Bussar Paris Bilbao

De billigaste bussarna från Paris till Bilbao

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

693 kr

Genomsnittligt pris

1040 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
07:20Paris, Quai de Bercy13tim.10 20:30Bilbao
0 byten
693 kr1Enkelresa
17:00Paris, Quai de Bercy12tim.40 05:40Bilbao
0 byten
1386 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Bilbao

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
07:20Paris, Quai de Bercy13tim.10 20:30Bilbao
0 byten
17:00Paris, Quai de Bercy12tim.40 05:40Bilbao
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Paris till Bilbao

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

12 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

12 tim. 55 m

Bussar per dag

2

Distans

743 km

Av 2 bussar som avgår från Paris till Bilbao dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
17:00Paris, Quai de Bercy12tim.40 05:40Bilbao
0 byten
1386 kr1Enkelresa
07:20Paris, Quai de Bercy13tim.10 20:30Bilbao
0 byten
693 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Bilbao?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Bilbao

distanceAvstånd742 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss775 kr
frequencyAntal Buss4 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 4 direkt bussar per dag
carriersBussbolagAlsa, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France eller BlaBlaCar

Bussar från Paris till Bilbao är rutt 742 km lång och tar i genomsnitt 12 h 40 min med våra partner som Alsa, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France eller BlaBlaCar. Normalt går det det finns 4 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 428 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 775 kr. Resande avreser oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till Bilbao, Zorroza.

Bussbolag: Alsa, FlixBus eller BlaBlaCar Bus från Paris till Bilbao

Hitta de bästa bussar från Paris till Bilbao med Omios resepartner Alsa, FlixBus eller BlaBlaCar Bus från 428 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa färdväg.

Alsa
BlaBlaCar Bus
FlixBus

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Soanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss företag National Express erbjuder Alsa en mångfald regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passgerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas Normals standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

BlaBlaCar Bus Paris till Bilbao buss information:

  • Genomsnittlig restid: 12 h 55 min
  • Genomsnittligt pris: 428 kr
  • BlaBlaCar Bus Antal: 2 per dag

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Paris till Bilbao buss information:

  • Genomsnittlig restid: 12 h 27 min
  • Genomsnittligt pris: 1 099 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Paris till Bilbao

Ta bussen till Bilbao. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Bilbao.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Bilbao från Paris är med buss och det kan kosta så lite som 428 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Paris till Bilbao.
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Paris till Bilbao kan du vänta dig ett pris på 775 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Innan du planerar din resa från Paris till Bilbao kan det vara bra att veta att Bilbao är ungefär 742 km från Paris när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Paris till Bilbao är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Restiden med buss från Paris till Bilbao kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 12 h 40 min.

Innan du planerar din resa från Paris till Bilbao kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Paris åker från Paris Gare de Lyon och anländer till Bilbao, Zorroza i Bilbao.

När du åker från Paris kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Paris Gare de Lyon som ligger 3.1 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bilbao kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bilbao är Bilbao, Zorroza som ligger 5.9 km från cityområdet.

Om du letar efter billiga bussar från Paris till Bilbao kan du lita på att Alsa, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France eller BlaBlaCar kan ta dig till Bilbao snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Paris och Bilbao för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Paris till Bilbao, kolla in direkt buss från Paris till Bilbao med Flixbus eller Alsa. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Paris till Bilbao som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Paris till Bilbao är 4 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss för denna resa avgår från Paris klockan 05: 20. Den/det sista buss lämnar Paris klockan 21: 50. Kolla med Omio för den senaste buss tidtabellen från Paris till Bilbao och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Paris till Bilbao med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Paris till Bilbao på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss till Bilbao besöker ofta även Madrid, Barcelona eller San Sebastián. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bilbao och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Paris till Bilbao utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Paris till Bilbao. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris
Bilbao

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk