JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
28 sep.
1315 krnordic regional airlines oy
ons
29 sep.
1715 krSas Airways
tors
30 sep.
1681 krKLM
fre
1 okt.
1681 krKLM
lör
2 okt.
1232 krAir France
sön
3 okt.
1315 krFinnair
mån
4 okt.
1232 krAir France
tis
5 okt.
1232 krAir France
ons
6 okt.
1315 krFinnair
tors
7 okt.
1315 krFinnair
fre
8 okt.
1357 krKLM
lör
9 okt.
1134 krAir France
sön
10 okt.
1232 krAir France
mån
11 okt.
1232 krAir France
tis
12 okt.
1135 krAir France
ons
13 okt.
1232 krAir France
tors
14 okt.
1315 krnordic regional airlines oy
fre
15 okt.
1480 krAir France
lör
16 okt.
1135 krAir France
sön
17 okt.
1035 krSas Airways
mån
18 okt.
1135 krAir France

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg från Stockholm till Paris

Med flera direktflyg per dag är det lätt att flyga från Stockholm till Paris. Flygen går alla dagar i veckan. Vanligast är att flyga från Arlanda, men det finns även en del avgångar från Bromma flygplats. Ankomstflygplats är antingen Paris Charles de Gaulle eller Paris Orly. Att flyga från Stockholm till Paris tar omkring två timmar och fyrtio minuter, förutsatt att du flyger utan mellanlandningar.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Paris?

Flera flygbolag erbjuder flyg från Stockholm till Paris, däribland SAS, Air France, KLM, Lufthansa och Norwegian Air. Oftast avgår flygen från Arlanda, men några flygbolag har även avgångar från Bromma flygplats. SAS och Air France har direktflyg till Charles de Gaulle. Har du inget emot mellanlandningar flyger även easyJet denna sträcka, oftast med mellanlandning i Köpenhamn.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Paris?

Att flyga från Stockholm till Paris tar omkring två timmar och fyrtio minuter. Resan in till Paris från Charles de Gaulle-flygplatsen tar runt 30 minuter med tåg. Från Paris Orly tar det cirka 45 minuter in till Paris centrum. Med mellanlandning kan den totala flygtiden bli allt från 4,5 timmar ända upp till ca 25 timmar.

Hur många flygningar går från Stockholm till Paris?

Flygbolaget SAS har vanligen tre direktflyg från Arlanda till Charles de Gaulle-flygplatsen varje dag. Air France flyger också direkt till Charles de Gaulle ett par gånger om dagen. Även Norwegian Air flyger direkt till Paris i regel en gång om dagen, men då till den mindre Orly-flygplatsen. Med en mellanlandning i till exempel Köpenhamn eller Amsterdam finns betydligt fler flygbolag och avgångar att välja mellan, med bra alternativ från exempelvis easyJet.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Paris?

Avgångsflygplats: Stockholm Arlanda Airport. Arlanda ligger 42 kilometer från Stockholm city och nås enkelt med flygbuss, Arlanda Express-tåg , taxi eller bil. På flygplatsen finns ett stort utbud av shopping, restauranger, caféer, fri WiFi och all service man kan tänkas behöva.

 

 

Ankomstflygplats: Paris Charles de Gaulle eller Paris Orly. Charles de Gaulle-flygplatsen ligger cirka 23 kilometer nordost om Paris. Orly-flygplatsen ligger 16 kilometer söder om Paris. Från båda flygplatserna tar man sig enklast in till huvudstadens centrum med tåg. På både Orly och Charles de Gaulle finns ett stort utbud av restauranger, caféer, shopping, service och WiFi, samt möjlighet att hyra bil och förvara bagage.

Resetips

Flyg från Stockholm till Paris
Ta ett flyg enkelt till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Paris.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Stockholm till Paris?
Det billigaste sättet att ta sig till Paris från Stockholm är genom flyg och det kan kosta så lite som 1 232 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till Paris.
Hur mycket kostar flyg från Stockholm till Paris i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Stockholm till Paris kan du vänta dig ett pris på 1 453 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Paris och Stockholm om jag väljer att resa med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Paris till Stockholm är runt 1544 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Stockholm till Paris är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar det att resa från Stockholm till Paris med flyg?
En flyg resa från Stockholm till Paris har en genomsnittlig resetid på 2 h 40 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Paris så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Stockholm och Paris borde jag välja?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Stockholm till Paris reser de oftast från Stockholm Arlanda Airport i Stockholm och landar på Paris Charles de Gaulle Airport i Paris. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Stockholm och Paris innan du påbörjar din resa.

Vart ligger flygplatser i Stockholm och i Paris?

Du kan hitta Stockholm Arlanda Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Stockholm cirka 36 km från cityområdet. Den flygplats i Paris som är mest populär bland resenärer är Paris Charles de Gaulle Airport som ligger 23 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Stockholm till Paris med flyg?
Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Paris kan du lita på att Norwegian Air Shuttle, Air France, Ryanair, Sas Airways, Lot Polish Airlines, Finnair, Lufthansa, Eurowings, KLM, Air Baltic, Swiss, JOON, Blue Air eller Ukraine Intl. Airlines kan ta dig till Paris snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Paris för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Stockholm till Paris?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Stockholm till Paris med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Planerar du att resa från Stockholm till Paris med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Paris som du kanske också vill besöka.
Din flyg resa från Stockholm till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!