Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
1236 krAir France
sön
20 juni
1235 krAir France
mån
21 juni
1496 krAir France
tis
22 juni
1345 krAir France
ons
23 juni
1496 krAir France
tors
24 juni
1496 krAir France
fre
25 juni
1236 krAir France
lör
26 juni
1345 krAir France
sön
27 juni
1362 krKLM
mån
28 juni
1345 krAir France
tis
29 juni
1287 krregional jet
ons
30 juni
1289 krSas Airways
tors
1 juli
1237 krAir France
fre
2 juli
1287 krSas Airways
lör
3 juli
1511 krregional jet
sön
4 juli
1362 krKLM
mån
5 juli
1089 krAir Baltic
tis
6 juli
1114 krregional jet
ons
7 juli
970 krAir Baltic
tors
8 juli
1089 krAir Baltic
fre
9 juli
1151 krAir France
flight

Resesammanfattning

Stockholm till Paris flyginformation

Genomsnittlig flygtid
8 timmar 46 minuter
Pris flyg:1036 kr
Flyg avgår från:Stockholm
Flyg anländer i:Paris
Distans:1544 km
Flygbolag:regional jet, Lot Polish Airlines, Cityjet, Air Baltic, KLM, Air France, Sas Airways

Flyg från Stockholm till Paris

Med flera direktflyg per dag är det lätt att flyga från Stockholm till Paris. Flygen går alla dagar i veckan. Vanligast är att flyga från Arlanda, men det finns även en del avgångar från Bromma flygplats. Ankomstflygplats är antingen Paris Charles de Gaulle eller Paris Orly. Att flyga från Stockholm till Paris tar omkring två timmar och fyrtio minuter, förutsatt att du flyger utan mellanlandningar.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Paris?

Flera flygbolag erbjuder flyg från Stockholm till Paris, däribland SAS, Air France, KLM, Lufthansa och Norwegian Air. Oftast avgår flygen från Arlanda, men några flygbolag har även avgångar från Bromma flygplats. SAS och Air France har direktflyg till Charles de Gaulle. Har du inget emot mellanlandningar flyger även easyJet denna sträcka, oftast med mellanlandning i Köpenhamn.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Paris?

Att flyga från Stockholm till Paris tar omkring två timmar och fyrtio minuter. Resan in till Paris från Charles de Gaulle-flygplatsen tar runt 30 minuter med tåg. Från Paris Orly tar det cirka 45 minuter in till Paris centrum. Med mellanlandning kan den totala flygtiden bli allt från 4,5 timmar ända upp till ca 25 timmar.

Hur många flygningar går från Stockholm till Paris?

Flygbolaget SAS har vanligen tre direktflyg från Arlanda till Charles de Gaulle-flygplatsen varje dag. Air France flyger också direkt till Charles de Gaulle ett par gånger om dagen. Även Norwegian Air flyger direkt till Paris i regel en gång om dagen, men då till den mindre Orly-flygplatsen. Med en mellanlandning i till exempel Köpenhamn eller Amsterdam finns betydligt fler flygbolag och avgångar att välja mellan, med bra alternativ från exempelvis easyJet.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Paris?

Avgångsflygplats: Stockholm Arlanda Airport. Arlanda ligger 42 kilometer från Stockholm city och nås enkelt med flygbuss, Arlanda Express-tåg , taxi eller bil. På flygplatsen finns ett stort utbud av shopping, restauranger, caféer, fri WiFi och all service man kan tänkas behöva.

 

 

Ankomstflygplats: Paris Charles de Gaulle eller Paris Orly. Charles de Gaulle-flygplatsen ligger cirka 23 kilometer nordost om Paris. Orly-flygplatsen ligger 16 kilometer söder om Paris. Från båda flygplatserna tar man sig enklast in till huvudstadens centrum med tåg. På både Orly och Charles de Gaulle finns ett stort utbud av restauranger, caféer, shopping, service och WiFi, samt möjlighet att hyra bil och förvara bagage.

Resetips

Flyg från Stockholm till Paris
Ta ett flyg enkelt till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Paris.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Stockholm till Paris?
Det billigaste sättet att ta sig till Paris från Stockholm är genom flyg och det kan kosta så lite som 1 235 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till Paris.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Stockholm till Paris?
Flyg biljetter från Stockholm till Paris brukar ha ett genomsnittspris på 1 363 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Stockholm till Paris med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Paris? Avståndet mellan Stockholm och Paris med flyg är runt 1544 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Paris kan du få.
Hur lång tid tar flyg från Stockholm till Paris?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Stockholm till Paris är 2 h 40 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Stockholm till Paris.
Jag ska snart resa till Paris från Stockholm. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Stockholm till Paris är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Stockholm åker från Stockholm Arlanda Airport och landar på Paris Charles de Gaulle Airport i Paris.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Stockholm och Paris?

När du åker från Stockholm kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Stockholm Arlanda Airport och ligger 0 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Paris kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Paris är Paris Charles de Gaulle Airport och ligger 0 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Stockholm och Paris?
För att hitta bästa flyg från Stockholm till Paris, kan du använda dig av dessa flygbolag: Norwegian Air Shuttle, Air France, Ryanair, SAS, Lot Polish Airlines, Finnair, Lufthansa, Eurowings, Air Baltic, KLM, Swiss, JOON, Blue Air eller Ukraine Intl. Airlines. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Paris och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Stockholm till Paris?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Stockholm till Paris med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Jag planerar att resa från Stockholm till Paris med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Paris som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med flyg till Paris besöker ofta även London, Barcelona eller Amsterdam. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Paris och de andra populära destinationerna.