Flyg från Stockholm till Malmö

De billigaste flygen från Stockholm till Malmö

Visar tider och priser för 27 juni

Billigast

498 kr

Genomsnittligt pris

1139 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
20:05Stockholm Arlanda Airport1tim.20 21:25Malmo Airport
0 byten
498 kr1Enkelresa
Billigast
07:10Stockholm Arlanda Airport1tim.20 08:30Malmo Airport
0 byten
498 kr1Enkelresa
Näst Billigast
08:00Stockholm Arlanda Airport1tim.10 09:10Malmo Airport
0 byten
1494 kr1Enkelresa
17:55Stockholm Arlanda Airport1tim.30 19:25Malmo Airport
0 byten
1602 kr1Enkelresa
13:50Stockholm Arlanda Airport1tim.05 14:55Malmo Airport
0 byten
1602 kr1Enkelresa

Flygschema Stockholm till Malmö

Visar flyg för imorgon, måndag 27 juni
07:10Stockholm Arlanda Airport1tim.20 08:30Malmo Airport
0 byten
08:00Stockholm Arlanda Airport1tim.10 09:10Malmo Airport
0 byten
13:50Stockholm Arlanda Airport1tim.05 14:55Malmo Airport
0 byten
17:55Stockholm Arlanda Airport1tim.30 19:25Malmo Airport
0 byten
20:05Stockholm Arlanda Airport1tim.20 21:25Malmo Airport
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
27 juni
tis
28 juni
ons
29 juni
tors
30 juni
fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli

De snabbaste flygen från Stockholm till Malmö

Visar tider och priser för 27 juni

Snabbaste resan

1 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 17 m

Flyg per dag

5

Distans

513 km

Av 5 flyg som avgår från Stockholm för Malmö dagligen så reser 5 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Snabbast
13:50Stockholm Arlanda Airport1tim.05 14:55Malmo Airport
0 byten
1602 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
08:00Stockholm Arlanda Airport1tim.10 09:10Malmo Airport
0 byten
1494 kr1Enkelresa
20:05Stockholm Arlanda Airport1tim.20 21:25Malmo Airport
0 byten
498 kr1Enkelresa
07:10Stockholm Arlanda Airport1tim.20 08:30Malmo Airport
0 byten
498 kr1Enkelresa
17:55Stockholm Arlanda Airport1tim.30 19:25Malmo Airport
0 byten
1602 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Stockholm till Malmö Flyg

distanceAvstånd512 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg639 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagbraathens regional aviation, Malta Air, Blue Air, Norwegian Air International, braathens regional airways, Sas Airways, Cityjet eller regional jet

Flyg från Stockholm till Malmö är rutt 512 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partner som braathens regional aviation, Malta Air, Blue Air, Norwegian Air International, braathens regional airways, Sas Airways, Cityjet eller regional jet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 177 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 639 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Malmo Airport.

Flygbolag: Norwegian Air flyg från Stockholm till Malmö

Hitta de bästa flyg från Stockholm till Malmö med Omios resepartner Norwegian Air från 177 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa rutt.

Norwegian Air

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Norwegian Air flyg från Stockholm till Malmö online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Norwegian Air flyg från Stockholm till Malmö kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Norwegian Air flyg tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för färdväg från Stockholm till Malmö samt biljettinformation för flyg (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig flyg biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter flyg från Stockholm till Malmö, kan du kolla direkt om Norwegian Air biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på flygplats. Köp dina officiella Norwegian Air Stockholm till Malmö flyg biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Flyg från Stockholm till Malmö

Stockholm–Malmö är en av de mest trafikerade flygrutterna i Sverige, vilket märks på det stora utbudet av resor. Direktflygen tar ca en timme och det finns alltid ett tiotal avgångar att välja mellan under såväl vardag som helg. Då planen går mellan landets största och tredje största stad, är det självklart enkelt och smidigt att ta sig kommunalt till och från flygplatserna.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Malmö?

SAS flyger regelbundet direkt mellan Stockholm och Malmö. Norwegian erbjuder också flera direktflyg dagligen. Deras flyg avgår från Arlanda, vilket skiljer bolagen från Braathens Regional Aviation som istället har Bromma Flygplats som bas för sina Malmöflyg. Konkurrenterna skiljer sig lite åt i pris, men är alla lika snabba.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Malmö?

Flyg från Stockholm till Malmö tar i regel strax över en timme – endast några få minuter skiljer flygbolagens resor åt. Bussar och snabbtåg går kontinuerligt till och från huvudstadens flygplatser, vilket effektiviserar resan och möjliggör flexibilitet.

Hur många flygningar går det från Stockholm till Malmö?

De första avgångarna till Malmö går från ca 07:00 på morgonen. Resorna är sedan utspridda med någon timmes mellanrum under dagen, för att sedan bli färre på kvällen. På helger lyfter de första planen något senare, men det finns fortfarande gott om resor. Flygningarna är jämnt utspridda mellan bolagen, med ca 70 avgångar per vecka totalt.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Malmö?

Avgångsflygplats: Stockholm Bromma Airport eller Stockholm Arlanda Airport. Ankomstflygplats: Malmö Airport.

Restips: Flyg från Stockholm till Malmö

Ta ett flyg enkelt till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Malmö.
FAQs
Flyg biljetter från Stockholm till Malmö kan kosta så lite som 177 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Stockholm till Malmö.
Flyg biljetter till Malmö från Stockholm kostar 639 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Malmö och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Du kan förvänta dig att avståndet från Malmö till Stockholm är runt 512 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Stockholm till Malmö är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Malmö. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Malmö med flyg ligga på 1 h 20 min.

När man reser med flyg från Stockholm till Malmö kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Stockholm på Stockholm Arlanda Airport och de flesta anländer till Malmö på Malmo Airport.

Om du planerar att ta en flyg från Stockholm kan du räkna med att resa 40.6 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Stockholm Arlanda Airport. När du kommer fram till Malmö med flyg kan du räkna med att resa 31.3 km från den populära Malmo Airport till cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Malmö kan du ta flyg med braathens regional aviation, Malta Air, Blue Air, Norwegian Air International, braathens regional airways, Sas Airways, Cityjet eller regional jet. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Malmö för att se vilka bekvämligheter de har.
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Stockholm till Malmö, kan du kolla upp Ryanair eller regional jet. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Malmö kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Malmö.
Du kan ta den/det tidigaste flyg från Stockholm till Malmö klockan 04: 35   eller ta den/det sista flyg från Stockholm till Malmö som går klockan 19: 25. Titta efter de senaste tidtabellerna för Stockholm till Malmö med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna rutt.
Om du planerar att resa med flyg från Stockholm till Malmö kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Malmö med flyg reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Malmö och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk