JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
Hitta priser
2363 krLot Polish Airlines
tis
30 nov.
1358 krEurolines Germany
1071 krLot Polish Airlines
ons
1 dec.
Hitta priser
1276 krLot Polish Airlines
tors
2 dec.
Hitta priser
1070 krLot Polish Airlines
fre
3 dec.
Hitta priser
876 krLot Polish Airlines
lör
4 dec.
1358 krEurolines Germany
611 krWizz Air
sön
5 dec.
Hitta priser
944 krKLM
mån
6 dec.
Hitta priser
876 krLot Polish Airlines
tis
7 dec.
1358 krEurolines Germany
223 krWizz Air
tors
9 dec.
Hitta priser
876 krLot Polish Airlines
fre
10 dec.
Hitta priser
1303 krKLM
lör
11 dec.
1358 krEurolines Germany
1000 krWizz Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Köpenhamn och Bukarest

distanceAvstånd1574 km
durationGenomsnittlig restid med buss38 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 358 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Köpenhamn till Bukarest är resa 1574 km lång och tar i genomsnitt 38 h 30 min med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 1 358 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 358 kr. Resande avreser oftast från Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) och anländer till Bucharest, Autogara Filaret.

Resetips

Bussar från Köpenhamn till Bukarest
Ta bussen till Bukarest. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Bukarest.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Köpenhamn till Bukarest?
De billigaste buss biljetterna från Köpenhamn till Bukarest är 1 358 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Köpenhamn till Bukarest. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Köpenhamn till Bukarest ligga på?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Köpenhamn till Bukarest kan du vänta dig ett pris på 1 358 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Bukarest och Köpenhamn om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bukarest till Köpenhamn är runt 1574 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Köpenhamn till Bukarest är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Köpenhamn till Bukarest med buss?
Restiden med buss från Köpenhamn till Bukarest kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 38 h 30 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Köpenhamn och Bukarest bör jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Köpenhamn till Bukarest kan det vara bra att veta att Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) är mest populär bland resenärer som åker från Köpenhamn medan Bucharest, Autogara Filaret är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bukarest.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Köpenhamn och i Bukarest?

När du åker från Köpenhamn kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) som ligger 2.7 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bukarest kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bukarest är Bucharest, Autogara Filaret som ligger 2.2 km från cityområdet.

Hur många bussar är det från Köpenhamn till Bukarest om dagen?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Köpenhamn till Bukarest. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss biljetter från Köpenhamn till Bukarest?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Köpenhamn till Bukarest med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Köpenhamn till Bukarest på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Köpenhamn till Bukarest reser vidare från Bukarest. Många väljer att fortsätta resan från Bukarest till närliggande destinationer som Budapest, Sofia eller London. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som planerar en resa till Bukarest med buss reser ofta även till ställen som Budapest, Sofia eller London. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bukarest och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kan jag resa från Köpenhamn till Bukarest med buss istället för att resa med bil?
Att resa från Köpenhamn till Bukarest utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Köpenhamn till Bukarest.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bukarest
Sfantul Gheorghe
Bekvämligheter

Bussar från Köpenhamn till Bukarest: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver