JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
608 krSnälltåget
558 krFlixbus
2415 krregional jet
tis
30 nov.
401 krSJ
Hitta priser
1609 krregional jet
ons
1 dec.
417 krSJ
303 krFlixbus
2101 krregional jet
tors
2 dec.
489 krSJ
438 krFlixbus
1858 krregional jet
fre
3 dec.
629 krSJ
335 krFlixbus
1858 krregional jet
lör
4 dec.
608 krSJ
328 krFlixbus
Hitta priser
sön
5 dec.
566 krSJ
335 krFlixbus
1591 krregional jet
mån
6 dec.
257 krSJ
387 krFlixbus
756 krregional jet
tis
7 dec.
303 krSJ
Hitta priser
1238 krregional jet
ons
8 dec.
383 krSJ
438 krFlixbus
1239 krregional jet
tors
9 dec.
356 krSJ
295 krFlixbus
676 krregional jet
fre
10 dec.
651 krSJ
335 krFlixbus
1324 krregional jet
lör
11 dec.
524 krSJ
438 krFlixbus
Hitta priser
sön
12 dec.
726 krSJ
438 krFlixbus
1115 krregional jet
mån
13 dec.
Hitta priser
294 krFlixbus
763 krregional jet
tis
14 dec.
Hitta priser
Hitta priser
763 krregional jet
ons
15 dec.
365 krSJ
467 krFlixbus
676 krregional jet
tors
16 dec.
378 krSJ
341 krFlixbus
1340 krregional jet
fre
17 dec.
316 krSJ
336 krFlixbus
1220 krregional jet
lör
18 dec.
592 krSJ
438 krFlixbus
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Stockholm och Kalmar

distanceAvstånd313 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 905 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagSas Airways

Flyg från Stockholm till Kalmar är rutt 313 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som Sas Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 905 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 591 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Kalmar.

Flyg från Stockholm till Kalmar

Det går flera olika direktflyg om dagen mellan Stockholm och Kalmar. På vardagar går det mellan 1-7 flyg beroende på vilket datum man väljer att flyga. Det tidigaste flyget avgår runt 08:20 på vardagar och det senaste avgår runt 21:30. På lördagar går det vanligtvis 1 flyg och på söndagar cirka 5 flyg. Man kan flyga från Arlanda Airport eller Bromma flygplats.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Kalmar?

Det finns två olika flygbolag som flyger den här sträckan. SAS flyger från Arlanda Airport och har ca 5 avgångar som går regelbundet varje vardag. Tasman Cargo Airlines flyger till Kalmar från Bromma flygplats. De flyger i regel varje dag hela veckan.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Kalmar?

Flyg Stockholm Kalmar är alltid direktflyg, vilket gör det till ett snabbt och smidigt alternativ för att ta sig mellan de två städerna. Det tar cirka en timme att flyga mellan Stockholm och Kalmar. Vissa flygningar tar enbart 50 minuter och den längsta flygtiden ligger på 1:05 timmar. Hur lång tid det tar att flyga beror på vilken tid på dagen man åker och vilket flygbolag man reser med.

Hur många flygningar går från Stockholm till Kalmar?

Vanligtvis går det 7 flyg Stockholm Kalmar på vardagar. Från Arlanda Airport går det för det mesta 4 flyg och från Bromma flygplats går det oftast 3 flyg. Det går att flyga regelbundet under hela dagen, från tidigt på morgonen till sent på kvällen. På lördagar går det oftast bara ett flyg under dagen och på söndagar går det vanligtvis cirka 5 flyg.

 

 

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Kalmar?

Avgångsflygplats: Bromma Stockholm Airport eller Stockholm Arlanda Airport. Från Cityterminalen kan man ta flygbuss till både Bromma och Arlanda flygplats. Resan tar ca 20 respektive 40 minuter. Arlanda Express tåg tar 20 minuter och avgår också från Stockholm Centralstation. Bankomat, WiFi, restaurang, barer, butiker och caféer finns på båda flygplatserna.

Ankomstflygplats: Kalmar Airport. Kalmar flygplats har WiFi, restaurang, butik och kiosk. Bankomat finns inte. Lokalbuss (402) passerar flygplatsen var tjugonde minut. Flygplatsen ligger 4 kilometer från Kalmar Centrum. Taxi, hyrbilar, lång- och korttidsparkering finns på plats.

Resetips

Flyg från Stockholm till Kalmar
Ta ett flyg enkelt till Kalmar. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Kalmar.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Stockholm till Kalmar?
Det billigaste sättet att ta sig till Kalmar från Stockholm är med flyg och det kan kosta så lite som 1 591 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till Kalmar.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Stockholm till Kalmar?
Flyg biljetter till Kalmar från Stockholm kostar 1 905 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Kalmar och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Stockholm och Kalmar när man reser med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Kalmar till Stockholm är runt 313 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Stockholm till Kalmar är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar det att resa från Stockholm till Kalmar med flyg?
Restiden med flyg från Stockholm till Kalmar kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 5 min.
Jag ska snart resa till Kalmar från Stockholm. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Stockholm till Kalmar kan det vara bra att veta att Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Stockholm medan Kalmar är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Kalmar.

Varifrån kan jag ta flyg från Stockholm till Kalmar?

Du kan ta en flyg från Stockholm på Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet. När du kommer fram till Kalmar med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Kalmar som ligger 4.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Stockholm och Kalmar?
Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Kalmar kan du lita på att Sas Airways kan ta dig till Kalmar snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Kalmar för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Stockholm till Kalmar?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Stockholm till Kalmar, kolla in direkt flyg från Stockholm till Kalmar med regional jet. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Stockholm till Kalmar som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Stockholm till Kalmar?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till Kalmar med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till Kalmar på ett och samma ställe i Omios app.
Din flyg resa från Stockholm till Kalmar måste inte ta slut i Kalmar. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Kalmar är Köpenhamn, Norrköping eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Norrköping eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med flyg från Stockholm till Kalmar reser vidare från Kalmar. Många väljer att fortsätta resan till från Kalmar till närliggande destinationer som Köpenhamn, Norrköping eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!