JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
25 okt.
812 krSJ
tis
26 okt.
610 krSJ
ons
27 okt.
612 krSJ
tors
28 okt.
752 krSJ
fre
29 okt.
751 krSJ

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Stockholm till Örnsköldsvik
Ta ett flyg enkelt till Örnsköldsvik. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Örnsköldsvik.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Örnsköldsvik och Stockholm om jag väljer att resa med flyg?
När du reser med flyg från Stockholm till Örnsköldsvik kommer sträckan att ligga på cirka 441 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Stockholm till Örnsköldsvik i förväg genom Omio.
Vilken är den mest använda flygplatser i Örnsköldsvik och i Stockholm?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Stockholm till Örnsköldsvik kan det vara bra att veta att Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Stockholm medan Oernskoeldsvik är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Örnsköldsvik.

Varifrån kan jag ta flyg från Stockholm till Örnsköldsvik?

När du planerar din resa till Örnsköldsvik från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet. I Örnsköldsvik är den mest populära flygplats Oernskoeldsvik och den ligger 19 km från cityområdet.

Planerar du att resa från Stockholm till Örnsköldsvik med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Örnsköldsvik som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med flyg till Örnsköldsvik besöker ofta även Umeå, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Örnsköldsvik och de andra populära destinationerna.