JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
497 krSJ
Hitta priser
Hitta priser
tis
30 nov.
402 krSJ
Hitta priser
407 krMalta Air
ons
1 dec.
500 krSJ
Hitta priser
53 krMalta Air
tors
2 dec.
520 krSJ
Hitta priser
93 krMalta Air
fre
3 dec.
618 krSJ
498 krFlixbus
87 krMalta Air
lör
4 dec.
243 krSJ
Hitta priser
185 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Uppsala och Malmö

distanceAvstånd547 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg393 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Uppsala till Malmö är resa 547 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 53 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 393 kr.

Resetips

Flyg från Uppsala till Malmö
Ta ett flyg enkelt till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Uppsala to Malmö.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Uppsala till Malmö?
Det billigaste sättet att ta sig till Malmö från Uppsala är med flyg och det kan kosta så lite som 53 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Uppsala till Malmö.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Uppsala till Malmö?
Flyg biljetter från Uppsala till Malmö brukar ha ett genomsnittspris på 393 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet mellan Uppsala och Malmö när man reser med flyg?
Innan du planerar din resa från Uppsala till Malmö kan det vara bra att veta att Malmö är ungefär 547 km från Uppsala när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Uppsala till Malmö är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Uppsala till Malmö med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Uppsala och Malmö. På ett ungefär kan resan från Uppsala till Malmö med flyg ligga på 1 h 5 min.
Kan jag hitta en direkt resa med flyg från Uppsala till Malmö utan transfer emellan?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Uppsala till Malmö? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Uppsala till Malmö med regional jet. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Uppsala till Malmö kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Malmö snabbast.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Uppsala till Malmö?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Uppsala till Malmö med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Malmö med flyg reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Malmö och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din flyg resa från Uppsala till Malmö måste inte ta slut i Malmö. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Malmö är Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala
Uppsala Central Station
Bekvämligheter