Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Bukarest till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bukarest to Stockholm.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Bukarest till Stockholm vara?
Flyg biljetter från Bukarest till Stockholm kan vara så billiga som 1 721 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Bukarest till Stockholm?
Flyg biljetter till Stockholm från Bukarest kostar 1 861 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Bukarest till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Bukarest till Stockholm när man åker med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Bukarest är runt 1743 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Bukarest till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Bukarest till Stockholm med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Bukarest till Stockholm flyg är 2 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Bukarest till Stockholm.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Bukarest till Stockholm?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Bukarest till Stockholm kan det vara bra att veta att Bucharest Henri Coanda International Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Bukarest medan Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Stockholm.

Vart ligger flygplatser i Bukarest och i Stockholm?

Du kan ta en flyg från Bukarest på Bucharest Henri Coanda International Airport som ligger 15 km från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Bukarest till Stockholm?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Bukarest till Stockholm med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Bukarest till Stockholm på ett och samma ställe i Omio's app.
Jag vill resa med flyg från Bukarest till Stockholm. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Stockholm?
Många resenärer som anländer i Stockholm med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Bukarest till Stockholm: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver