Bussar Västerås Oslo

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Västerås till Oslo

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

380 kr

Genomsnittligt pris

400 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
01:10Västerås, Resecentrum10tim.00 11:10Oslo, Busstasjon Galleriet
1 byte
380 kr1Enkelresa
Näst Billigast
11:45Västerås, Resecentrum6tim.10 17:55Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
381 kr1Enkelresa
16:00Västerås, Resecentrum6tim.00 22:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
440 kr1Enkelresa

Busstidtabell Västerås till Oslo

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
01:10Västerås, Resecentrum10tim.00 11:10Oslo, Busstasjon Galleriet
1 byte
11:45Västerås, Resecentrum6tim.10 17:55Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
12:30Västerås, Resecentrum7tim.40 20:10Oslo, Busstasjon Galleriet
1 byte
16:00Västerås, Resecentrum6tim.00 22:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Västerås till Oslo

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

6 tim.

Genomsnittligt pris

6 tim. 5 m

Bussar per dag

2

Distans

327 km

Av 2 bussar som avgår från Västerås till Oslo dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
16:00Västerås, Resecentrum6tim.00 22:00Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
440 kr1Enkelresa
11:45Västerås, Resecentrum6tim.10 17:55Oslo, Busstasjon Galleriet
0 byten
381 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Oslo

distanceAvstånd326 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss339 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Vy Bus4You, SJ, Malartag, Flixbus eller Infobus

Bussresor från Västerås till Oslo är 326 km lång och tar i genomsnitt 6 h med våra partners som Vy Bus4You, Vy Bus4You, SJ, Malartag, Flixbus eller Infobus. Normalt går det går det 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 339 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 215 kr. Resande åker oftast från Västerås och anländer till Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Bussbolag: FlixBus, Nettbuss Express eller SJ från Västerås till Oslo

För så lite som 215 kr kan du resa med buss mellan Västerås och Oslo med FlixBus, Nettbuss Express eller SJ. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg, färdvägen.

FlixBus
SJ
Nettbuss Express

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Västerås till Oslo buss information:

  • Genomsnittlig restid: 6 h 5 min
  • FlixBus Antal: 2 per dag

Hitta billiga biljetter till SJ bussar mellan Västerås och Oslo hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Västerås till Oslo buss tidtabellen från SJ, de senaste erbjudandena om tillgängliga bussbiljetter och annan reseinformation för 326 km resa mellan Västerås och Oslo, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar mellan Västerås och Oslo i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till SJ bussar är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla SJ buss tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Oslo från Västerås och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande buss mellan Västerås och Oslo med SJ!

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Västerås till Oslo kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Restips: Bussar från Västerås till Oslo

Restips: Ta bussen till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Oslo.
FAQs
Bussbiljetter från Västerås till Oslo kan vara så billiga som 215 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med buss från Västerås till Oslo kostar i genomsnitt 339 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan förvänta dig att avståndet från Oslo till Västerås är runt 326 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Västerås till Oslo är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Restiden med buss från Västerås till Oslo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 6 h.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Västerås till Oslo kan det vara bra att veta att Västerås är mest populär bland resenärer som åker från Västerås medan Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Oslo.

Om du planerar att resa med buss från Västerås kan du räkna med att åka 2.2 km från centrum till den busstation som är mest populär, Västerås. När du anländer till Oslo kan du räkna med att resa 2.5 km från Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) till centrum.

Om du vill köpa en billig direkt bussbiljett från Västerås till Oslo rekommenderar vi att du köper bussbiljetter från Bus4you eller Vy Bus4You för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Oslo.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Västerås till Oslo är 3 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Du kan ta första buss från Västerås till Oslo klockan 05: 50. Sista buss från Västerås till Oslo avgår klockan 15: 45. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Västerås till Oslo för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdväg.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Västerås och Oslo. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Västerås till Oslo så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Oslo med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg från Oslo kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Det är inga problem att resa från Västerås till Oslo utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Västerås till Oslo. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk