JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
307 krSJ
329 krFlixbus
57 krMalta Air
fre
21 jan.
263 krFlixTrain
315 krBus4you
57 krMalta Air
lör
22 jan.
256 krFlixTrain
290 krFlixbus
57 krMalta Air
sön
23 jan.
263 krFlixTrain
315 krBus4you
57 krMalta Air
mån
24 jan.
211 krFlixTrain
291 krFlixbus
57 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Stockholm och Borås

distanceAvstånd347 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg57 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Stockholm till Borås är färdväg 347 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 57 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 57 kr.

Resetips: Flyg från Stockholm till Borås

Ta ett flyg enkelt till Borås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Borås.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Stockholm till Borås?

Flyg biljetter från Stockholm till Borås kan kosta så lite som 57 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Stockholm till Borås.

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Stockholm till Borås?

Flyg biljetter till Borås från Stockholm kostar 57 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Borås och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är det från Stockholm till Borås med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Borås till Stockholm är runt 347 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Stockholm till Borås är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Stockholm till Borås med flyg?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Borås med flyg är 1 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Borås.

Finns det någon direkt resa med flyg från Stockholm till Borås?

Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Stockholm till Borås rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från Ryanair, Malta Air eller Sas Airways för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Borås.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Stockholm till Borås?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Borås. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Borås så smidig som möjligt.

Din flyg resa från Stockholm till Borås måste inte ta slut i Borås. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Borås är Göteborg, Jönköping eller Linköping. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Göteborg, Jönköping eller Linköping kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som planerar en resa till Borås med flyg reser ofta även till ställen som Göteborg, Jönköping eller Linköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Borås och dessa destinationer som också är värda att besökas.