Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Västerås och Karlstad

distanceAvstånd174 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss203 kr
frequencyAntal Buss5 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 5 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You

Bussar från Västerås till Karlstad är rutt 174 km lång och tar i genomsnitt 2 h 45 min med våra partner som Vy Bus4You. Normalt går det det finns 5 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 203 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 178 kr. Resande avreser oftast från Västerås Centralstation och anländer till Karlstad, Karlstad Busstation.

Resetips

Bussar från Västerås till Karlstad
Ta bussen till Karlstad. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Karlstad.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Västerås till Karlstad vara?
De billigaste buss biljetterna från Västerås till Karlstad är 178 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Västerås till Karlstad. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Västerås till Karlstad?
Buss biljetter från Västerås till Karlstad brukar ha ett genomsnittspris på 203 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet mellan Västerås och Karlstad när man reser med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Västerås till Karlstad? Avståndet mellan Västerås och Karlstad med buss är runt 174 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Västerås till Karlstad kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Västerås till Karlstad med buss?
En buss resa från Västerås till Karlstad har en genomsnittlig restid på 2 h 45 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Västerås till Karlstad så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Västerås och Karlstad bör jag välja inför min resa?

När man reser med buss från Västerås till Karlstad är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Västerås på Västerås Centralstation och de flesta anländer till Karlstad på Karlstad, Karlstad Busstation.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Västerås och i Karlstad?

När du åker från Västerås kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Västerås Centralstation som ligger 959 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Karlstad kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Karlstad är Karlstad, Karlstad Busstation som ligger 605 m från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Västerås till Karlstad med buss?
För att hitta bästa buss från Västerås till Karlstad kan du använda dig av dessa bussbolag: Vy Bus4You. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Västerås till Karlstad och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur många bussar är det mellan Västerås och Karlstad om dagen?
I genomsnitt det finns 5 bussar om dagen från Västerås till Karlstad. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Västerås till Karlstad?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Västerås till Karlstad med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din buss resa från Västerås till Karlstad måste inte ta slut i Karlstad. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Karlstad är Stockholm, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss från Västerås till Karlstad reser vidare från Karlstad. Många väljer att fortsätta resan till från Karlstad till närliggande destinationer som Stockholm, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Västerås till Karlstad med buss istället för att resa med bil?
Det är inga problem att resa från Västerås till Karlstad utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Västerås till Karlstad. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Västerås
Vasteras
Bekvämligheter