JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
20 okt.
Hitta priser
4446 krAustrian Airlines
tors
21 okt.
872 krFlixbus
4172 krSwiss
lör
23 okt.
734 krFlixbus
3850 krAustrian Airlines
mån
25 okt.
670 krFlixbus
1637 krAustrian Airlines
tis
26 okt.
670 krFlixbus
1011 krEurowings

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Berlin till Sarajevo
Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Sarajevo.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Berlin till Sarajevo med flyg?
Flyg biljetter från Berlin till Sarajevo kan vara så billiga som 1 011 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Berlin till Sarajevo ligga på?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Berlin till Sarajevo kan du vänta dig ett pris på 3 024 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Sarajevo och Berlin med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Sarajevo till Berlin är runt 1031 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Berlin till Sarajevo är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar det att resa från Berlin till Sarajevo med flyg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Berlin till Sarajevo är 3 h 15 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Berlin till Sarajevo.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Berlin och Sarajevo borde jag välja?

När det gäller en resa med flyg mellan Berlin och Sarajevo är de mest populära flygplatser i Berlin är Berlin Brandenburg Airport och i Sarajevo är Sarajevo International Airport den mest populära flygplats.

Hur långt ifrån cityområdena i både Berlin och Sarajevo ligger den huvudsakliga flygplatser?

Du kan ta en flyg från Berlin på Berlin Brandenburg Airport som ligger 18 km från cityområdet. När du kommer fram till Sarajevo med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Sarajevo International Airport som ligger 3 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Berlin till Sarajevo med flyg?
Om du letar efter billiga flyg från Berlin till Sarajevo kan du lita på att Germanwings kan ta dig till Sarajevo snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Berlin och Sarajevo för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Berlin till Sarajevo?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Berlin till Sarajevo med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Berlin till Sarajevo på ett och samma ställe i Omio's app.
Planerar du att resa från Berlin till Sarajevo med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Sarajevo som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med flyg till Sarajevo besöker ofta även Zagreb, Belgrad eller Budapest. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Sarajevo och de andra populära destinationerna.

Flyg från Berlin till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver