Flyg Stockholm Örnsköldsvik

De billigaste flygen från Stockholm till Örnsköldsvik

Visar tider och priser för 14 aug.

Billigast

1896 kr

Genomsnittligt pris

2037 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
16:40Stockholm Arlanda Airport1tim.00 17:40Umea Airport
0 byten
1896 kr1Enkelresa
Näst Billigast
19:45Stockholm Arlanda Airport1tim.00 20:45Umea Airport
0 byten
2178 kr1Enkelresa

Flygschema Stockholm till Örnsköldsvik

Visar flyg för imorgon, söndag 14 augusti
16:40Stockholm Arlanda Airport1tim.00 17:40Umea Airport
0 byten
19:45Stockholm Arlanda Airport1tim.00 20:45Umea Airport
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.

De snabbaste flygen från Stockholm till Örnsköldsvik

Visar tider och priser för 14 aug.

Snabbaste resan

1 tim.

Genomsnittligt pris

1 tim.

Flyg per dag

2

Distans

442 km

Av 2 flyg som avgår från Stockholm för Örnsköldsvik dagligen så reser 2 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Snabbast
16:40Stockholm Arlanda Airport1tim.00 17:40Umea Airport
0 byten
1896 kr1Enkelresa
Snabbast
19:45Stockholm Arlanda Airport1tim.00 20:45Umea Airport
0 byten
2178 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Stockholm till Örnsköldsvik Flyg

distanceAvstånd441 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg981 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagFlybe, Norwegian Air Shuttle, braathens regional airways eller regional jet

Flyg från Stockholm till Örnsköldsvik är resa 441 km lång och tar i genomsnitt 1 h med våra partner som Flybe, Norwegian Air Shuttle, braathens regional airways eller regional jet. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 981 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 577 kr.

Flygbolag: Norwegian Air flyg från Stockholm till Örnsköldsvik

Hitta de bästa flyg mellan Stockholm och Örnsköldsvik med Omios resepartner Norwegian Air från 577 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa resa.

Norwegian Air

Om du tittar efter en lugn och lättsam flyg från Stockholm till Örnsköldsvik, kolla hos Omio efter Norwegian Air flyg som trafikerar denna rutt. Vare sig du söker snabbaste, tidigaste eller billigaste flyg att åka med för denna resa mellan Stockholm och Örnsköldsvik, gör Omio det lättare än någonsin att hitta Norwegian Air flyg till förmånliga priser, och du kan också snabbt boka flyg biljetter online. Kolla in aktuella Norwegian Air flyg tidtabeller för dina optimala avgångs- och ankomsttider, jämför bästa rutt från Stockholm till Örnsköldsvik och relevant biljettinformation (såsom bagagepolicy och service ombord) och boka Norwegian Air flyg hos Omio. Om du söker flyg från Stockholm till Örnsköldsvik i Omios app kan du snabbt se om Norwegian Air biljetter är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att åka utan papper när du reser. Med priser till Norwegian Air flyg från Stockholm till Örnsköldsvik som börjar så lågt som 577 kr kan du köpa dina officiella Norwegian Air biljetter hos Omio online snabbt och enkelt!

Restips: Flyg från Stockholm till Örnsköldsvik

Ta ett flyg enkelt till Örnsköldsvik. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Örnsköldsvik.
FAQs
De billigaste flyg biljetterna från Stockholm till Örnsköldsvik är 577 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till Örnsköldsvik. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Flyg biljetter till Örnsköldsvik från Stockholm kostar 981 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Örnsköldsvik och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Örnsköldsvik? Avståndet mellan Stockholm och Örnsköldsvik med flyg är runt 441 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Örnsköldsvik kan du få.
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Örnsköldsvik. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Örnsköldsvik med flyg ligga på 1 h.
För att hitta bästa flyg från Stockholm till Örnsköldsvik kan du använda dig av dessa flygbolag: Flybe, Norwegian Air Shuttle, braathens regional airways eller regional jet. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Örnsköldsvik och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Stockholm till Örnsköldsvik, kan du kolla upp Norwegian Air Shuttle eller regional jet. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Örnsköldsvik kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Örnsköldsvik.
Du kan ta den/det tidigaste flyg från Stockholm till Örnsköldsvik klockan 05: 30   eller ta den/det sista flyg från Stockholm till Örnsköldsvik som går klockan 20: 55. Titta efter de senaste tidtabellerna för Stockholm till Örnsköldsvik med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna färdväg.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Örnsköldsvik. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Örnsköldsvik så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Örnsköldsvik med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Umeå, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Om du också vill upptäcka Umeå, Göteborg eller Stockholm-Arlanda från Örnsköldsvik kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk