Flyg Göteborg Sarajevo

De billigaste flygen från Göteborg till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

978 kr

Genomsnittligt pris

3182 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Wizz Air
17:05Göteborg2tim.30 19:35Sarajevo
0 byten
978 kr1Enkelresa
Wizz Air
07:20Göteborg2tim.35 09:55Sarajevo
0 byten
5386 kr1Enkelresa

Flygschema Göteborg till Sarajevo

Visar flyg för imorgon, torsdag 11 augusti
Wizz Air
07:20Göteborg2tim.35 09:55Sarajevo
0 byten
Wizz Air
17:05Göteborg2tim.30 19:35Sarajevo
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.

De snabbaste flygen från Göteborg till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

2 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

2 tim. 32 m

Flyg per dag

2

Distans

1603 km

Av 2 flyg som avgår från Göteborg för Sarajevo dagligen så reser 2 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Wizz Air
17:05Göteborg2tim.30 19:35Sarajevo
0 byten
978 kr1Enkelresa
Wizz Air
07:20Göteborg2tim.35 09:55Sarajevo
0 byten
5386 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Göteborg till Sarajevo Flyg

distanceAvstånd1603 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg328 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagWizz Air, Norwegian Air Shuttle, Cityjet eller Turkish Airlines

Flyg från Göteborg till Sarajevo är färdväg 1603 km lång och tar i genomsnitt 2 h 35 min med våra partner som Wizz Air, Norwegian Air Shuttle, Cityjet eller Turkish Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 328 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 328 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Sarajevo International Airport.

Flygbolag: Turkish Airlines, Wizz Air eller Norwegian Air flyg från Göteborg till Sarajevo

Res från Göteborg till Sarajevo från 328 kr med Omios flyg partner Turkish Airlines, Wizz Air eller Norwegian Air! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest förmånlig rutt för dig.

Norwegian Air
Turkish Airlines
Wizz Air

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Norwegian Air flyg mellan Göteborg och Sarajevo online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Norwegian Air flyg från Göteborg till Sarajevo kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Norwegian Air flyg tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för rutt mellan Göteborg och Sarajevo samt biljettinformation för flyg (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig flyg biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter flyg mellan Göteborg och Sarajevo, kan du kolla direkt om Norwegian Air biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på flygplats. Köp dina officiella Norwegian Air Göteborg till Sarajevo flyg biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Turkish Airlines är Turkiets främsta flygbolag och du kan välja mellan biljettyperna Economy Class, Comfort Class, Business Class och All-Inclusive för din nästa flyg mellan Göteborg och Sarajevo.

Njut av en lätt och behaglig resa mellan Göteborg och Sarajevo med Turkish Airlines! Som officiell resepartner till Turkish Airlines kan Omio hjälpa dig att leta rätt på aktuella flyg tidtabeller från Turkish Airlines, jämföra de bästa rutterna mellan Göteborg och Sarajevo tillsammans med tillgängliga avgifter för olika klasser på denna rutt (inklusive information om bagagepolicy och den sevice som finns ombord) samt köpa den för dagen mest prisvärda biljetten hos Turkish Airlines för sträckan Göteborg till Sarajevo med flyg. Om du söker Turkish Airlines biljetter i Omios app kan du också se om det är mobilbiljetter, så att du hellre kan resa utan papper än att själv behöva stå i kö på flygplats för att köpa biljetter. När du hittat din idealiska rutt bokar du flyg mellan Göteborg och Sarajevo, enkel resa, hos Omio eller på Omios app i bara några få steg. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av en färdväg från Göteborg till Sarajevo i lugn och ro på en/ett flyg med Turkish Airlines.

Wizz Air är ett ledande lågprisflygbolag som erbjuder flygresor i och utanför Europa, och du kan välja mellan biljettyperna Basic, Wixx Go, Wizz Plus & Flex för din nästa flyg från Göteborg till Sarajevo.

Om du tittar efter en lugn och lättsam flyg mellan Göteborg och Sarajevo, kolla hos Omio efter Wizz Air flyg som trafikerar denna resa. Vare sig du söker snabbaste, tidigaste eller billigaste flyg att åka med för denna rutt mellan Göteborg och Sarajevo, gör Omio det lättare än någonsin att hitta Wizz Air flyg till förmånliga priser, och du kan också snabbt boka flyg biljetter online. Kolla in aktuella Wizz Air flyg tidtabeller för dina optimala avgångs- och ankomsttider, jämför bästa rutt mellan Göteborg och Sarajevo och relevant biljettinformation (såsom bagagepolicy och service ombord) och boka Wizz Air flyg hos Omio. Om du söker flyg från Göteborg till Sarajevo i Omios app kan du snabbt se om Wizz Air biljetter är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att åka utan papper när du reser. Med priser till Wizz Air flyg mellan Göteborg och Sarajevo som börjar så lågt som 328 kr kan du köpa dina officiella Wizz Air biljetter hos Omio online snabbt och enkelt!

Restips: Flyg från Göteborg till Sarajevo

Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Sarajevo.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Sarajevo från Göteborg är med flyg och det kan kosta så lite som 328 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Göteborg till Sarajevo.
Flyg biljetter från Göteborg till Sarajevo brukar ha ett genomsnittspris på 328 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser från Göteborg till Sarajevo med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Göteborg och Sarajevo är ungefär 1603 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
En flyg resa från Göteborg till Sarajevo har en genomsnittlig restid på 2 h 35 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Göteborg till Sarajevo så snabbt som möjligt.

När det gäller en resa med flyg mellan Göteborg och Sarajevo är de mest populära flygplatser i Göteborg Göteborg-Landvetter Flygplats och i Sarajevo är Sarajevo International Airport den mest populära flygplats.

Du kan hitta Göteborg-Landvetter Flygplats, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Göteborg cirka 27.6 km från cityområdet. Den flygplats i Sarajevo som är mest populär bland resenärer är Sarajevo International Airport som ligger 7 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med flyg från Göteborg till Sarajevo kan du lita på att Wizz Air, Norwegian Air Shuttle, Cityjet eller Turkish Airlines erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Sarajevo snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Göteborg till Sarajevo och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Första Göteborg to Sarajevo flyg avgår klockan 06: 00   och sista flyg från Göteborg till Sarajevo går klockan 18: 45. Kontrollera de senaste flyg tidtabellerna från Göteborg till Sarajevo hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Göteborg till Sarajevo om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din flyg resa från Göteborg till Sarajevo måste inte ta slut i Sarajevo. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Sarajevo är Zagreb, Belgrad eller Budapest. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Zagreb, Belgrad eller Budapest kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Göteborg till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk