Bussar Örebro Jönköping

Enkelresa
Tur och retur
tors 30 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42k betygsättningar
Google Play
rate4.6
136k omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Örebro till Jönköping

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

652 kr

Genomsnittligt pris

652 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Infobus
10:45Örebro8tim.00 18:45Jönköping
0 byten
652 kr1Enkelresa

Busstidtabell Örebro till Jönköping

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
Infobus
10:45Örebro8tim.00 18:45Jönköping
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.

De snabbaste bussarna från Örebro till Jönköping

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

8 tim.

Genomsnittligt pris

8 tim.

Bussar per dag

1

Distans

177 km

Av 1 bussar som avgår från Örebro till Jönköping dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Infobus
10:45Örebro8tim.00 18:45Jönköping
0 byten
652 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Örebro till Jönköping

distanceAvstånd176 km
durationGenomsnittlig restid med buss8 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss626 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagVy Bus4You eller FlixBus

Bussresor från Örebro till Jönköping är 176 km lång och tar i genomsnitt 8 h med våra partners som Vy Bus4You eller FlixBus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 626 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 545 kr. Resande åker oftast från Örebro och anländer till Jönköping, Resecentrum.

Bussbolag: FlixBus från Örebro till Jönköping

Du kan resa med buss mellan Örebro och Jönköping med FlixBus för så lite som 544 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Örebro till Jönköping buss information:

  • Genomsnittlig restid: 5 h 5 min
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Örebro till Jönköping

Restips: Ta bussen till Jönköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Örebro to Jönköping.
FAQs
Bussbiljetter från Örebro till Jönköping kan vara så billiga som 544 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Bussbiljetter till Jönköping från Örebro kostar 626 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Örebro till Jönköping och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Innan du planerar din resa från Örebro till Jönköping kan det vara bra att veta att Jönköping är ungefär 176 km från Örebro när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Örebro till Jönköping är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Örebro och Jönköping. På ett ungefär kan resan från Örebro till Jönköping med buss ligga på 8 h.

Den mest populära busstationer för resenärer som åker från Örebro är Örebro. I Jönköping är den mest populära busstationer bland resenärer Jönköping, Resecentrum.

Du kan åka buss från Örebro på Örebro som ligger 1.8 km från centrum. När du kommer fram till Jönköping kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Jönköping, Resecentrum, som ligger 1.1 km från centrum.

I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från Örebro till Jönköping. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Örebro till Jönköping går klockan 06: 45. Den/Det sista buss som avgår från Örebro till Jönköping går klockan 18: 05. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Örebro till Jönköping med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Örebro och Jönköping. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Örebro till Jönköping så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Örebro till Jönköping reser vidare från Jönköping. Många väljer att fortsätta resan till från Jönköping till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Det är inga problem att resa från Örebro till Jönköping utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Örebro till Jönköping. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar JönköpingBussar Örebro Jönköping

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk