Bussar Oslo Eskilstuna

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Oslo till Eskilstuna

distanceAvstånd329 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss446 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagVy Bus4You, Vy Bus4You eller SJ

Bussresor från Oslo till Eskilstuna är 329 km lång och tar i genomsnitt 6 h 5 min med våra partners som Vy Bus4You, Vy Bus4You eller SJ. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 446 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 425 kr. Resande åker oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Eskilstuna, Järnvägstation.

Bussbolag: SJ eller Nettbuss Express från Oslo till Eskilstuna

För så lite som 425 kr kan du resa med buss från Oslo till Eskilstuna med SJ eller Nettbuss Express. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg, färdvägen.

SJ
Nettbuss Express

Tittar du efter bussar från Oslo till Eskilstuna? SJ är ett av de bästa bolagen att resa med på resa från Oslo till Eskilstuna. Som officiell resepartner till SJ visar Omio dig snabbt de senaste SJ busstidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Oslo till Eskilstuna, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste SJ bussbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Oslo till Eskilstuna kan du snabbt se om SJ biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Oslo – Eskilstuna buss hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med SJ!

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss mellan Oslo och Eskilstuna kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Njut av en lätt och behaglig rutt mellan Oslo och Eskilstuna med Nettbuss Express! Som officiell resepartner till Nettbuss Express kan Omio hjälpa dig att leta rätt på aktuella busstidtabeller från Nettbuss Express, jämföra de bästa turerna och priserna för olika klasser på denna rutt (inklusive information om bagagepolicy och den sevice som finns ombord) samt köpa den för dagen mest prisvärda biljetten hos Nettbuss Express för sträckan Oslo till Eskilstuna med buss. Om du söker Nettbuss Express biljetter i Omios app kan du också se om det är mobilbiljetter, så att du kan resa utan papper och slippa stå i kö på busstation för att köpa biljetter. När du hittat din bästa rutt bokar du buss från Oslo till Eskilstuna, enkel resa, hos Omio eller på Omios app i bara några få steg. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av en rutt från Oslo till Eskilstuna i lugn och ro på en/ett buss med Nettbuss Express.

Restips: Bussar från Oslo till Eskilstuna

Restips: Ta bussen till Eskilstuna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Eskilstuna.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Eskilstuna från Oslo är med buss och det kan kosta så lite som 425 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Oslo till Eskilstuna.
Bussbiljetter till Eskilstuna från Oslo kostar 446 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Oslo till Eskilstuna och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Oslo till Eskilstuna? Avståndet mellan Oslo och Eskilstuna med buss är runt 329 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Oslo till Eskilstuna får du.
En bussresa från Oslo till Eskilstuna har en genomsnittlig restid på 6 h 5 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Oslo till Eskilstuna så snabbt som möjligt.

Innan du planerar din resa från Oslo till Eskilstuna kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Oslo åker från Oslo Bussterminal och anländer till Eskilstuna, Järnvägstation i Eskilstuna.

Du kan åka buss från Oslo på Oslo Bussterminal som ligger 3.3 km från centrum. När du kommer fram till Eskilstuna kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Eskilstuna, Järnvägstation, som ligger 322 m från centrum.

För att hitta bästa buss från Oslo till Eskilstuna kan du använda dig av dessa bussbolag: Vy Bus4You, Vy Bus4You eller SJ. Det är dock alltid bra att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Oslo till Eskilstuna och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Den/Det tidigaste buss för denna resa avgår från Oslo klockan 20: 55. Den/det sista buss lämnar Oslo klockan 20: 55. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Oslo till Eskilstuna och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Oslo och Eskilstuna. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Oslo till Eskilstuna så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Eskilstuna med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Malmö från Eskilstuna kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Oslo och Eskilstuna. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Oslo till Eskilstuna så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk