Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Stockholm till New York City, NY

distanceAvstånd6319 km
durationGenomsnittlig restid med flyg11 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg5 563 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle

Flyg från Stockholm till New York City, NY är resa 6319 km lång och tar i genomsnitt 11 h 15 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 5 563 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 5 251 kr.

Resetips

Flyg från Stockholm till New York City, NY
Ta ett flyg enkelt till New York City, NY. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to New York City, NY.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Stockholm till New York City, NY?
Flyg biljetter från Stockholm till New York City, NY kan vara så billiga som 5 248 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Stockholm till New York City, NY ligga på?
Flyg biljetter till New York City, NY från Stockholm kostar 5 561 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till New York City, NY och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Stockholm till New York City, NY med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till New York City, NY? Avståndet mellan Stockholm och New York City, NY med flyg är runt 6319 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till New York City, NY kan du få.
Hur lång tid tar flyg från Stockholm till New York City, NY?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till New York City, NY är 11 h 15 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Stockholm till New York City, NY.
Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Stockholm till New York City, NY?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till New York City, NY kan du ta flyg med Norwegian Air Shuttle. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och New York City, NY för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Stockholm till New York City, NY?
Om du planerar att resa med flyg från Stockholm till New York City, NY kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till New York City, NY med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Madrid eller London. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan New York City, NY och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din flyg resa från Stockholm till New York City, NY måste inte ta slut i New York City, NY. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av New York City, NY är Paris, Madrid eller London. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Madrid eller London kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Stockholm till New York City, NY: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver