Flyg från Stockholm till Malmö

De billigaste flygen från Stockholm till Malmö

Visar tider och priser för 08 okt.

Billigast

98 kr

Genomsnittligt pris

98 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
06:10Stockholm Arlanda Airport1tim.20 07:30Malmo Airport
0 byten
98 kr1Enkelresa

Flygschema Stockholm till Malmö

Visar flyg för imorgon, lördag 8 oktober
06:10Stockholm Arlanda Airport1tim.20 07:30Malmo Airport
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.
ons
19 okt.
tors
20 okt.
fre
21 okt.
lör
22 okt.
sön
23 okt.
mån
24 okt.
tis
25 okt.
ons
26 okt.
tors
27 okt.
fre
28 okt.

De snabbaste flygen från Stockholm till Malmö

Visar tider och priser för 08 okt.

Snabbaste resan

1 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 20 m

Flyg per dag

1

Distans

513 km

Av 1 flyg som avgår från Stockholm för Malmö dagligen så reser 1 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Snabbast
06:10Stockholm Arlanda Airport1tim.20 07:30Malmo Airport
0 byten
98 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Stockholm till Malmö Flyg

distanceAvstånd512 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg385 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagbraathens regional aviation, Malta Air, Blue Air, Norwegian Air International, braathens regional airways, Sas Airways, Cityjet eller regional jet

Flygresor från Stockholm till Malmö är 512 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partners som braathens regional aviation, Malta Air, Blue Air, Norwegian Air International, braathens regional airways, Sas Airways, Cityjet eller regional jet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 97 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 385 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Malmo Airport.

Flygbolag: Norwegian Air flyg från Stockholm till Malmö

Res från Stockholm till Malmö från 97 kr med Omios flyg partner Norwegian Air! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest förmånlig färdväg, färdvägen för dig.

Norwegian Air

Hitta billiga biljetter till Norwegian Air flyg från Stockholm till Malmö hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Stockholm till Malmö flyg tidtabellen från Norwegian Air, de senaste erbjudandena om tillgängliga flygbiljetter och annan reseinformation för resa mellan Stockholm och Malmö, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter flyg mellan Stockholm och Malmö i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till Norwegian Air flyg är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla Norwegian Air flyg tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Malmö från Stockholm och boka sedan en billig/ett billigt flyg utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande flyg mellan Stockholm och Malmö med Norwegian Air!

Flyg från Stockholm till Malmö

Stockholm–Malmö är en av de mest trafikerade flygrutterna i Sverige, vilket märks på det stora utbudet av resor. Direktflygen tar ca en timme och det finns alltid ett tiotal avgångar att välja mellan under såväl vardag som helg. Då planen går mellan landets största och tredje största stad, är det självklart enkelt och smidigt att ta sig kommunalt till och från flygplatserna.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Malmö?

SAS flyger regelbundet direkt mellan Stockholm och Malmö. Norwegian erbjuder också flera direktflyg dagligen. Deras flyg avgår från Arlanda, vilket skiljer bolagen från Braathens Regional Aviation som istället har Bromma Flygplats som bas för sina Malmöflyg. Konkurrenterna skiljer sig lite åt i pris, men är alla lika snabba.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Malmö?

Flyg från Stockholm till Malmö tar i regel strax över en timme – endast några få minuter skiljer flygbolagens resor åt. Bussar och snabbtåg går kontinuerligt till och från huvudstadens flygplatser, vilket effektiviserar resan och möjliggör flexibilitet.

Hur många flygningar går det från Stockholm till Malmö?

De första avgångarna till Malmö går från ca 07:00 på morgonen. Resorna är sedan utspridda med någon timmes mellanrum under dagen, för att sedan bli färre på kvällen. På helger lyfter de första planen något senare, men det finns fortfarande gott om resor. Flygningarna är jämnt utspridda mellan bolagen, med ca 70 avgångar per vecka totalt.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Malmö?

Avgångsflygplats: Stockholm Bromma Airport eller Stockholm Arlanda Airport. Ankomstflygplats: Malmö Airport.

Restips: Flyg från Stockholm till Malmö

Restips: Ta ett flyg enkelt till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Malmö.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Malmö från Stockholm är med flyg och det kan kosta så lite som 97 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flygbiljetter från Stockholm till Malmö.
Flygbiljetter till Malmö från Stockholm kostar 385 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Malmö och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en flygbiljett från Stockholm till Malmö? Avståndet mellan Stockholm och Malmö med flyg är runt 512 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flygbiljetter från Stockholm till Malmö får du.
Restiden med flyg från Stockholm till Malmö kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 20 min.

När det gäller en resa med flyg mellan Stockholm och Malmö är de mest populära flygplatserna i Stockholm Stockholm Arlanda Airport och i Malmö är Malmo Airport den mest populära flygplats.

Om du planerar att ta en flyget från Stockholm kan du räkna med att resa 40.6 km från centrum till den mest använda flygplats, Stockholm Arlanda Airport. När du kommer fram till Malmö med flyg reser du 31.3 km från den populära Malmo Airport till centrum.

Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Malmö kan du lita på att braathens regional aviation, Malta Air, Blue Air, Norwegian Air International, braathens regional airways, Sas Airways, Cityjet eller regional jet tar dig till Malmö snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Malmö och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Stockholm till Malmö, kolla in direkt flyg från Stockholm till Malmö med Ryanair. Om du inte kan hitta några flygbiljetter från Stockholm till Malmö som passar dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Första Stockholm till Malmö flyg avgår klockan 04: 35   och sista flyg från Stockholm till Malmö går klockan 18: 40. Kolla de senaste flygtidtabeller från Stockholm till Malmö hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Stockholm till Malmö med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Din flygresa från Stockholm till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Hamburg kan Omio hjälpa dig!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk