Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Budapest till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Budapest to Göteborg.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Budapest till Göteborg?
De billigaste flyg biljetterna från Budapest till Göteborg är 98 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Budapest till Göteborg. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Budapest till Göteborg?
Flyg biljetter från Budapest till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 1 079 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Budapest till Göteborg med flyg?
Innan du planerar din resa från Budapest till Göteborg kan det vara bra att veta att Göteborg är ungefär 1230 kmifrån Budapest när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Budapest till Göteborg är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar flyg från Budapest till Göteborg?
Resetiden med flyg från Budapest till Göteborg kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 2 h 5 min.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Budapest till Göteborg?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Budapest till Göteborg reser de oftast från Budapest Ferenc Liszt International Airport i Budapest och landar på Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Budapest och Göteborg innan du påbörjar din resa.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Budapest och i Göteborg?

När du åker från Budapest kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Budapest Ferenc Liszt International Airport och ligger 16 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Göteborg kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Göteborg är Göteborg-Landvetter Flygplats och ligger 20 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Budapest och Göteborg?
Om du letar efter billiga flyg från Budapest till Göteborg kan du lita på att Wizz Air kan ta dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Budapest och Göteborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Budapest till Göteborg?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Budapest till Göteborg med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
När jag kommit fram till Göteborg från Budapest med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Göteborg?
Många resenärer som anländer i Göteborg med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Oslo från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Budapest till Göteborg: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver