Flyg Uppsala Barcelona

De billigaste flygen från Uppsala till Barcelona

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

1321 kr

Genomsnittligt pris

1321 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Vueling
08:10Uppsala9tim.20 17:30Barcelona
0 byten
1321 kr1Enkelresa

Flygschema Uppsala till Barcelona

Visar flyg för imorgon, måndag 15 augusti
Vueling
08:10Uppsala9tim.20 17:30Barcelona
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.

De snabbaste flygen från Uppsala till Barcelona

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

9 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

9 tim. 20 m

Flyg per dag

1

Distans

2313 km

Av 1 flyg som avgår från Uppsala för Barcelona dagligen så reser 1 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Vueling
08:10Uppsala9tim.20 17:30Barcelona
0 byten
1321 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Uppsala till Barcelona Flyg

distanceAvstånd2313 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg579 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagRyanair, Iberia, Norwegian Air Shuttle eller Vueling

Flyg från Uppsala till Barcelona är färdväg 2313 km lång och tar i genomsnitt 3 h 45 min med våra partner som Ryanair, Iberia, Norwegian Air Shuttle eller Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 579 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 579 kr.

Flygbolag: Ryanair, Vueling Airlines eller Norwegian Air flyg från Uppsala till Barcelona

Ryanair, Vueling Airlines eller Norwegian Air flyg kan erbjuda dig mellan Uppsala och Barcelona från 579 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa flyg tiderna och biljetterna till din resa.

Vueling Airlines
Norwegian Air
Ryanair

Funderar du på att resa med flyg mellan Uppsala och Barcelona? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta färdväg med Vueling Airlines. Kolla med Omio för att se aktuella Vueling Airlines flyg tidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Uppsala till Barcelona flyg och boka Vueling Airlines biljetter online snabbt och lätt. När du tar en flyg från Uppsala till Barcelona kan du förvänta dig att resa, enkel resa, med Vueling Airlines. Om du söker flyg mellan Uppsala och Barcelona i Omios app, kan du kolla om Vueling Airlines biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att åka papperslöst när du reser, utan att behöva köpa biljetter själv på flygplats. Vare sig du tittar efter billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg med Vueling Airlines gör vi jobbet åt dig för att du säkert ska komma till Barcelona från Uppsala. Boka den/det perfekta Uppsala till Barcelona flyg nu hos Omio och njut av en lugn och bekväm resa med Vueling Airlines!

Det är lätt att boka din Norwegian Air flyg biljett från Uppsala till Barcelona online hos Omio! Titta bara på aktuella Norwegian Air flyg tidtabeller efter dina idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför den bästa rutten mellan Uppsala och Barcelona och även relevant reseinformation (såsom bagagerpolicy och service som erbjuds ombord för denna/detta flyg och boka billiga Norwegian Air flyg biljetter online. Priser för Norwegian Air flyg mellan Uppsala och Barcelona börjar vid 579 kr, enkel resa, om du bokar i förväg, och du kan räkna med att resa omkring. Om du söker Norwegian Air flyg i Omios app kan du kolla direkt om Norwegian Air biljetterna är mobilbiljetter, vilket gör det lättare än någonsin att resa utan papper när du reser med flyg från Uppsala till Barcelona. Låt Omio göra allt arbete för dig att hitta bästa Uppsala till Barcelona Norwegian Air flyg biljett, så får du en lugn och bekväm resa!

Ryanair är ett av de mest populära budgetflygbolagen i Europa och erbjuder billiga flyg över hela kontinenten. Ryanair, som grundades i Irland, gör det lätt att hoppa på ett flyg och flyga till populära europeiska destinationer snabbt och prisvärt. Detta lågprisflygbolag är känt för att ha direkta flyg till mindre och sekundära flygplatser, vanligtvis utanför större städer, för att hålla kostnaderna nere. I alla Ryanairs avgiftstyper ingår att man får medföra en liten personlig väska, medan extra avgifter normalt tas ut för ytterligare handbagage och incheckat bagage.

Restips: Flyg från Uppsala till Barcelona

Ta ett flyg enkelt till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Uppsala to Barcelona.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Barcelona från Uppsala är med flyg och det kan kosta så lite som 579 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Uppsala till Barcelona.
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Uppsala till Barcelona kan du vänta dig ett pris på 579 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Innan du planerar din resa från Uppsala till Barcelona kan det vara bra att veta att Barcelona är ungefär 2313 km från Uppsala när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Uppsala till Barcelona är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Uppsala och Barcelona. På ett ungefär kan resan från Uppsala till Barcelona med flyg ligga på 3 h 45 min.
När du ska boka en resa med flyg från Uppsala till Barcelona kan du lita på att Ryanair, Iberia, Norwegian Air Shuttle eller Vueling erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Barcelona snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Uppsala till Barcelona och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Du kan ta den/det tidigaste flyg från Uppsala till Barcelona klockan 08: 10   eller ta den/det sista flyg från Uppsala till Barcelona som går klockan 19: 25. Titta efter de senaste tidtabellerna för Uppsala till Barcelona med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna resa.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Uppsala till Barcelona med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer i Barcelona med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Paris eller Valencia. Om du också vill upptäcka Madrid, Paris eller Valencia från Barcelona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala

Flyg från Uppsala till Barcelona: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk