JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
1057 krDeutsche Bahn
Hitta priser
3802 krregional jet
sön
24 okt.
952 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2743 krSas Airways
mån
25 okt.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1986 krHOP!
tis
26 okt.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1812 krSas Airways
ons
27 okt.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2193 krSas Airways
tors
28 okt.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2090 krHOP!
fre
29 okt.
634 krDeutsche Bahn with connection
818 krFlixbus
2100 krKLM
lör
30 okt.
634 krDeutsche Bahn
952 krFlixbus
1677 krKLM
sön
31 okt.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1878 krKLM
mån
1 nov.
Hitta priser
Hitta priser
1440 krSas Airways
ons
3 nov.
Hitta priser
Hitta priser
965 krSas Airways
tors
4 nov.
602 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
964 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Frankfurt am Main till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Frankfurt am Main to Göteborg.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Frankfurt am Main till Göteborg?
Flyg biljetter från Frankfurt am Main till Göteborg kan vara så billiga som 1 812 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Frankfurt am Main till Göteborg?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 2 377 kr för att ta flyg från Frankfurt am Main till Göteborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Göteborg från Frankfurt am Main.
Hur långt avstånd är det mellan Göteborg och Frankfurt am Main med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Frankfurt am Main till Göteborg? Avståndet mellan Frankfurt am Main och Göteborg med flyg är runt 870 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Frankfurt am Main till Göteborg kan du få.
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Frankfurt am Main till Göteborg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Frankfurt am Main till Göteborg är 9 h 25 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Frankfurt am Main till Göteborg.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Frankfurt am Main och Göteborg borde jag välja?

När man reser med flyg från Frankfurt am Main till Göteborg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Frankfurt am Main på Frankfurt am Main Airport och de flesta anländer i Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats.

Vart ligger flygplatser i Frankfurt am Main och i Göteborg?

Du kan ta en flyg från Frankfurt am Main på Frankfurt am Main Airport som ligger 10 km från cityområdet. När du kommer fram till Göteborg med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 20 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Frankfurt am Main till Göteborg?
Om du letar efter billiga flyg från Frankfurt am Main till Göteborg kan du lita på att Lufthansa, KLM, Sas Airways, Brussels Airlines eller Air France kan ta dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Frankfurt am Main och Göteborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag flyg biljetter från Frankfurt am Main till Göteborg?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Frankfurt am Main till Göteborg med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Frankfurt am Main till Göteborg på ett och samma ställe i Omio's app.
Jag vill resa med flyg från Frankfurt am Main till Göteborg. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Göteborg?
Många resenärer som anländer i Göteborg med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Oslo från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.