JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
1202 krVy Bus4You
318 krFlixbus
512 krNorwegian Air Shuttle
mån
6 dec.
Hitta priser
318 krFlixbus
429 krNorwegian Air Shuttle
tors
9 dec.
755 krVy Bus4You
459 krVy Bus4You
514 krNorwegian Air Shuttle
fre
10 dec.
819 krVy Bus4You
315 krFlixbus
658 krEthiopian Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Oslo och Västerås

distanceAvstånd326 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss352 kr
frequencyAntal Buss4 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 4 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You eller Flixbus

Bussar från Oslo till Västerås är rutt 326 km lång och tar i genomsnitt 6 h med våra partner som Vy Bus4You eller Flixbus. Normalt går det det finns 4 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 315 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 352 kr. Resande avreser oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Västerås.

Resetips

Bussar från Oslo till Västerås
Ta bussen till Västerås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Västerås.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Oslo till Västerås vara?
Buss biljetter från Oslo till Västerås kan kosta så lite som 315 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Oslo till Västerås.
Hur mycket kostar buss från Oslo till Västerås i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 352 kr för att ta buss från Oslo till Västerås. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Västerås från Oslo.
Hur långt är avståndet mellan Oslo och Västerås när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från Oslo till Västerås kan det vara bra att veta att Västerås är ungefär 326 km från Oslo när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Oslo till Västerås är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Oslo till Västerås?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Oslo och Västerås. På ett ungefär kan resan från Oslo till Västerås med buss ligga på 6 h.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Oslo och Västerås bör jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Oslo till Västerås kan det vara bra att veta att Oslo Bussterminal är mest populär bland resenärer som åker från Oslo medan Västerås är den mest populära busstation för resenärer som åker till Västerås.

Var ligger busstationer i Oslo och i Västerås?

Om du planerar att resa med buss från Oslo kan du räkna med att åka 765 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Oslo Bussterminal. När du anländer till Västerås kan du räkna med att resa 830 m från Västerås till cityområdet.

Vilka kan ta mig från Oslo till Västerås med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Oslo till Västerås med buss. När du ska åka till Västerås från Oslo kan du resa med Vy Bus4You eller Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Oslo till Västerås eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur många buss förbindelser finns det mellan Oslo och Västerås om dagen?
I genomsnitt det finns 4 bussar om dagen från Oslo till Västerås. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Oslo till Västerås?
Om du planerar att resa med buss från Oslo till Västerås kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din buss resa från Oslo till Västerås måste inte ta slut i Västerås. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Västerås är Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Västerås besöker ofta även Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Västerås och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Oslo till Västerås om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Västerås från Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Oslo till Västerås och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Västerås
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter