Flyg Uppsala Rom

De billigaste flygen från Uppsala till Rom

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

971 kr

Genomsnittligt pris

1536 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Eurowings
14:00Uppsala3tim.10 17:10Rom
0 byten
971 kr1Enkelresa
Eurowings
08:05Uppsala8tim.40 16:45Rom
0 byten
1697 kr1Enkelresa
Air Baltic
05:45Uppsala3tim.10 08:55Rom
0 byten
1941 kr1Enkelresa

Flygschema Uppsala till Rom

Visar flyg för imorgon, måndag 15 augusti
Air Baltic
05:45Uppsala3tim.10 08:55Rom
0 byten
Eurowings
08:05Uppsala8tim.40 16:45Rom
0 byten
Eurowings
14:00Uppsala3tim.10 17:10Rom
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.

De snabbaste flygen från Uppsala till Rom

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

3 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

5 tim.

Flyg per dag

3

Distans

2029 km

Av 3 flyg som avgår från Uppsala för Rom dagligen så reser 3 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Eurowings
14:00Uppsala3tim.10 17:10Rom
0 byten
971 kr1Enkelresa
Air Baltic
05:45Uppsala3tim.10 08:55Rom
0 byten
1941 kr1Enkelresa
Eurowings
08:05Uppsala8tim.40 16:45Rom
0 byten
1697 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Uppsala till Rom Flyg

distanceAvstånd2028 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg575 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagKLM

Flyg från Uppsala till Rom är rutt 2028 km lång och tar i genomsnitt 3 h 10 min med våra partner som KLM. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 575 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 575 kr.

Flygbolag: KLM flyg från Uppsala till Rom

Hitta de bästa flyg mellan Uppsala och Rom med Omios resepartner KLM från 575 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa resa.

KLM

KLM är Nederländernas nationella flygbolag och erbjuder två typer av biljetter för din flyg mellan Uppsala och Rom: Economy och Business.

Hitta billiga biljetter till KLM flyg från Uppsala till Rom hos Omio. Omio kan hjälpa dig att hitta de bästa flyg fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Uppsala till Rom flyg tidtabellen från KLM, de senaste erbjudandena om tillgängliga flyg biljetter och annan reseinformation för färdväg från Uppsala till Rom, inbegripet upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter flyg från Uppsala till Rom i Omios app kan du se efter om tillgängliga biljetter till KLM flyg är mobilbiljetter som till och med gör det så bekvämt för dig att du kan resa utan papper. Kolla KLM flyg tidtabell efter dina bästa avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Rom från Uppsala och boka sedan en billig/ett billigt flyg utan problem. Koppla av och gläd dig åt din kommande flyg mellan Uppsala och Rom med KLM!

Restips: Flyg från Uppsala till Rom

Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Uppsala to Rom.
FAQs
Flyg biljetter från Uppsala till Rom kan vara så billiga som 575 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med flyg från Uppsala till Rom kostar i genomsnitt 575 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Funderar du på att boka en flyg biljett från Uppsala till Rom? Avståndet mellan Uppsala och Rom med flyg är runt 2028 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Uppsala till Rom kan du få.
Restiden med flyg från Uppsala till Rom kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 3 h 10 min.
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Uppsala till Rom med flyg. När du ska åka till Rom från Uppsala kan du resa med KLM. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Uppsala till Rom eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Du kan ta första flyg från Uppsala till Rom klockan 05: 00. Sista flyg från Uppsala till Rom som du kan ta avgår klockan 19: 10. Omio visar dig den senaste tidtabellen för flyg från Uppsala till Rom för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna resa.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Uppsala till Rom med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Uppsala till Rom på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med flyg från Uppsala till Rom reser vidare från Rom. Många väljer att fortsätta resan till från Rom till närliggande destinationer som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala

Flyg från Uppsala till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk