Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
494 krSnälltåget
Hitta priser
2080 krregional jet
sön
20 juni
607 krSnälltåget
681 krFlixbus
1437 krSas Airways
mån
21 juni
470 krSJ
706 krVy Bus4You
1451 krSas Airways
tis
22 juni
470 krSJ
739 krVy Bus4You
1437 krregional jet
ons
23 juni
685 krSJ
851 krVy Bus4You
1231 krSas Airways
tors
24 juni
1107 krSJ
746 krFlixbus
1554 krregional jet
fre
25 juni
1032 krSJ
527 krFlixbus
Hitta priser
lör
26 juni
399 krSJ
447 krFlixbus
Hitta priser
sön
27 juni
582 krSJ
527 krFlixbus
1816 krregional jet
mån
28 juni
399 krSJ
448 krFlixbus
909 krSas Airways
tis
29 juni
399 krSJ
560 krVy Bus4You
1437 krregional jet
ons
30 juni
470 krSJ
706 krVy Bus4You
1451 krregional jet
tors
1 juli
555 krSJ
682 krVy Bus4You
1451 krregional jet
fre
2 juli
654 krSJ
449 krFlixbus
1131 krSas Airways
lör
3 juli
719 krSnälltåget
454 krFlixbus
1127 krregional jet
sön
4 juli
872 krSJ
528 krFlixbus
1233 krregional jet
mån
5 juli
654 krSJ
508 krFlixbus
1233 krregional jet
tis
6 juli
470 krSJ
683 krVy Bus4You
1233 krregional jet
ons
7 juli
471 krSJ
685 krVy Bus4You
1234 krregional jet
tors
8 juli
493 krSnälltåget
683 krVy Bus4You
704 krSas Airways
fre
9 juli
653 krSJ
432 krFlixbus
704 krregional jet
flight

Resesammanfattning

Stockholm till Malmö flyginformation

Genomsnittlig flygtid
1 timmar 6 minuter
Pris flyg:890 kr
Flyg avgår från:Stockholm
Flyg anländer i:Malmö
Distans:513 km
Flygbolag:regional jet, Cityjet, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways

Flyg från Stockholm till Malmö

Stockholm–Malmö är en av de mest trafikerade flygrutterna i Sverige, vilket märks på det stora utbudet av resor. Direktflygen tar ca en timme och det finns alltid ett tiotal avgångar att välja mellan under såväl vardag som helg. Då planen går mellan landets största och tredje största stad, är det självklart enkelt och smidigt att ta sig kommunalt till och från flygplatserna.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Malmö?

SAS flyger regelbundet direkt mellan Stockholm och Malmö. Norwegian erbjuder också flera direktflyg dagligen. Deras flyg avgår från Arlanda, vilket skiljer bolagen från Braathens Regional Aviation som istället har Bromma Flygplats som bas för sina Malmöflyg. Konkurrenterna skiljer sig lite åt i pris, men är alla lika snabba.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Malmö?

Flyg från Stockholm till Malmö tar i regel strax över en timme – endast några få minuter skiljer flygbolagens resor åt. Bussar och snabbtåg går kontinuerligt till och från huvudstadens flygplatser, vilket effektiviserar resan och möjliggör flexibilitet.

Hur många flygningar går det från Stockholm till Malmö?

De första avgångarna till Malmö går från ca 07:00 på morgonen. Resorna är sedan utspridda med någon timmes mellanrum under dagen, för att sedan bli färre på kvällen. På helger lyfter de första planen något senare, men det finns fortfarande gott om resor. Flygningarna är jämnt utspridda mellan bolagen, med ca 70 avgångar per vecka totalt.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Malmö?

Avgångsflygplats: Stockholm Bromma Airport eller Stockholm Arlanda Airport. Ankomstflygplats: Malmö Airport.

Resetips

Flyg från Stockholm till Malmö
Ta ett flyg enkelt till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Malmö.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Stockholm till Malmö vara?
Flyg biljetter från Stockholm till Malmö kan vara så billiga som 620 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Stockholm till Malmö?
Att resa med flyg från Stockholm till Malmö kostar i genomsnitt 1 401 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet från Stockholm till Malmö när man åker med flyg?
När du reser med flyg från Stockholm till Malmö kommer sträckan att ligga på cirka 512 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Stockholm till Malmö i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar flyg från Stockholm till Malmö?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Malmö. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Malmö med flyg ligga på 1 h 5 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Malmö och i Stockholm?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Stockholm till Malmö reser de oftast från Stockholm Arlanda Airport i Stockholm och landar på Malmo Airport i Malmö. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Stockholm och Malmö innan du påbörjar din resa.

Varifrån kan jag ta flyg från Stockholm till Malmö?

När du planerar din resa till Malmö från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport som ligger 0 km från cityområdet. I Malmö är den mest populära flygplats Malmo Airport och den ligger 0 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Stockholm till Malmö?
Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Malmö kan du lita på att Norwegian Air Shuttle, SAS eller braathens regional aviation kan ta dig till Malmö snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Malmö för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med flyg från Stockholm till Malmö?
Om du letar efter en direkt resa från Stockholm till Malmö kan du köpa dina flyg biljetter från regional jet eller Sas Airways för att komma till Malmö snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur köper jag flyg biljetter från Stockholm till Malmö?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till Malmö med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till Malmö på ett och samma ställe i Omio's app.
Jag planerar att resa från Stockholm till Malmö med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Malmö som också är värda ett besök?
Din flyg resa från Stockholm till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg kan Omio hjälpa dig!