Flyg Köpenhamn Sarajevo

De billigaste flygen från Köpenhamn till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

225 kr

Genomsnittligt pris

2316 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Wizz Air
07:45Köpenhamn2tim.20 10:05Sarajevo
0 byten
225 kr1Enkelresa
Wizz Air
13:50Köpenhamn2tim.20 16:10Sarajevo
0 byten
1238 kr1Enkelresa
Wizz Air
07:30Köpenhamn2tim.20 09:50Sarajevo
0 byten
3662 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
17:45Köpenhamn16tim.40 10:25Sarajevo
0 byten
4141 kr1Enkelresa

Flygschema Köpenhamn till Sarajevo

Visar flyg för imorgon, torsdag 11 augusti
Wizz Air
07:30Köpenhamn2tim.20 09:50Sarajevo
0 byten
Wizz Air
07:45Köpenhamn2tim.20 10:05Sarajevo
0 byten
Wizz Air
13:50Köpenhamn2tim.20 16:10Sarajevo
0 byten
Lot Polish Airlines
17:45Köpenhamn16tim.40 10:25Sarajevo
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.

De snabbaste flygen från Köpenhamn till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

2 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

5 tim. 55 m

Flyg per dag

4

Distans

1378 km

Av 4 flyg som avgår från Köpenhamn för Sarajevo dagligen så reser 4 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Wizz Air
07:45Köpenhamn2tim.20 10:05Sarajevo
0 byten
225 kr1Enkelresa
Wizz Air
13:50Köpenhamn2tim.20 16:10Sarajevo
0 byten
1238 kr1Enkelresa
Wizz Air
07:30Köpenhamn2tim.20 09:50Sarajevo
0 byten
3662 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
17:45Köpenhamn16tim.40 10:25Sarajevo
0 byten
4141 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Köpenhamn till Sarajevo Flyg

distanceAvstånd1378 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 588 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagAir Nostrum, Turkish Airlines, Air Serbia, Austrian Airlines, Sas Airways, Croatia Airlines eller Wizz Air

Flyg från Köpenhamn till Sarajevo är resa 1378 km lång och tar i genomsnitt 2 h 15 min med våra partner som Air Nostrum, Turkish Airlines, Air Serbia, Austrian Airlines, Sas Airways, Croatia Airlines eller Wizz Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 286 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 588 kr. Passagerare flyger oftast från Københavns Lufthavn och landar på Sarajevo International Airport.

Flygbolag: Wizz Air, Air Nostrum eller Lufthansa flyg från Köpenhamn till Sarajevo

Wizz Air, Air Nostrum eller Lufthansa flyg kan erbjuda dig mellan Köpenhamn och Sarajevo från 286 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa flyg tiderna och biljetterna till din resa.

Air Nostrum
Lufthansa
Wizz Air

Njut av en lätt och behaglig rutt mellan Köpenhamn och Sarajevo med Air Nostrum! Som officiell resepartner till Air Nostrum kan Omio hjälpa dig att leta rätt på aktuella flyg tidtabeller från Air Nostrum, jämföra de bästa rutterna från Köpenhamn till Sarajevo tillsammans med tillgängliga avgifter för olika klasser på denna rutt (inklusive information om bagagepolicy och den sevice som finns ombord) samt köpa den för dagen mest prisvärda biljetten hos Air Nostrum för sträckan Köpenhamn till Sarajevo med flyg. Om du söker Air Nostrum biljetter i Omios app kan du också se om det är mobilbiljetter, så att du hellre kan resa utan papper än att själv behöva stå i kö på flygplats för att köpa biljetter. När du hittat din idealiska rutt bokar du flyg från Köpenhamn till Sarajevo, enkel resa, hos Omio eller på Omios app i bara några få steg. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av en färdväg mellan Köpenhamn och Sarajevo i lugn och ro på en/ett flyg med Air Nostrum.

Lufthansa är Tysklands största flygbolag. Flyg mellan Köpenhamn och Sarajevo och boka din mest förmånliga flyg biljett bland Lufthansas många biljettalternativ, till exempel följande: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, Business Class och First Class.

Lufthansa biljetter från Köpenhamn till Sarajevo finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta färdväg med Lufthansa från Köpenhamn till Sarajevo, allt på en och samma plats. Om du letar specifikt efter billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg kan du finna alla aktuella Lufthansa flyg tidtabeller och flyg biljetter som är tillgängliga hos Omio för färdväg. Du kan också se relevant reseinformation för Lufthansa flyg, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina idealiska avgångs- och ankomsttiden för denna/detta flyg, jämför de snabbaste rutterna från Köpenhamn till Sarajevo och hitta de billigaste biljettpriser som erbjuds samt köp den bästa Lufthansa Köpenhamn till Sarajevo flyg biljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Lufthansa flyg finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer då att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Sarajevo med Lufthansa!

Lufthansa Köpenhamn till Sarajevo flyg information:

  • Genomsnittlig restid: 5 h 20 min
  • Genomsnittligt pris: {{ cheapest_price }}
  • Lufthansa Antal: 1 per dag

Wizz Air är ett ledande lågprisflygbolag som erbjuder flygresor i och utanför Europa, och du kan välja mellan biljettyperna Basic, Wixx Go, Wizz Plus & Flex för din nästa flyg från Köpenhamn till Sarajevo.

Det är lätt att boka din Wizz Air flyg biljett från Köpenhamn till Sarajevo online hos Omio! Titta bara på aktuella Wizz Air flyg tidtabeller efter dina idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför den bästa rutten från Köpenhamn till Sarajevo och även relevant reseinformation (såsom bagagerpolicy och service som erbjuds ombord för denna/detta flyg och boka billiga Wizz Air flyg biljetter online. Priser för Wizz Air flyg från Köpenhamn till Sarajevo börjar vid 286 kr, enkel resa, om du bokar i förväg, och du kan räkna med att resa omkring. Om du söker Wizz Air flyg i Omios app kan du kolla direkt om Wizz Air biljetterna är mobilbiljetter, vilket gör det lättare än någonsin att resa utan papper när du reser med flyg från Köpenhamn till Sarajevo. Låt Omio göra allt arbete för dig att hitta bästa Köpenhamn till Sarajevo Wizz Air flyg biljett, så får du en lugn och bekväm resa!

Wizz Air Köpenhamn till Sarajevo flyg information:

  • Genomsnittlig restid: 2 h 20 min
  • Genomsnittligt pris: 286 kr
  • Wizz Air Antal: 1 per dag

Restips: Flyg från Köpenhamn till Sarajevo

Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Sarajevo.
FAQs
De billigaste flyg biljetterna från Köpenhamn till Sarajevo är 286 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Köpenhamn till Sarajevo. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Flyg biljetter till Sarajevo från Köpenhamn kostar 1 588 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Köpenhamn till Sarajevo och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en flyg biljett från Köpenhamn till Sarajevo? Avståndet mellan Köpenhamn och Sarajevo med flyg är runt 1378 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Köpenhamn till Sarajevo kan du få.
Restiden med flyg från Köpenhamn till Sarajevo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h 15 min.

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Sarajevo reser de oftast från Københavns Lufthavn i Köpenhamn och landar på Sarajevo International Airport i Sarajevo. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Köpenhamn och Sarajevo innan du påbörjar din resa.

Du kan ta en flyg från Köpenhamn på Københavns Lufthavn som ligger 14 km från cityområdet. När du kommer fram till Sarajevo med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Sarajevo International Airport som ligger 7 km från cityområdet.

Om du letar efter billiga flyg från Köpenhamn till Sarajevo kan du lita på att Air Nostrum, Turkish Airlines, Air Serbia, Austrian Airlines, Sas Airways, Croatia Airlines eller Wizz Air kan ta dig till Sarajevo snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Köpenhamn och Sarajevo för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Den/Det tidigaste flyg för denna resa avgår från Köpenhamn klockan 05: 00. Den/det sista flyg lämnar Köpenhamn klockan 18: 00. Kolla med Omio för den senaste flyg tidtabellen från Köpenhamn till Sarajevo och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Köpenhamn till Sarajevo med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Sarajevo med flyg reser ofta även till ställen som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Sarajevo och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn

Flyg från Köpenhamn till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk