Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Köpenhamn till Sarajevo
Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Sarajevo.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Köpenhamn till Sarajevo?
Flyg biljetter från Köpenhamn till Sarajevo kan kosta så lite som 306 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Köpenhamn till Sarajevo.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Köpenhamn till Sarajevo?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Köpenhamn till Sarajevo kan du vänta dig ett pris på 306 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Köpenhamn till Sarajevo när man åker med flyg?
När du reser från Köpenhamn till Sarajevo med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Köpenhamn och Sarajevo är ungefär 1378 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Köpenhamn till Sarajevo?
Resetiden med flyg från Köpenhamn till Sarajevo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 2 h 20 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Köpenhamn och Sarajevo borde jag välja?

När det gäller en resa med flyg mellan Köpenhamn och Sarajevo är de mest populära flygplatser i Köpenhamn är Københavns Lufthavn och i Sarajevo är Sarajevo International Airport den mest populära flygplats.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Köpenhamn och i Sarajevo?

Du kan ta en flyg från Köpenhamn på Københavns Lufthavn som ligger 7 km från cityområdet. När du kommer fram till Sarajevo med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Sarajevo International Airport som ligger 3 km från cityområdet.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Köpenhamn till Sarajevo?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Köpenhamn till Sarajevo med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Köpenhamn till Sarajevo på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Sarajevo från Köpenhamn med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Sarajevo?
Många av våra kunder som reser med flyg från Köpenhamn till Sarajevo reser vidare från Sarajevo. Många väljer att fortsätta resan till från Sarajevo till närliggande destinationer som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter

Flyg från Köpenhamn till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver