Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Birmingham till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Birmingham to Stockholm.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Birmingham till Stockholm?
Flyg biljetter från Birmingham till Stockholm kan vara så billiga som 5 021 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Birmingham till Stockholm?
Flyg biljetter till Stockholm från Birmingham kostar 5 021 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Birmingham till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Birmingham till Stockholm med flyg?
När du reser med flyg från Birmingham till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 1450 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Birmingham till Stockholm i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Birmingham till Stockholm med flyg?
En flyg resa från Birmingham till Stockholm har en genomsnittlig resetid på 16 h 10 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Birmingham till Stockholm så snabbt som möjligt.
Jag ska snart resa till Stockholm från Birmingham. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När man reser med flyg från Birmingham till Stockholm kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Birmingham på Birmingham International Airport och de flesta anländer i Stockholm på Stockholm Arlanda Airport.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Birmingham och Stockholm?

Om du planerar att ta en flyg från Birmingham kan du räkna med att resa 11 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Birmingham International Airport. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan du räkna med att resa 36 km från den populära Stockholm Arlanda Airport till cityområdet.

Hur köper jag flyg biljetter från Birmingham till Stockholm?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Birmingham till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
Jag planerar att resa från Birmingham till Stockholm med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Stockholm som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med flyg från Birmingham till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!