Res med buss från Malmö til Göteborg

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Malmö till Göteborg

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

269 kr

Genomsnittligt pris

269 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
19:50Malmö, Norra Vallgatan4tim.00 23:50Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
269 kr1Enkelresa

Busstidtabell Malmö till Göteborg

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
09:55Malmö, Norra Vallgatan3tim.25 13:20Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
11:30Malmö, Norra Vallgatan4tim.00 15:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
12:30Malmö, Norra Vallgatan4tim.00 16:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
14:15Malmö, Norra Vallgatan3tim.25 17:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
15:15Malmö, Norra Vallgatan3tim.20 18:35Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
18:00Malmö, Norra Vallgatan3tim.25 21:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
19:50Malmö, Norra Vallgatan4tim.00 23:50Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
21:08Malmö Centralstation5tim.09 02:17Göteborgs centralstation
1 byte
23:15Malmö, Norra Vallgatan3tim.25 02:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Malmö till Göteborg

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

3 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 22 m

Bussar per dag

2

Distans

242 km

Av 2 bussar som avgår från Malmö till Göteborg dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
15:15Malmö, Norra Vallgatan3tim.20 18:35Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
370 kr1Enkelresa
18:00Malmö, Norra Vallgatan3tim.25 21:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
381 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Malmö till Göteborg

distanceAvstånd242 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss253 kr
frequencyAntal Buss10 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 10 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Öresundståg, Flixbus, SJ eller Infobus

Bussresor från Malmö till Göteborg är 242 km lång och tar i genomsnitt 3 h 55 min med våra partners som Vy Bus4You, Öresundståg, Flixbus, SJ eller Infobus. Normalt går det det finns 10 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 253 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 179 kr. Resande åker oftast från Malmö, Norra Vallgatan och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus, Oresundstag eller SJ från Malmö till Göteborg

Köp dina officiella FlixBus, Oresundstag eller SJ bussbiljetter mellan Malmö och Göteborg från 179 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest överkomlig rutt.

FlixBus
Oresundstag
SJ

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Malmö till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 3 h 38 min
  • FlixBus Antal: 4 per dag

Funderar du på att resa med buss från Malmö till Göteborg? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta färdväg, färdvägen med Oresundstag. Kolla med Omio för att se aktuella Oresundstag busstidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Malmö till Göteborg buss och boka Oresundstag biljetter online snabbt och enkelt. När du tar en buss från Malmö till Göteborg kan du förvänta dig att resa 242 km enkel resa med Oresundstag. Om du söker bussar mellan Malmö och Göteborg i Omios app, kan du kolla om Oresundstag biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa papperslöst och utan att behöva köpa biljetter själv på busstation. Vare sig du söker efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss med Oresundstag gör vi jobbet åt dig så att du säkert kommer till Göteborg från Malmö. Boka den/det perfekta Malmö till Göteborg buss nu hos Omio och njut av en lugn och behaglig resa med Oresundstag!

Funderar du på att resa med buss från Malmö till Göteborg? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta resa med SJ. Kolla med Omio för att se aktuella SJ busstidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Malmö till Göteborg buss och boka SJ biljetter online snabbt och enkelt. När du tar en buss mellan Malmö och Göteborg kan du förvänta dig att resa 242 km enkel resa med SJ. Om du söker bussar mellan Malmö och Göteborg i Omios app, kan du kolla om SJ biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa papperslöst och utan att behöva köpa biljetter själv på busstation. Vare sig du söker efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss med SJ gör vi jobbet åt dig så att du säkert kommer till Göteborg från Malmö. Boka den/det perfekta Malmö till Göteborg buss nu hos Omio och njut av en lugn och behaglig resa med SJ!

Allt om att åka buss från Malmö till Göteborg

Mellan Malmö och Göteborg går Europavägen E6. Sträckan mellan Sveriges tredje och andra största stad är 27 mil om man följer denna väg. Restiden för direktavgångar brukar ligga mellan tre timmar och 15 minuter och tre timmar och 45 minuter. På delar av sträckan kan du till och med njuta av havsutsikt från bussfönstret, så ett tips är att sätta sig på vänstra sidan av bussen. Här nedan hittar du allt annat praktiskt angående att åka buss från Malmö till Göteborg.

Vilka bolag kör buss från Malmö till Göteborg?

Flixbus har sex direktbussar från Malmö till Göteborg fredagar och söndagar, och fyra övriga dagar i veckan. Den tidigaste avgår klockan 08:50 och den senaste klockan 22:50, alla dagar i veckan.

Nettbuss har mellan fem och elva dagliga direktavgångar mellan Malmö och Göteborg, under sina båda varumärken Bus4You och Nettbuss Express. Skillnaden mellan dem är att Bus4You är dubbeldäckare med första och andra klass, medan Nettbuss Express är mer ordinära bussar.

På måndagar går det sex avgångar, varav den första är klockan 6:55 och den sista klockan 22:35. På tisdagar och onsdagar går fem avgångar. Den tidigaste avgår klockan 6:40 och den senaste klockan 22:35. På torsdagar går det sex avgångar, varav den tidigaste klockan 7:50 och den senaste klockan 22:35. På fredagar går det nio avgångar. Den tidigaste klockan 7:30, och den senaste som vanligt klockan 22:35. På lördagar går det sju avgångar i tidsrymden mellan klockan 7:00 och klockan 22:35. På söndagar går det elva direktbussar mellan städerna. den första avgår klockan 10:00 och den sista klockan 22:35.

Flixbus har fyra eller fem dagliga direktbussar, varav den tidigaste avgår klockan 9:00 och den senaste klockan 22:40.

Varifrån avgår min buss från Malmö till Göteborg?

Från Norra Vallgatan, mittemot Malmö Centralstation.

Var ankommer bussen i Göteborg?

Till Nils Ericsonterminalen, intill centralstationen, mitt i Göteborg.

Restips: Bussar från Malmö till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Malmö till Göteborg kan vara så billiga som 179 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Bussbiljetter från Malmö till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 253 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser med buss från Malmö till Göteborg kommer sträckan att ligga på cirka 242 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Malmö till Göteborg i förväg genom Omio.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Malmö till Göteborg med buss är 3 h 55 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Malmö till Göteborg.

När våra kunder bokar sina billiga bussbiljetter från Malmö till Göteborg åker de ofta från Malmö, Norra Vallgatan i Malmö och kommer fram till Gothenburg, Operan i Göteborg. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Malmö och Göteborg i förväg.

Malmö, Norra Vallgatan är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Malmö och den ligger 796 m från centrum. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 703 m från centrum.

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Malmö till Göteborg, kolla in direkt buss från Malmö till Göteborg med Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några bussbiljetter från Malmö till Göteborg som passar dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
I genomsnitt går det finns 10 bussar om dagen från Malmö till Göteborg. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss för denna färdvägen avgår från Malmö klockan 09: 50. Den/det sista buss lämnar Malmö klockan 23: 45. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Malmö till Göteborg och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Malmö till Göteborg med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer i Göteborg med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Oslo från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Malmö och Göteborg. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Malmö till Göteborg så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
HemBussarBussar GöteborgRes med buss från Malmö til Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk