Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Malmö och Västerås

distanceAvstånd493 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 51 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss749 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Malmö till Västerås är färdväg 493 km lång och tar i genomsnitt 9 h 51 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 749 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 592 kr. Resande avreser oftast från Malmö Centralstation och anländer till Västerås.

Resetips

Bussar från Malmö till Västerås
Ta bussen till Västerås. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Västerås.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Malmö till Västerås vara?
De billigaste buss biljetterna från Malmö till Västerås är 592 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Malmö till Västerås. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Malmö till Västerås i genomsnitt?
Buss biljetter från Malmö till Västerås brukar ha ett genomsnittspris på 749 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet mellan Malmö och Västerås när man reser med buss?
När du reser med buss från Malmö till Västerås kommer sträckan att ligga på cirka 493 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Malmö till Västerås i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar buss från Malmö till Västerås?
Den genomsnittliga restiden med buss från Malmö till Västerås är 9 h 51 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Malmö till Västerås.
Jag ska resa till Västerås från Malmö. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Malmö till Västerås är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Malmö på Malmö Centralstation och de flesta anländer till Västerås på Västerås.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Malmö och i Västerås?

Malmö Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Malmö och den ligger 375 m från cityområdet. Den busstation i Västerås som är mest populär bland resenärer är Västerås som ligger 830 m från cityområdet.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Malmö till Västerås?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Malmö och Västerås. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Malmö till Västerås så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Västerås med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Oslo. Om du också vill upptäcka Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Oslo från Västerås kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Din buss resa från Malmö till Västerås måste inte ta slut i Västerås. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Västerås är Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Malmö och Västerås?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Västerås från Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Malmö till Västerås och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Västerås
Vasteras
Bekvämligheter