JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
16 juni
276 krSJ
269 krVy Bus4You
tors
17 juni
249 krSJ
224 krVy Bus4You
fre
18 juni
276 krSJ
224 krFlixbus
lör
19 juni
319 krSJ
269 krVy Bus4You
sön
20 juni
402 krÖresundståg
245 krFlixbus
mån
21 juni
276 krSJ
269 krVy Bus4You
tis
22 juni
275 krSJ
269 krVy Bus4You
ons
23 juni
402 krÖresundståg
303 krVy Bus4You
tors
24 juni
362 krSJ
291 krFlixbus
fre
25 juni
243 krSJ
258 krFlixbus
lör
26 juni
319 krSJ
224 krFlixbus
sön
27 juni
249 krÖresundståg
213 krFlixbus
mån
28 juni
276 krSJ
269 krVy Bus4You
tis
29 juni
276 krSJ
179 krVy Bus4You
ons
30 juni
Hitta priser
269 krVy Bus4You
tors
1 juli
276 krSJ
270 krVy Bus4You
fre
2 juli
Hitta priser
269 krVy Bus4You
lör
3 juli
363 krSJ
179 krVy Bus4You
sön
4 juli
403 krÖresundståg
225 krFlixbus
mån
5 juli
276 krSJ
213 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

Wed, Jun 16
Totalt pris 1 nights, 1 adults
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla
bus

Resesammanfattning

Malmö till Göteborg bussinformation

Genomsnittlig busstid
4 timmar 32 minuter
Pris bussbiljett:251 kr
Bussar avgår från:Malmö
Buss anländer i:Göteborg
Distans:242 km
Bussbolag:Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss

Allt om att åka buss från Malmö till Göteborg

Mellan Malmö och Göteborg går Europavägen E6. Sträckan mellan Sveriges tredje och andra största stad är 27 mil om man följer denna väg. Restiden för direktavgångar brukar ligga mellan tre timmar och 15 minuter och tre timmar och 45 minuter. På delar av sträckan kan du till och med njuta av havsutsikt från bussfönstret, så ett tips är att sätta sig på vänstra sidan av bussen. Här nedan hittar du allt annat praktiskt angående att åka buss från Malmö till Göteborg.

Vilka bolag kör buss från Malmö till Göteborg?

Flixbus har sex direktbussar från Malmö till Göteborg fredagar och söndagar, och fyra övriga dagar i veckan. Den tidigaste avgår klockan 08:50 och den senaste klockan 22:50, alla dagar i veckan.

Nettbuss har mellan fem och elva dagliga direktavgångar mellan Malmö och Göteborg, under sina båda varumärken Bus4You och Nettbuss Express. Skillnaden mellan dem är att Bus4You är dubbeldäckare med första och andra klass, medan Nettbuss Express är mer ordinära bussar.

På måndagar går det sex avgångar, varav den första är klockan 6:55 och den sista klockan 22:35. På tisdagar och onsdagar går fem avgångar. Den tidigaste avgår klockan 6:40 och den senaste klockan 22:35. På torsdagar går det sex avgångar, varav den tidigaste klockan 7:50 och den senaste klockan 22:35. På fredagar går det nio avgångar. Den tidigaste klockan 7:30, och den senaste som vanligt klockan 22:35. På lördagar går det sju avgångar i tidsrymden mellan klockan 7:00 och klockan 22:35. På söndagar går det elva direktbussar mellan städerna. den första avgår klockan 10:00 och den sista klockan 22:35.

Flixbus har fyra eller fem dagliga direktbussar, varav den tidigaste avgår klockan 9:00 och den senaste klockan 22:40.

Varifrån avgår min buss från Malmö till Göteborg?

Från Norra Vallgatan, mittemot Malmö Centralstation.

Var ankommer bussen i Göteborg?

Till Nils Ericsonterminalen, intill centralstationen, mitt i Göteborg.

Resetips

Bussar från Malmö till Göteborg
Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Göteborg.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Malmö till Göteborg vara?
Det billigaste sättet att ta sig till Göteborg från Malmö är genom buss och det kan kosta så lite som 224 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Malmö till Göteborg.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Malmö till Göteborg?
Buss biljetter till Göteborg från Malmö kostar 258 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Malmö till Göteborg och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Göteborg och Malmö om jag väljer att resa med buss?
När du reser från Malmö till Göteborg med buss kan du räkna med att avståndet mellan Malmö och Göteborg är ungefär 242 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Malmö till Göteborg med buss?
Resetiden med buss från Malmö till Göteborg kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 3 h 45 min.
Jag ska resa till Göteborg från Malmö. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Malmö till Göteborg kan det vara bra att veta att Malmö Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Malmö medan Gothenburg, Operan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Göteborg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast cityområdena i Malmö och Göteborg?

Du kan åka buss från Malmö på Malmö Centralstation som ligger 0 km från cityområdet. När du kommer fram till Göteborg så kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Gothenburg, Operan, som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Malmö och Göteborg?
Om du letar efter billiga bussar från Malmö till Göteborg kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Malmö och Göteborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Malmö till Göteborg?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Malmö till Göteborg med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Malmö till Göteborg på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Göteborg från Malmö med buss, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Göteborg?
Många av våra kunder som planerar en resa till Göteborg med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Malmö och Göteborg?
Det är inga problem att resa från Malmö till Göteborg utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Malmö till Göteborg. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13