JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
58 krWizz Air
tors
27 jan.
884 krregional jet
lör
29 jan.
286 krWizz Air
sön
30 jan.
882 krregional jet
mån
31 jan.
706 krregional jet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Stockholm till Vilnius

distanceAvstånd675 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg697 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle

Flyg från Stockholm till Vilnius är färdväg 675 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 58 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 697 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Vilnius International Airport.

Resetips: Flyg från Stockholm till Vilnius

Ta ett flyg enkelt till Vilnius. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Vilnius.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Stockholm till Vilnius?

Flyg biljetter från Stockholm till Vilnius kan kosta så lite som 58 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Stockholm till Vilnius.

Hur mycket kostar flyg från Stockholm till Vilnius i genomsnitt?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 697 kr för att ta flyg från Stockholm till Vilnius. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Vilnius från Stockholm.

Hur långt avstånd är det mellan Vilnius och Stockholm med flyg?

När du reser med flyg från Stockholm till Vilnius kommer sträckan att ligga på cirka 675 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Stockholm till Vilnius i förväg genom Omio.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Vilnius med flyg?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Vilnius. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Vilnius med flyg ligga på 1 h 20 min.

Min resa med flyg från Stockholm till Vilnius närmar sig. Vilken flygplats i Stockholm borde jag resa från? Vilken flygplats i Vilnius borde jag resa till?

När det gäller en resa med flyg mellan Stockholm och Vilnius är de mest populära flygplatser i Stockholm Stockholm Arlanda Airport och i Vilnius är Vilnius International Airport den mest populära flygplats.

Var ligger flygplatser i Stockholm och i Vilnius?

När du åker från Stockholm kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Stockholm Arlanda Airport och ligger 36.4 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Vilnius kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Vilnius är Vilnius International Airport och ligger 5.1 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Stockholm till Vilnius?

Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Vilnius kan du lita på att Norwegian Air Shuttle kan ta dig till Vilnius snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Vilnius för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Stockholm till Vilnius?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Vilnius. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Vilnius så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Vilnius med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Warszawa, Riga eller Minsk. Om du också vill upptäcka Warszawa, Riga eller Minsk från Vilnius kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med flyg till Vilnius besöker ofta även Warszawa, Riga eller Minsk. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Vilnius och de andra populära destinationerna.

Flyg från Stockholm till Vilnius: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver