De billigaste bussarna från Örebro till Oslo

Visar tider och priser för 25 jan.

Cheapest

337 kr

Average

337 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Örebro till Oslo kostar omkring 337 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 337 kr.

Billigast
03:00Örebro7tim.45 10:45Oslo, Busstasjon Galleriet
1 changes
337 kr1Enkelresa
Näst Billigast
15:10Örebro4tim.55 20:05Oslo, Busstasjon Galleriet
0 changes
338 kr1Enkelresa

Busstidtabell Örebro till Oslo

Visar bussar för imorgon, tis 25 januari
03:00Örebro7tim.45 10:45Oslo, Busstasjon Galleriet
0 changes
15:10Örebro4tim.55 20:05Oslo, Busstasjon Galleriet
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
341 krSJ
337 krVy Bus4You
ons
26 jan.
214 krSJ
420 krVy Bus4You
tors
27 jan.
341 krSJ
202 krFlixbus
fre
28 jan.
341 krSJ
200 krFlixbus
lör
29 jan.
281 krSJ
205 krFlixbus

De snabbaste bussarna från Örebro till Oslo

Visar tider och priser för 25 jan.

Snabbaste resan

4 tim. 55 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 20 m

Bussar per dag

2

Distans

261 km

Av 2 bussar som avgår från Örebro till Oslo dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 261 km på genomsnittligen 6 tim. 20 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 4 tim. 55 m .

De långsammaste bussarna tar 7 tim. 45 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
15:10Örebro4tim.55 20:05Oslo, Busstasjon Galleriet
0 changes
338 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
03:00Örebro7tim.45 10:45Oslo, Busstasjon Galleriet
1 changes
337 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Örebro till Oslo

distanceAvstånd260 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss269 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Vy Bus4You

Bussar från Örebro till Oslo är rutt 260 km lång och tar i genomsnitt 4 h 40 min med våra partner som Flixbus eller Vy Bus4You. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 200 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 269 kr. Resande avreser oftast från Örebro, Centralstation och anländer till Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Bussbolag: Mellan Örebro och Oslo

Res mellan Örebro och Oslo från 200 kr med Omios buss partner! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populär resa för dig.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Örebro till Oslo buss information:

  • Genomsnittlig restid: 5 h 6 min
  • Genomsnittligt pris: 200 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Resetips: Bussar från Örebro till Oslo

Ta bussen till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Örebro to Oslo.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Örebro till Oslo?

Buss biljetter från Örebro till Oslo kan vara så billiga som 201 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Örebro till Oslo?

Att resa med buss från Örebro till Oslo kostar i genomsnitt 269 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt avstånd är det mellan Oslo och Örebro med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Örebro till Oslo? Avståndet mellan Örebro och Oslo med buss är runt 260 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Örebro till Oslo kan du få.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Örebro till Oslo med buss?

En buss resa från Örebro till Oslo har en genomsnittlig restid på 4 h 40 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Örebro till Oslo så snabbt som möjligt.

Vilka är de mest använda busstationer i Örebro och i Oslo?

Innan du planerar din resa från Örebro till Oslo kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Örebro åker från Örebro, Centralstation och anländer till Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) i Oslo.

Var ligger de mest populära busstationer i Örebro för resa till Oslo?

När du åker från Örebro kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Örebro, Centralstation som ligger 565 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Oslo kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Oslo är Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) som ligger 771 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Örebro till Oslo?

När du ska boka en resa med buss från Örebro till Oslo kan du lita på att Flixbus eller Vy Bus4You erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Oslo snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Örebro till Oslo och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Örebro till Oslo?

Om du planerar att resa med buss från Örebro till Oslo kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med buss till Oslo besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Oslo och de andra populära destinationerna.

Många resenärer som anländer i Oslo med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg från Oslo kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Kan jag resa från Örebro till Oslo med buss istället för att resa med bil?

Att resa från Örebro till Oslo utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Örebro till Oslo.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Örebro
Oslo
Orebro
Bekvämligheter