JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
271 krSnälltåget
596 krFlixbus
57 krMalta Air
sön
23 jan.
385 krSnälltåget
586 krFlixbus
57 krMalta Air
mån
24 jan.
212 krSJ
440 krFlixbus
57 krMalta Air
tis
25 jan.
157 krSnälltåget
605 krVy Bus4You
1216 krregional jet
ons
26 jan.
159 krSnälltåget
611 krVy Bus4You
1112 krSas Airways
tors
27 jan.
247 krSnälltåget
497 krVy Bus4You
57 krMalta Air
fre
28 jan.
382 krSnälltåget
509 krFlixbus
57 krMalta Air
lör
29 jan.
157 krSnälltåget
509 krFlixbus
57 krMalta Air
sön
30 jan.
474 krSJ
476 krFlixbus
57 krMalta Air
mån
31 jan.
159 krSnälltåget
372 krFlixbus
57 krMalta Air
tis
1 feb.
159 krSnälltåget
542 krVy Bus4You
57 krMalta Air
ons
2 feb.
159 krSnälltåget
440 krVy Bus4You
57 krMalta Air
tors
3 feb.
158 krSnälltåget
539 krVy Bus4You
57 krMalta Air
fre
4 feb.
384 krSnälltåget
443 krFlixbus
57 krMalta Air
lör
5 feb.
159 krSnälltåget
553 krFlixbus
57 krMalta Air
sön
6 feb.
212 krSJ
406 krFlixbus
57 krMalta Air
mån
7 feb.
159 krSnälltåget
354 krFlixbus
57 krMalta Air
tis
8 feb.
159 krSnälltåget
442 krVy Bus4You
57 krMalta Air
ons
9 feb.
157 krSnälltåget
538 krVy Bus4You
57 krMalta Air
tors
10 feb.
159 krSnälltåget
542 krVy Bus4You
57 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Stockholm till Malmö

distanceAvstånd512 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg373 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional aviation

Flyg från Stockholm till Malmö är färdväg 512 km lång och tar i genomsnitt 1 h 10 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional aviation. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 373 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 57 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Malmo Airport.

Flyg från Stockholm till Malmö

Stockholm–Malmö är en av de mest trafikerade flygrutterna i Sverige, vilket märks på det stora utbudet av resor. Direktflygen tar ca en timme och det finns alltid ett tiotal avgångar att välja mellan under såväl vardag som helg. Då planen går mellan landets största och tredje största stad, är det självklart enkelt och smidigt att ta sig kommunalt till och från flygplatserna.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Malmö?

SAS flyger regelbundet direkt mellan Stockholm och Malmö. Norwegian erbjuder också flera direktflyg dagligen. Deras flyg avgår från Arlanda, vilket skiljer bolagen från Braathens Regional Aviation som istället har Bromma Flygplats som bas för sina Malmöflyg. Konkurrenterna skiljer sig lite åt i pris, men är alla lika snabba.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Malmö?

Flyg från Stockholm till Malmö tar i regel strax över en timme – endast några få minuter skiljer flygbolagens resor åt. Bussar och snabbtåg går kontinuerligt till och från huvudstadens flygplatser, vilket effektiviserar resan och möjliggör flexibilitet.

Hur många flygningar går det från Stockholm till Malmö?

De första avgångarna till Malmö går från ca 07:00 på morgonen. Resorna är sedan utspridda med någon timmes mellanrum under dagen, för att sedan bli färre på kvällen. På helger lyfter de första planen något senare, men det finns fortfarande gott om resor. Flygningarna är jämnt utspridda mellan bolagen, med ca 70 avgångar per vecka totalt.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Malmö?

Avgångsflygplats: Stockholm Bromma Airport eller Stockholm Arlanda Airport. Ankomstflygplats: Malmö Airport.

Resetips: Flyg från Stockholm till Malmö

Ta ett flyg enkelt till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Malmö.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Stockholm till Malmö vara?

Flyg biljetter från Stockholm till Malmö kan kosta så lite som 57 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Stockholm till Malmö.

Vad brukar priset på en flyg biljett från Stockholm till Malmö ligga på?

Flyg biljetter till Malmö från Stockholm kostar 373 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Malmö och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur lång är sträckan mellan Malmö och Stockholm om jag väljer att resa med flyg?

Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Malmö? Avståndet mellan Stockholm och Malmö med flyg är runt 512 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Malmö kan du få.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till Malmö?

Den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till Malmö är 1 h 10 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Stockholm till Malmö.

Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Stockholm till Malmö?

Innan du börjar planera din resa från Stockholm till Malmö är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Stockholm åker från Stockholm Arlanda Airport och landar på Malmo Airport i Malmö.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Stockholm och Malmö?

Du kan hitta Stockholm Arlanda Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Stockholm cirka 36.4 km från cityområdet. Den flygplats i Malmö som är mest populär bland resenärer är Malmo Airport som ligger 24.1 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Stockholm och Malmö?

När du ska boka en resa med flyg från Stockholm till Malmö kan du lita på att Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional aviation erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Malmö snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Malmö och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Stockholm till Malmö?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Malmö. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Malmö så smidig som möjligt.

Din flyg resa från Stockholm till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med flyg till Malmö besöker ofta även Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Malmö och de andra populära destinationerna.