Bussar Lund Göteborg

De billigaste bussarna från Lund till Göteborg

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

283 kr

Genomsnittligt pris

283 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

07:253tim.35
Lund, Centralstationen
11:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
283 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Lund till Göteborg

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
05:556tim.25
Lund, Centralstationen
12:20Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
07:253tim.35
Lund, Centralstationen
11:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
10:156tim.25
Lund, Centralstationen
16:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
1 byte
10:553tim.35
Lund, Centralstationen
14:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
16:403tim.20
Lund, Centralstationen
20:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
19:303tim.40
Lunds centralstation
23:10Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
1 byte
23:223tim.23
Lunds centralstation
02:45Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Lund till Göteborg

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

3 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 21 m

Bussar per dag

2

Distans

235 km

Av 2 bussar som avgår från Lund till Göteborg dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
16:403tim.20
Lund, Centralstationen
20:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
332 kr1Enkelresa
0 byten
Näst Snabbast
23:223tim.23
Lunds centralstation
02:45Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
403 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Lund till Göteborg

distanceAvstånd234 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss204 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagÖresundståg, Vy Bus4You, SJ, Skånetrafiken, Infobus eller Flixbus

Bussresor från Lund till Göteborg är 234 km lång och tar i genomsnitt 3 h 30 min med våra partners som Öresundståg, Vy Bus4You, SJ, Skånetrafiken, Infobus eller Flixbus. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 191 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 204 kr. Resande åker oftast från Lund, Centralstationen och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: SJ, FlixBus eller Oresundstag från Lund till Göteborg

Köp dina officiella SJ, FlixBus eller Oresundstag bussbiljetter mellan Lund och Göteborg från 191 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest förmånlig resa.

Oresundstag
SJ
FlixBus

Hitta billiga biljetter till Oresundstag bussar mellan Lund och Göteborg hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Lund till Göteborg buss tidtabellen från Oresundstag, de senaste erbjudandena om tillgängliga bussbiljetter och annan reseinformation för 234 km resa från Lund till Göteborg, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar från Lund till Göteborg i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till Oresundstag bussar är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla Oresundstag buss tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Göteborg från Lund och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande buss från Lund till Göteborg med Oresundstag!

Planerar du att resa från Lund till Göteborg? Varför inte ta en/ett buss med SJ? Omio kan visa dig aktuella SJ buss, biljetter, reseinformation (exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Lund till Göteborg bussar. Allt på en plats. På SJ buss kan du räkna med att resa 234 km från Lund till Göteborg. Om du använder Omios app för att leta efter bussar från Lund till Göteborg kan du snabbt se om SJ biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du har hittat din perfekta SJ buss från Lund till Göteborg enkel resa bokar du snabbt och lätt dina billiga bussbiljetter online hos Omio eller i Omios app. Sedan kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Lund till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 3 h 25 min
  • Billigaste pris: 191 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Buss från Lund till Göteborg

Att ta sig med bussar från Lund till Göteborg är väldigt lätt. Framför allt två bussbolag kör denna sträckan vilket ger flera avvgångstider att välja mellan. Det tar mellan 3 till 4 timmar att åka denna sträckan och det går både direktresor och resor med byten vilket kan påverka både restid och pris.

Vilka bussbolag kör från Lund till Göteborg?

Det är främst Nettbuss och Flixbus som kör bussar från Lund till Göteborg. Dessa bussbolag kör direkt från punkt a till punkt b. Det kan även hända att man får åka med Öresundståg, detta om man väljer en resa med ett byte. Man byter då från tåg till buss.

Hur lång tid tar det med buss från Lund till Göteborg?

Att åka buss från Lund till Göteborg är inte en särskilt lång resa. Det tar i regel mellan 3 till 4 timmar. Man har ett stort utbud av direktbussar att välja mellan. Om man hellre föredrar att byta längs vägen så byter man antingen i Malmö eller Helsingborg. Bytet kan förlänga restiden men detta är inte nödvändigt. Dock kan det påverka resekostnaden.

Hur många bussar går det från Lund till Göteborg?

Det går flera bussar mellan Lund och Göteborg. Det går i regel en buss varannan eller var tredje timme. De börjar gå redan tidigt på morgonen och den sista går så sent som vid 23:00-tiden på kvällen. Detta gör att man enkelt kan välja en buss som passar in bra även i ett hektiskt schema.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Lund till Göteborg?

Avgångsbusshållplats: Lund Centralstation. Är en stor byggnad med många bekvämligheter som restaurang, kiosk och till och med frisersalong. Denna buss- och tågstation är belägen precis utanför stadskärnan. Man tar sig enkelt in till centrum på bara 5 minuter med en stadsbuss.

Ankomstplats: Göteborg, Nils Ericssonsterminalen. Buss- och tågstationen i Göteborg är bekvämt nog centralt belägen. Vill man ta sig från Nils Ericsson Terminalen till någon annan del av Göteborg så kan man exempelvis använda sig av spårvagnarna som går där utanför. Är man hungrig när man kommer fram så finns det både mat och kaffe som man kan köpa på plats. Behöver man gå på toaletten så går det också bra. Vill man njuta lite av staden innan man tar sig vidare så kan man även låsa in sitt bagage så att man slipper bära runt på det.

Restips: Bussar från Lund till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Lund to Göteborg.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Göteborg från Lund är med buss och det kan kosta så lite som 191 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Lund till Göteborg.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 204 kr för att ta buss från Lund till Göteborg. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Göteborg från Lund.
Innan du planerar din resa från Lund till Göteborg kan det vara bra att veta att Göteborg är ungefär 234 km från Lund när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Lund till Göteborg är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Restiden med buss från Lund till Göteborg kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 3 h 30 min.

När man reser med buss från Lund till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Lund på Lund, Centralstationen och de flesta anländer till Göteborg på Gothenburg, Operan.

Lund, Centralstationen är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Lund och den ligger 1.3 km från centrum. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 702 m från centrum.

Om du vill göra en direktresa med buss från Lund till Göteborg, kan du kolla upp FlixBus, Bus4you eller Vy Bus4You. Om det inte finns några direktresor från Lund till Göteborg kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Göteborg.
I genomsnitt går det finns 3 bussar om dagen från Lund till Göteborg. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Lund till Göteborg går klockan 06: 10. Den/Det sista buss som avgår från Lund till Göteborg går klockan 22: 55. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Lund till Göteborg med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Lund och Göteborg. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Lund till Göteborg så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Lund till Göteborg utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Lund till Göteborg. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar GöteborgBussar Lund Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk