyg mellan Stockholm och Sarajevo som börjar så lågt som 1 041 kr kan du köpa dina officiella Norwegian Air biljetter hos Omio online snabbt och enkelt!

Restips: Flyg från Stockholm till Sarajevo

Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Sarajevo.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Sarajevo från Stockholm är med flyg och det kan kosta så lite som 1 041 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till Sarajevo.
Att resa med flyg från Stockholm till Sarajevo kostar i genomsnitt 3 446 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Sarajevo? Avståndet mellan Stockholm och Sarajevo med flyg är runt 1721 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Sarajevo kan du få.
En flyg resa från Stockholm till Sarajevo har en genomsnittlig restid på 12 h 5 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Sarajevo så snabbt som möjligt.

När man reser med flyg från Stockholm till Sarajevo kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Stockholm på Stockholm Arlanda Airport och de flesta anländer till Sarajevo på Sarajevo International Airport.

När du planerar din resa till Sarajevo från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport som ligger 40.6 km från cityområdet. I Sarajevo är den mest populära flygplats Sarajevo International Airport och den ligger 7 km från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Stockholm till Sarajevo med flyg. När du ska åka till Sarajevo från Stockholm kan du resa med Norwegian Air Shuttle, Austrian Airlines, pegasus, Air Serbia, Sas Airways, Wizz Air, Lufthansa eller Turkish Airlines. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Stockholm till Sarajevo eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Du kan ta den/det tidigaste flyg från Stockholm till Sarajevo klockan 05: 05   eller ta den/det sista flyg från Stockholm till Sarajevo som går klockan 19: 10. Titta efter de senaste tidtabellerna för Stockholm till Sarajevo med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna resa.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Sarajevo. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Sarajevo så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Sarajevo med flyg reser ofta även till ställen som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Sarajevo och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk