Flyg Berlin Sarajevo

De billigaste flygen från Berlin till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

2441 kr

Genomsnittligt pris

4001 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
19:10Berlin Brandenburg Airport17tim.15 12:25Sarajevo International Airport
1 byte
2441 kr1Enkelresa
Billigast
11:45Berlin Brandenburg Airport24tim.40 12:25Sarajevo International Airport
1 byte
2441 kr1Enkelresa
Näst Billigast
11:45Berlin Brandenburg Airport4tim.45 16:30Sarajevo International Airport
1 byte
2741 kr1Enkelresa
19:30Berlin Brandenburg Airport14tim.50 10:20Sarajevo International Airport
1 byte
8380 kr1Enkelresa

Flygschema Berlin till Sarajevo

Visar flyg för imorgon, torsdag 11 augusti
11:45Berlin Brandenburg Airport4tim.45 16:30Sarajevo International Airport
1 byte
11:45Berlin Brandenburg Airport24tim.40 12:25Sarajevo International Airport
1 byte
19:10Berlin Brandenburg Airport17tim.15 12:25Sarajevo International Airport
1 byte
19:30Berlin Brandenburg Airport14tim.50 10:20Sarajevo International Airport
1 byte

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste flygen från Berlin till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

4 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

15 tim. 22 m

Flyg per dag

4

Distans

1031 km

Det är svårt att ta sig från Berlin till Sarajevo utan att göra minst ett byte.

Snabbast
11:45Berlin Brandenburg Airport4tim.45 16:30Sarajevo International Airport
1 byte
2741 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
19:30Berlin Brandenburg Airport14tim.50 10:20Sarajevo International Airport
1 byte
8380 kr1Enkelresa
19:10Berlin Brandenburg Airport17tim.15 12:25Sarajevo International Airport
1 byte
2441 kr1Enkelresa
11:45Berlin Brandenburg Airport24tim.40 12:25Sarajevo International Airport
1 byte
2441 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Berlin till Sarajevo Flyg

distanceAvstånd1031 km
durationGenomsnittlig restid med flyg4 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg3 314 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagTuifly, Austrian Airlines, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Germanwings, Lufthansa, Swiss, pegasus eller csa

Flyg från Berlin till Sarajevo är färdväg 1031 km lång och tar i genomsnitt 4 h 25 min med våra partner som Tuifly, Austrian Airlines, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Germanwings, Lufthansa, Swiss, pegasus eller csa. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 3 314 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 677 kr. Passagerare flyger oftast från Berlin Brandenburg Airport och landar på Sarajevo International Airport.

Flygbolag: Austrian Airlines, Germanwings eller Turkish Airlines flyg från Berlin till Sarajevo

För så lite som 1 677 kr kan du resa med flyg från Berlin till Sarajevo med Austrian Airlines, Germanwings eller Turkish Airlines. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna resa.

Austrian Airlines
Turkish Airlines
Germanwings

Austrian Airlines är Österrikes ledande flygbolag och du kan välja mellan Economy Class och Business Class för din nästa flyg från Berlin till Sarajevo.

Planerar du att resa mellan Berlin och Sarajevo? Varför inte ta en/ett flyg med Austrian Airlines? Omio kan visa dig gällande Austrian Airlines flyg tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Berlin till Sarajevo flyg, allt på en plats. På Austrian Airlines flyg kan du räkna med att resa mellan Berlin och Sarajevo. Om du använder Omios app för att leta efter flyg mellan Berlin och Sarajevo kan du snabbt se om Austrian Airlines biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett flyg. När du har hittat din perfekta Austrian Airlines flyg från Berlin till Sarajevo, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga flyg biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Turkish Airlines är Turkiets främsta flygbolag och du kan välja mellan biljettyperna Economy Class, Comfort Class, Business Class och All-Inclusive för din nästa flyg mellan Berlin och Sarajevo.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Turkish Airlines flyg från Berlin till Sarajevo online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Turkish Airlines flyg från Berlin till Sarajevo kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Turkish Airlines flyg tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för rutt från Berlin till Sarajevo samt biljettinformation för flyg (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig flyg biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter flyg mellan Berlin och Sarajevo, kan du kolla direkt om Turkish Airlines biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på flygplats. Köp dina officiella Turkish Airlines Berlin till Sarajevo flyg biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Hitta billiga biljetter till Germanwings flyg mellan Berlin och Sarajevo hos Omio. Omio kan hjälpa dig att hitta de bästa flyg fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Berlin till Sarajevo flyg tidtabellen från Germanwings, de senaste erbjudandena om tillgängliga flyg biljetter och annan reseinformation för rutt mellan Berlin och Sarajevo, inbegripet upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter flyg mellan Berlin och Sarajevo i Omios app kan du se efter om tillgängliga biljetter till Germanwings flyg är mobilbiljetter som till och med gör det så bekvämt för dig att du kan resa utan papper. Kolla Germanwings flyg tidtabell efter dina bästa avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Sarajevo från Berlin och boka sedan en billig/ett billigt flyg utan problem. Koppla av och gläd dig åt din kommande flyg mellan Berlin och Sarajevo med Germanwings!

Restips: Flyg från Berlin till Sarajevo

Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Sarajevo.
FAQs
Flyg biljetter från Berlin till Sarajevo kan kosta så lite som 1 677 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Berlin till Sarajevo.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 3 314 kr för att ta flyg från Berlin till Sarajevo. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Sarajevo från Berlin.
När du reser från Berlin till Sarajevo med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Berlin och Sarajevo är ungefär 1031 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Den genomsnittliga restiden med flyg från Berlin till Sarajevo är 4 h 25 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Berlin till Sarajevo.

När man reser med flyg från Berlin till Sarajevo kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Berlin på Berlin Brandenburg Airport och de flesta anländer till Sarajevo på Sarajevo International Airport.

Om du planerar att ta en flyg från Berlin kan du räkna med att resa 25 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Berlin Brandenburg Airport. När du kommer fram till Sarajevo med flyg kan du räkna med att resa 7 km från den populära Sarajevo International Airport till cityområdet.

När du ska boka en resa med flyg från Berlin till Sarajevo kan du lita på att Tuifly, Austrian Airlines, Air Serbia, Turkish Airlines, Eurowings, Germanwings, Lufthansa, Swiss, pegasus eller csa erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Sarajevo snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Berlin till Sarajevo och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Du kan ta den/det tidigaste flyg från Berlin till Sarajevo klockan 04: 45   eller ta den/det sista flyg från Berlin till Sarajevo som går klockan 19: 00. Titta efter de senaste tidtabellerna för Berlin till Sarajevo med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna färdväg.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Sarajevo. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Sarajevo så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Sarajevo med flyg reser ofta även till ställen som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Sarajevo och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Berlin till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk