JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
8 dec.
203 krVästtrafik
161 krVästtrafik
tors
9 dec.
203 krVästtrafik
161 krVästtrafik
fre
10 dec.
372 krVästtrafik
161 krVästtrafik
sön
12 dec.
161 krVästtrafik
244 krVästtrafik
tis
14 dec.
201 krVästtrafik
159 krVästtrafik

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Landvetter och Jönköping

distanceAvstånd115 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss177 kr
frequencyAntal Buss7 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 7 direkt bussar per dag

Bussar från Landvetter till Jönköping är rutt 115 km lång och tar i genomsnitt 2 h 30 min med våra partner som. Normalt går det det finns 7 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 159 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 177 kr. Resande avreser oftast från Landvetter, Resecentrum (Idrottshall) och anländer till Jönköping, Eurostop.

Resetips

Bussar från Landvetter till Jönköping
Ta bussen till Jönköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Landvetter to Jönköping.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Landvetter till Jönköping?
Buss biljetter från Landvetter till Jönköping kan vara så billiga som 159 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Landvetter till Jönköping i genomsnitt?
Buss biljetter från Landvetter till Jönköping brukar ha ett genomsnittspris på 177 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet från Landvetter till Jönköping när man åker med buss?
När du reser med buss från Landvetter till Jönköping kommer sträckan att ligga på cirka 115 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Landvetter till Jönköping i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar buss från Landvetter till Jönköping?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Landvetter till Jönköping med buss är 2 h 30 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Landvetter till Jönköping.
Vilken busstation i Landvetter bör jag resa från? Vilken busstation i Jönköping bör jag resa till?

När man reser med buss från Landvetter till Jönköping är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Landvetter på Landvetter, Resecentrum (Idrottshall) och de flesta anländer till Jönköping på Jönköping, Eurostop.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Landvetter och i Jönköping?

När du åker från Landvetter kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Landvetter, Resecentrum (Idrottshall) som ligger 106 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Jönköping kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Jönköping är Jönköping, Eurostop som ligger 3 km från cityområdet.

Hur många bussar per dag finns det mellan Landvetter och Jönköping?
I genomsnitt det finns 7 bussar om dagen från Landvetter till Jönköping. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Landvetter till Jönköping?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Landvetter till Jönköping med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss från Landvetter till Jönköping reser vidare från Jönköping. Många väljer att fortsätta resan från Jönköping till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som planerar en resa till Jönköping med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Jönköping och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Landvetter och Jönköping?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Landvetter och Jönköping. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Landvetter till Jönköping så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Jönköping
Joenkoeping
Bekvämligheter
Jonkoping
Bekvämligheter