Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Uppsala till Rom
Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Uppsala to Rom.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Uppsala till Rom?
De billigaste flyg biljetterna från Uppsala till Rom är 527 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Uppsala till Rom. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Uppsala till Rom?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 967 kr för att ta flyg från Uppsala till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från Uppsala.
Hur långt är avståndet mellan Uppsala och Rom när man reser med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Uppsala till Rom? Avståndet mellan Uppsala och Rom med flyg är runt 2028 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Uppsala till Rom kan du få.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Uppsala till Rom?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Uppsala till Rom om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Rom från Uppsala med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Rom?
Många av våra kunder som planerar en resa till Rom med flyg reser ofta även till ställen som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Rom och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Uppsala
Uppsala Central Station
Bekvämligheter

Flyg från Uppsala till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver