Bussar Frankfurt am Main Göteborg

Enkelresa
Tur och retur
tors 30 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42k betygsättningar
Google Play
rate4.6
136k omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Frankfurt am Main till Göteborg

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

981 kr

Genomsnittligt pris

1071 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
02:40Frankfurt am Main22tim.55 01:35Göteborg
0 byten
981 kr1Enkelresa
Flixbus
03:05Frankfurt am Main22tim.30 01:35Göteborg
0 byten
1161 kr1Enkelresa

Busstidtabell Frankfurt am Main till Göteborg

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
Flixbus
02:40Frankfurt am Main22tim.55 01:35Göteborg
0 byten
Flixbus
03:05Frankfurt am Main22tim.30 01:35Göteborg
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

De snabbaste bussarna från Frankfurt am Main till Göteborg

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

22 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

22 tim. 42 m

Bussar per dag

2

Distans

871 km

Av 2 bussar som avgår från Frankfurt am Main till Göteborg dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
03:05Frankfurt am Main22tim.30 01:35Göteborg
0 byten
1161 kr1Enkelresa
Flixbus
02:40Frankfurt am Main22tim.55 01:35Göteborg
0 byten
981 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Frankfurt am Main till Göteborg

distanceAvstånd870 km
durationGenomsnittlig restid med buss22 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss846 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussresor från Frankfurt am Main till Göteborg är 870 km lång och tar i genomsnitt 22 h 30 min med våra partners som Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 717 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 846 kr. Resande åker oftast från Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1) och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus från Frankfurt am Main till Göteborg

FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter mellan Frankfurt am Main och Göteborg från 717 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Frankfurt am Main till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 44 h 32 min
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Frankfurt am Main till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Frankfurt am Main to Göteborg.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Göteborg från Frankfurt am Main är med buss och det kan kosta så lite som 717 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Frankfurt am Main till Göteborg.
Bussbiljetter från Frankfurt am Main till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 846 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser med buss från Frankfurt am Main till Göteborg kommer sträckan att ligga på cirka 870 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Frankfurt am Main till Göteborg i förväg genom Omio.
En bussresa från Frankfurt am Main till Göteborg har en genomsnittlig restid på 22 h 30 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Frankfurt am Main till Göteborg så snabbt som möjligt.

När man reser med buss från Frankfurt am Main till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Frankfurt am Main på Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1) och de flesta anländer till Göteborg på Gothenburg, Operan.

Frankfurt am Main, Flughafen (Terminal 1) är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Frankfurt am Main och den ligger 14.9 km från centrum. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 703 m från centrum.

Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Frankfurt am Main till Göteborg är 1 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss för denna rutt avgår från Frankfurt am Main klockan 16: 40. Den/det sista buss lämnar Frankfurt am Main klockan 22: 59. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Frankfurt am Main till Göteborg och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Frankfurt am Main till Göteborg med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Frankfurt am Main till Göteborg på ett och samma ställe i Omios app.
Din bussresa från Frankfurt am Main till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Det är inga problem att resa från Frankfurt am Main till Göteborg utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Frankfurt am Main till Göteborg. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar GöteborgBussar Frankfurt am Main Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk