Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Göteborg till Sarajevo
Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Sarajevo.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Göteborg till Sarajevo vara?
De billigaste flyg biljetterna från Göteborg till Sarajevo är 733 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Göteborg till Sarajevo. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Göteborg till Sarajevo?
Flyg biljetter till Sarajevo från Göteborg kostar 733 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Göteborg till Sarajevo och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Sarajevo och Göteborg om jag väljer att resa med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Göteborg till Sarajevo? Avståndet mellan Göteborg och Sarajevo med flyg är runt 1603 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Göteborg till Sarajevo kan du få.
Min resa med flyg från Göteborg till Sarajevo närmar sig. Vilken flygplats i Göteborg borde jag resa från? Vilken flygplats i Sarajevo borde jag resa till?

Innan du börjar planera din resa från Göteborg till Sarajevo är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Göteborg åker från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Sarajevo International Airport i Sarajevo.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Göteborg och Sarajevo?

Om du planerar att ta en flyg från Göteborg kan du räkna med att resa 20 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Göteborg-Landvetter Flygplats. När du kommer fram till Sarajevo med flyg kan du räkna med att resa 3 km från den populära Sarajevo International Airport till cityområdet.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Göteborg till Sarajevo?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Göteborg till Sarajevo om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
Jag planerar att resa från Göteborg till Sarajevo med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Sarajevo som också är värda ett besök?
Din flyg resa från Göteborg till Sarajevo måste inte ta slut i Sarajevo. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Sarajevo är Zagreb, Belgrad eller Budapest. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Zagreb, Belgrad eller Budapest kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Göteborg till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver