JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
25 sep.
382 krSnälltåget
504 krFlixbus
2066 krregional jet
sön
26 sep.
556 krSJ
429 krFlixbus
1542 krSas Airways
mån
27 sep.
470 krSJ
429 krFlixbus
1427 krSas Airways
tis
28 sep.
372 krSJ
616 krVy Bus4You
1427 krregional jet
ons
29 sep.
270 krSnälltåget
616 krVy Bus4You
1222 krSas Airways
tors
30 sep.
470 krSJ
616 krVy Bus4You
1222 krSas Airways
fre
1 okt.
556 krSJ
392 krFlixbus
1542 krSas Airways
lör
2 okt.
157 krSnälltåget
375 krFlixbus
1427 krregional jet
sön
3 okt.
557 krSJ
393 krFlixbus
1119 krSas Airways
mån
4 okt.
270 krSnälltåget
375 krFlixbus
699 krSas Airways
tis
5 okt.
270 krSnälltåget
616 krVy Bus4You
699 krSas Airways
ons
6 okt.
270 krSnälltåget
524 krFlixbus
699 krSas Airways
tors
7 okt.
270 krSnälltåget
616 krVy Bus4You
700 krSas Airways
fre
8 okt.
470 krSJ
392 krFlixbus
700 krSas Airways
lör
9 okt.
157 krSnälltåget
321 krFlixbus
1120 krregional jet
sön
10 okt.
556 krSJ
336 krFlixbus
699 krSas Airways
mån
11 okt.
270 krSnälltåget
336 krFlixbus
700 krSas Airways
tis
12 okt.
Hitta priser
503 krVy Bus4You
700 krSas Airways
ons
13 okt.
213 krSnälltåget
524 krFlixbus
699 krSas Airways
tors
14 okt.
270 krSnälltåget
615 krVy Bus4You
700 krSas Airways
fre
15 okt.
372 krSJ
336 krFlixbus
699 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg från Stockholm till Malmö

Stockholm–Malmö är en av de mest trafikerade flygrutterna i Sverige, vilket märks på det stora utbudet av resor. Direktflygen tar ca en timme och det finns alltid ett tiotal avgångar att välja mellan under såväl vardag som helg. Då planen går mellan landets största och tredje största stad, är det självklart enkelt och smidigt att ta sig kommunalt till och från flygplatserna.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Malmö?

SAS flyger regelbundet direkt mellan Stockholm och Malmö. Norwegian erbjuder också flera direktflyg dagligen. Deras flyg avgår från Arlanda, vilket skiljer bolagen från Braathens Regional Aviation som istället har Bromma Flygplats som bas för sina Malmöflyg. Konkurrenterna skiljer sig lite åt i pris, men är alla lika snabba.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Malmö?

Flyg från Stockholm till Malmö tar i regel strax över en timme – endast några få minuter skiljer flygbolagens resor åt. Bussar och snabbtåg går kontinuerligt till och från huvudstadens flygplatser, vilket effektiviserar resan och möjliggör flexibilitet.

Hur många flygningar går det från Stockholm till Malmö?

De första avgångarna till Malmö går från ca 07:00 på morgonen. Resorna är sedan utspridda med någon timmes mellanrum under dagen, för att sedan bli färre på kvällen. På helger lyfter de första planen något senare, men det finns fortfarande gott om resor. Flygningarna är jämnt utspridda mellan bolagen, med ca 70 avgångar per vecka totalt.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Malmö?

Avgångsflygplats: Stockholm Bromma Airport eller Stockholm Arlanda Airport. Ankomstflygplats: Malmö Airport.

Resetips

Flyg från Stockholm till Malmö
Ta ett flyg enkelt till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Malmö.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Stockholm till Malmö?
Flyg biljetter från Stockholm till Malmö kan vara så billiga som 1 222 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Stockholm till Malmö?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Stockholm till Malmö kan du vänta dig ett pris på 1 492 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Malmö och Stockholm med flyg?
När du reser med flyg från Stockholm till Malmö kommer sträckan att ligga på cirka 512 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Stockholm till Malmö i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Stockholm till Malmö?
En flyg resa från Stockholm till Malmö har en genomsnittlig resetid på 1 h 5 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Malmö så snabbt som möjligt.
Jag ska snart resa till Malmö från Stockholm. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När man reser med flyg från Stockholm till Malmö kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Stockholm på Stockholm Arlanda Airport och de flesta anländer i Malmö på Malmo Airport.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Stockholm och i Malmö?

Du kan ta en flyg från Stockholm på Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet. När du kommer fram till Malmö med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Malmo Airport som ligger 24 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Stockholm och Malmö?
När du ska boka en resa med flyg från Stockholm till Malmö kan du lita på att Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional aviation erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Malmö snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Malmö och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Kan jag hitta en direkt resa med flyg från Stockholm till Malmö utan transfer emellan?
Om du är intresserad av att köpa en billiga biljetter från Stockholm till Malmö kolla in direkt flyg från Stockholm till Malmö med Sas Airways. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Stockholm till Malmö som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Stockholm till Malmö?
Om du planerar att resa med flyg från Stockholm till Malmö kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Jag planerar att resa från Stockholm till Malmö med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Malmö som också är värda ett besök?
Din flyg resa från Stockholm till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg kan Omio hjälpa dig!