JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
Hitta priser
472 krFlixbus
2490 krSas Airways
mån
6 dec.
Hitta priser
395 krFlixbus
2326 krSas Airways
tis
7 dec.
Hitta priser
329 krFlixbus
2153 krSas Airways
ons
8 dec.
Hitta priser
329 krFlixbus
1517 krSas Airways
tors
9 dec.
Hitta priser
395 krFlixbus
2754 krSas Airways
fre
10 dec.
Hitta priser
395 krFlixbus
2799 krSas Airways
lör
11 dec.
741 krVy Bus4You
395 krFlixbus
2065 krSas Airways
sön
12 dec.
814 krSJ
395 krFlixbus
1846 krSas Airways
mån
13 dec.
Hitta priser
329 krFlixbus
1846 krSas Airways
tis
14 dec.
Hitta priser
394 krFlixbus
1485 krSas Airways
ons
15 dec.
Hitta priser
329 krFlixbus
1485 krSas Airways
tors
16 dec.
Hitta priser
463 krFlixbus
1517 krSas Airways
fre
17 dec.
Hitta priser
539 krVy Bus4You
2108 krSas Airways
lör
18 dec.
Hitta priser
542 krVy Bus4You
1845 krregional jet
sön
19 dec.
788 krSJ
487 krFlixbus
1681 krSas Airways
mån
20 dec.
Hitta priser
497 krVy Bus4You
2030 krSas Airways
tis
21 dec.
Hitta priser
395 krFlixbus
1431 krSas Airways
ons
22 dec.
Hitta priser
472 krFlixbus
2066 krSas Airways
tors
23 dec.
Hitta priser
485 krVy Bus4You
2274 krSas Airways
fre
24 dec.
Hitta priser
263 krFlixbus
3208 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Oslo och Malmö

distanceAvstånd497 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss387 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss

Bussar från Oslo till Malmö är resa 497 km lång och tar i genomsnitt 7 h 5 min med våra partner som Vy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 329 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 387 kr. Resande avreser oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Malmö, Norra Vallgatan.

Buss från Oslo till Malmö

Att ta sig med buss från Oslo till Malmö är mycket enkelt och bekvämt. Du har många alternativa rutter att välja mellan och trots att resan är lång så kan man hitta biljetter till riktigt bra pris. Väljer man en buss som går direkt så tar det cirka 7 till 8 timmar beroende på trafik. Man har även möjligheten att välja en resa med ett byte antingen till tåg eller till en annan buss. Detta kan ibland påverka restiden positivt. Dock stiger oftast priset.

Vilka bussbolag kör från Oslo till Malmö?

Det finns två bussbolag som kör bussar mellan Oslo och Malmö. Nettbuss och Flixbuss kör båda denna sträcka och du behöver inte göra några byten.

Hur lång tid tar det med buss från Oslo till Malmö?

Att åka med buss från Oslo till Malmö är definitivt en längre bussresa. Resenären bör förvänta sig en resa på mellan 6 till 8 timmar beroende på när under dygnet och veckan man väljer att resa. Restiden påverkas nämligen av trafik, samt om man skulle välja att att göra ett byte eller om man istället åker direkt. Att göra ett byte är däremot långt ifrån ett krav. Det finns nämligen gott om bussar som går direkt från Oslo till Malmö.

Hur många bussar går det från Oslo till Malmö?

Det avgår bussar från Oslo till Malmö regelbundet under hela dagen såväl helg- som veckodagar. Det går i regel en buss varannan timme fram till ungefär klockan 10:00 på morgonen. Sedan går det två bussar till, en var tredje timme, fram till cirka klockan 16:00. Under kvällen är det oftast ett uppehåll, men det går även en sista buss vid 22:00-tiden. Den första bussen går tidigare under veckodagarna än under helgen.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Oslo till Malmö?

Avgångsbusshållplats: Oslo Busstasjon Galleriet. Det är en modern och mycket centralt lokaliserad busstation. Som namnet avslöjar ligger den precis vid en galleria. Vilket ger tillgång till det mesta som man kan önska sig. I själva faciliteten finns även en kiosk, nyckelskåp samt tillgång till WIFI. Kommer man med tåg så behöver man inte gå långt, då tåg- och busstationen ligger bredvid varandra.

Ankomstplats: Malmö, Norra Vallgatan. Detta är en känd busshållplats i Malmö som används frekvent av just långfärdsbussar. Det är en centralt belägen hållplats i närheten av Gamla stan och Universitet. Hållplatsen ligger precis bredvid Centralstationen, vilket underlättar för att ta sig vidare med tåg. På Centralstationen finns även bekvämligheter som restauranger, kaféer, biluthyrning, förvaringsskåp, toaletter med mera.

Resetips

Bussar från Oslo till Malmö
Ta bussen till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Malmö.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Oslo till Malmö?
Buss biljetter från Oslo till Malmö kan kosta så lite som 329 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Oslo till Malmö.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Oslo till Malmö?
Att resa med buss från Oslo till Malmö kostar i genomsnitt 387 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Malmö och Oslo med buss?
När du reser med buss från Oslo till Malmö kommer sträckan att ligga på cirka 497 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Oslo till Malmö i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Oslo till Malmö med buss?
Restiden med buss från Oslo till Malmö kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 7 h 5 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Oslo och i Malmö?

När man reser med buss från Oslo till Malmö är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Oslo på Oslo Bussterminal och de flesta anländer till Malmö på Malmö, Norra Vallgatan.

Var ligger busstationer i Oslo och i Malmö?

Om du planerar att resa med buss från Oslo kan du räkna med att åka 765 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Oslo Bussterminal. När du anländer till Malmö kan du räkna med att resa 231 m från Malmö, Norra Vallgatan till cityområdet.

Vilka kan ta mig från Oslo till Malmö med buss?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Oslo till Malmö kan du ta buss med Vy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Oslo och Malmö för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det några billiga direkta buss resor till Malmö från Oslo?
Om du vill ta en direkt resa med buss från Oslo till Malmö, kan du kolla upp Flixbus eller Vy Bus4You. Om det inte finns några direktresor från Oslo till Malmö kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Malmö.
Hur många bussar per dag finns det från Oslo till Malmö?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Oslo till Malmö är 3 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Hur köper jag buss biljetter från Oslo till Malmö?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Oslo till Malmö med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Oslo till Malmö på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som planerar en resa till Malmö med buss reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Malmö och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss till Malmö besöker ofta även Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Malmö och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Oslo till Malmö, kan jag resa med buss?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Oslo till Malmö utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter