JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
1834 krLufthansa
fre
21 jan.
179 krWizz Air
lör
22 jan.
1033 krKLM
tis
25 jan.
1022 krLot Polish Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Oslo till Bukarest

distanceAvstånd2004 km
changesDirektbussJa

Bussar från Oslo till Bukarest är rutt 2004 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Bucharest, Autogara Filaret.

Resetips: Bussar från Oslo till Bukarest

Ta bussen till Bukarest. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Bukarest.
FAQs

Hur långt är avståndet mellan Oslo och Bukarest när man reser med buss?

Innan du planerar din resa från Oslo till Bukarest kan det vara bra att veta att Bukarest är ungefär 2004 km från Oslo när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Oslo till Bukarest är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Oslo och Bukarest bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Oslo är Oslo Bussterminal. I Bukarest är den mest populära busstation bland resenärer Bucharest, Autogara Filaret.

Var ligger busstationer i Oslo och i Bukarest?

Om du planerar att resa med buss från Oslo kan du räkna med att åka 765 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Oslo Bussterminal. När du anländer till Bukarest kan du räkna med att resa 2.2 km från Bucharest, Autogara Filaret till cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Bukarest med buss reser ofta även till ställen som Budapest, Sofia eller London. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bukarest och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Din buss resa från Oslo till Bukarest måste inte ta slut i Bukarest. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bukarest är Budapest, Sofia eller London. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Budapest, Sofia eller London kan Omio hjälpa dig!

Kan jag resa från Oslo till Bukarest med buss istället för att resa med bil?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bukarest från Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Oslo till Bukarest och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Bukarest
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter

Bussar från Oslo till Bukarest: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver