Bussar Västerås Stockholms centralstation

De billigaste bussarna från Västerås till Stockholms centralstation

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

96 kr

Genomsnittligt pris

103 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
18:30Västerås1tim.20 19:50Stockholms centralstation
0 byten
96 kr1Enkelresa
Flixbus
04:15Västerås1tim.15 05:30Stockholms centralstation
0 byten
96 kr1Enkelresa
Flixbus
16:55Västerås1tim.25 18:20Stockholms centralstation
0 byten
119 kr1Enkelresa

Busstidtabell Västerås till Stockholms centralstation

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
Flixbus
04:15Västerås1tim.15 05:30Stockholms centralstation
0 byten
Flixbus
16:55Västerås1tim.25 18:20Stockholms centralstation
0 byten
Flixbus
18:30Västerås1tim.20 19:50Stockholms centralstation
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.

De snabbaste bussarna från Västerås till Stockholms centralstation

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

1 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 20 m

Bussar per dag

3

Distans

91 km

Av 3 bussar som avgår från Västerås till Stockholms centralstation dagligen så är 3 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
04:15Västerås1tim.15 05:30Stockholms centralstation
0 byten
96 kr1Enkelresa
Flixbus
18:30Västerås1tim.20 19:50Stockholms centralstation
0 byten
96 kr1Enkelresa
Flixbus
16:55Västerås1tim.25 18:20Stockholms centralstation
0 byten
119 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Stockholms centralstation

distanceAvstånd90 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss103 kr
frequencyAntal Buss17 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 4 direkt bussar per dag
carriersBussbolagSJ, Vy Bus4You, Infobus eller Flixbus

Bussresor från Västerås till Stockholms centralstation är 90 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partners som SJ, Vy Bus4You, Infobus eller Flixbus. Normalt går det det finns 17 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 103 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 96 kr.

Bussbolag: SJ eller FlixBus från Västerås till Stockholms centralstation

För så lite som 96 kr kan du resa med buss från Västerås till Stockholms centralstation med SJ eller FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg, färdvägen.

SJ
FlixBus

Spara tid och pengar genom att söka och boka din SJ buss från Västerås till Stockholms centralstation online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste SJ buss från Västerås till Stockholms centralstation kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella SJ busstidtabeller för att hitta föredragna avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för 90 km resa mellan Västerås och Stockholms centralstation samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig bussbiljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Västerås till Stockholms centralstation, kan du kolla direkt om SJ biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper och då behöver du inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella SJ Västerås till Stockholms centralstation bussbiljetter online hos Omio snabbt och enkelt och ha en härlig reseupplevelse!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Västerås till Stockholms centralstation buss information:

  • Genomsnittlig restid: 1 h 23 min
  • FlixBus Antal: 3 per dag

Restips: Bussar från Västerås till Stockholms centralstation

Restips: Ta bussen till Stockholms centralstation. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Stockholms centralstation.
FAQs
Bussbiljetter från Västerås till Stockholms centralstation kan vara så billiga som 96 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste bussbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Västerås till Stockholms centralstation kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 103 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Innan du planerar din resa från Västerås till Stockholms centralstation kan det vara bra att veta att Stockholms centralstation är ungefär 90 km från Västerås när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Västerås till Stockholms centralstation är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Restiden med buss från Västerås till Stockholms centralstation kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 20 min.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Västerås till Stockholms centralstation är 17 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Västerås till Stockholms centralstation går klockan 05: 05. Den/Det sista buss som avgår från Västerås till Stockholms centralstation går klockan 21: 10. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Västerås till Stockholms centralstation med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Västerås till Stockholms centralstation kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Västerås till Stockholms centralstation reser vidare från Stockholms centralstation. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholms centralstation till närliggande destinationer som Köpenhamn, Göteborg eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Västerås och Stockholms centralstation. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Västerås till Stockholms centralstation så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Bussar från Västerås till Stockholms centralstation: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar Västerås Stockholms centralstation

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk