JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
3781 krSwiss
fre
22 okt.
7534 krLufthansa
lör
23 okt.
3692 krSwiss
sön
24 okt.
5033 krSwiss
mån
25 okt.
3289 krLufthansa
tis
26 okt.
1207 krEurowings
ons
27 okt.
1831 krSwiss
tors
28 okt.
2166 krtab
fre
29 okt.
1598 krLufthansa
lör
30 okt.
1645 krLufthansa
sön
31 okt.
3180 krLufthansa
mån
1 nov.
2947 krSwiss
tis
2 nov.
1208 krEurowings
ons
3 nov.
1827 krLufthansa
tors
4 nov.
1404 krSwiss
fre
5 nov.
1567 krLufthansa
lör
6 nov.
1463 krLufthansa
sön
7 nov.
1569 krLufthansa
mån
8 nov.
1826 krSwiss
tis
9 nov.
995 krEurowings

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Budapest till Sarajevo
Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Budapest to Sarajevo.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Budapest till Sarajevo med flyg?
Flyg biljetter från Budapest till Sarajevo kan kosta så lite som 1 207 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Budapest till Sarajevo.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Budapest till Sarajevo?
Flyg biljetter till Sarajevo från Budapest kostar 4 227 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Budapest till Sarajevo och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Budapest till Sarajevo med flyg?
När du reser från Budapest till Sarajevo med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Budapest och Sarajevo är ungefär 409 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Budapest till Sarajevo med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Budapest och Sarajevo. På ett ungefär kan resan från Budapest till Sarajevo med flyg ligga på 5 h 15 min.
Jag ska snart resa till Sarajevo från Budapest. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Budapest till Sarajevo är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Budapest åker från Budapest Ferenc Liszt International Airport och landar på Sarajevo International Airport i Sarajevo.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Budapest och Sarajevo?

Du kan ta en flyg från Budapest på Budapest Ferenc Liszt International Airport som ligger 16 km från cityområdet. När du kommer fram till Sarajevo med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Sarajevo International Airport som ligger 3 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Budapest till Sarajevo?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Budapest till Sarajevo kan du ta flyg med Wizz Air. Se bara till så att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Budapest och Sarajevo för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Budapest till Sarajevo?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Budapest och Sarajevo. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Budapest till Sarajevo så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Sarajevo från Budapest med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Sarajevo?
Många av våra kunder som planerar en resa till Sarajevo med flyg reser ofta även till ställen som Zagreb, Belgrad eller Dubrovnik. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Sarajevo och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Budapest till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver