JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
1082 krSas Airways
tors
2 dec.
224 krryanair sun
fre
3 dec.
1648 krLot Polish Airlines
lör
4 dec.
823 krryanair sun
sön
5 dec.
1775 krLufthansa
mån
6 dec.
1138 krAir Baltic
tis
7 dec.
291 krryanair sun
ons
8 dec.
1236 krLot Polish Airlines
tors
9 dec.
190 krryanair sun
fre
10 dec.
1399 krLufthansa
lör
11 dec.
470 krryanair sun
sön
12 dec.
1333 krLot Polish Airlines
mån
13 dec.
1235 krLot Polish Airlines
tis
14 dec.
332 krWizz Air
ons
15 dec.
1396 krLot Polish Airlines
tors
16 dec.
291 krryanair sun
fre
17 dec.
1583 krLot Polish Airlines
lör
18 dec.
823 krryanair sun
sön
19 dec.
2085 krLot Polish Airlines
mån
20 dec.
1530 krAir Baltic

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Paris till Vilnius

distanceAvstånd1696 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 303 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Wizz Air, Air Baltic, Lot Polish Airlines eller Air France

Flyg från Paris till Vilnius är rutt 1696 km lång och tar i genomsnitt 2 h 40 min med våra partner som Ryanair, Wizz Air, Air Baltic, Lot Polish Airlines eller Air France. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 224 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 303 kr. Passagerare flyger oftast från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Vilnius International Airport.

Resetips

Flyg från Paris till Vilnius
Ta ett flyg enkelt till Vilnius. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Vilnius.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Paris till Vilnius?
De billigaste flyg biljetterna från Paris till Vilnius är 224 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Paris till Vilnius. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Paris till Vilnius ligga på?
Flyg biljetter till Vilnius från Paris kostar 1 303 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Paris till Vilnius och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Paris till Vilnius med flyg?
När du reser med flyg från Paris till Vilnius kommer sträckan att ligga på cirka 1696 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Paris till Vilnius i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Paris till Vilnius?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Paris till Vilnius med flyg är 2 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Paris till Vilnius.
Vilken är den mest använda flygplatser i Vilnius och i Paris?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Paris till Vilnius kan det vara bra att veta att Paris Charles de Gaulle Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Paris medan Vilnius International Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Vilnius.

Varifrån kan jag ta flyg från Paris till Vilnius?

Du kan hitta Paris Charles de Gaulle Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Paris cirka 23.6 km från cityområdet. Den flygplats i Vilnius som är mest populär bland resenärer är Vilnius International Airport som ligger 5.1 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Paris och Vilnius?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Paris till Vilnius kan du ta flyg med Ryanair, Wizz Air, Air Baltic, Lot Polish Airlines eller Air France. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Paris och Vilnius för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Paris till Vilnius?
Om du planerar att resa med flyg från Paris till Vilnius kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Vilnius med flyg reser ofta även till ställen som Warszawa, Riga eller Minsk. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Vilnius och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din flyg resa från Paris till Vilnius måste inte ta slut i Vilnius. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Vilnius är Warszawa, Riga eller Minsk. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Warszawa, Riga eller Minsk kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Paris till Vilnius: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver